ΑΥΤΗ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ «ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…!!!

ΑΥΤΗ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ «ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…!!!

Ρωσικό αεροσκάφος που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση στη Σιβηρία προσγειώθηκε με δύο επιβάτες παραπάνω…

Μια 25χρονη που βρισκόταν στην 35η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ξαφνικά ένιωσε να σπάνε τα νερά.

Η αεροσυνοδός μετέφερε την εγκυμονούσα Ιρίνα Βασίλκοβα σε μια πιο άνετη θέση για να ξαπλώσει πιο άνετα και να χαλαρώσει, με την ελπίδα ότι η γέννα θα καθυστερούσε και το αεροσκάφος θα προλάβαινε να προσγειωθεί. Μάλιστα, είπε στον πιλότο να «πατήσει γκάζι» για να μπορέσει η νεαρή γυναίκα να μεταφερθεί εγκαίρως στο μαιευτήριο.

Τα δίδυμα, όμως, που κυοφορούσε βιάζονταν να έρθουν στον κόσμο. Για καλή τύχη όλων τους στο αεροσκάφος επέβαινε και μια μαιευτήρας που προσφέρθηκε να βοηθήσει στη γέννα. Το πρώτο μωρό «βγήκε» όταν το αεροπλάνο ήταν ακόμη στον αέρα και το δεύτερο μόλις προσγειώθηκε.

Η …μεγάλη στιγμή:

Τα δύο κοριτσάκια και η μαμά τους μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι και οι τρεις έσφυζαν από υγεία. Η 25χρονη έχει και μια άλλη κόρη τεσσάρων ετών.

H 25χρονη μαμά:

gkourou.com

stoxos

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΑΥΤΗ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ «ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ»… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *