Αυτοάμυνα, αυτοοργάνωση, αυτοπροστασία.

Οι συνθήκες οι οποίες αναπτύσσονται στις σημερινές κοινωνίες οδηγούν τους ανθρώπους στην διαβίωση εντός μεγάλων πόλεων, οι οποίες στο μέλλον θα έχουν μετατραπεί σε Μέγαπόλεις και Giga-πόλεις. Σε αυτές τις συνθήκες μαζικότητας, οι αναταράξεις του καπιταλιστικού συστήματος θα οδηγήσουν στην οικονομική εξαθλίωση τεράστιες μάζες πληθυσμού, φυλετικές, εθνοτικές και οικονομικές συγκρούσεις,

σε τέτοιο βαθμό που οι αντίστοιχες σημερινές θα είναι παιδιαρίσματα. Σε αυτό το πλαίσιο σκέψεως η αυτονομία αποκτά μεγαλύτερο ρόλο και βαθύτερη έννοια, μιας και η συσπείρωση των λευκών πατριωτών θα οδηγήσει στην κάλυψη ατομικών και οικογενειακών μας αναγκών, μέσα από την συλλογική λειτουργία των ομοϊδεατών μας.


Αν οι ρυθμοί της εγκληματικότητας συνεχίσουν με τον σημερινό παλμό, τότε η αυτοάμυνα και η αυτοπροστασία μας θα είναι επιτακτική ανάγκη. Είτε λόγω της ανικανότητας διαχείρισης του όγκου των περιστατικών, είτε λόγω κάποιας ενδεχομένως εσκεμμένης αύξησης της εγκληματικότητας από μεριάς των κυβερνήσεων, είτε για άλλους λόγους, η αντιμετώπιση των επιθέσεων και των ληστρικών επιδρομών εναντίον μας θα αποτελέσει δικιά μας υπόθεση. Θα επιστρέψουμε σε κοινωνικές λειτουργίες προηγουμένων αιώνων όπως η λαϊκή αυτοάμυνα και τα λαϊκά δικαστήρια είτε νόμιμα, είτε παράνομα. Στην πρώτη περίπτωση η νομιμότητα θα έχει επιτευχθεί μόνο εάν πολιτικές δυνάμεις υγιείς, πιέσουν τις κυβερνήσεις να επιβάλουν νόμους οπλοφορίας, οπλοκατοχής, ένοπλης άμυνας στο σπίτι, την δουλειά ή το αυτοκίνητο μας και γιατί όχι παντού στην καθημερινότητα μας. Στην δεύτερη περίπτωση αν οι κυβερνήσεις δεν επιτρέψουν στον λαό να αυτοπροστατευτεί, τότε η αυτοάμυνα θα γίνει παράνομα διότι θα είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε πράξεις που δεν εγκρίνει ο νόμος.

Στις μέρες μας πολίτες και μάλιστα ορισμένοι ηλικιωμένοι, οδηγήθηκαν σε δίκες διότι αμύνθηκαν σε επιθέσεις που δέχθηκαν. Αυτό δείχνει μια τάση προς κλιμάκωση της κοινωνικής αναταραχής και της λήψης πρωτοβουλίας από του Έλληνες ώστε να αμυνθούν σε εγχώριους και μη εγκληματίες. Για να αμυνθούμε θα πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί σε σχέση με νομικά ζητήματα και θα πρέπει να έχουμε άριστη φυσική κατάσταση και αντοχή, γνώση των νόμων φυσικών και μη που διέπουν τις συμπλοκές και τις μάχες. Η ανταλλαγή απόψεων με γείτονες, με ανθρώπους που ζουν κοντά μας και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, θα μας βοηθήσει στο να οργανώσουμε μια υποτυπώδη συλλογική αυτοάμυνα. Εκεί έγκειται και η έννοια της αλληλεγγύης στους Έλληνες και του ομοφύλους μας. Οι δομές τις αυτοπροστασίας αποτελούν πολιτικό έργο στα πλαίσια μιας αυτόνομης και ελεύθερης πατριωτικής Ελλάδας, εντός του μορφώματος που αποκαλούν Ελληνική Δημοκρατία. Η προστασία του φυσικού και υλικού μας πλούτου, της σωματικής και ψυχικής υγείας μας και της οικογένειας μας αποτελούν για εμάς τους εθνικιστές ζήτημα υψίστης σημασίας. Η ενασχόληση μας με τέτοια ζητήματα και η αυτοοργάνωση μας θα επιτύχει φοβερά πολιτικά κέρδη και θα μας ισχυροποιήσει στον αγώνα ενάντια στον διεθνισμό. Η αντίδραση στον τρόπο ζωής που μας πλασάρουν δεν αφορά μόνο την ατομικότητα μας αλλά και την συμμετοχή μας σε κοινά ζητήματα και κοινωνικές δομές. Ο υγιής και αθλούμενος άνθρωπος που θα φέρει την κατάλληλη πολιτική σκέψη, θα αποτελέσει φοβερό όπλο διάδοσης των ιδεολογικών μας θέσεων.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *