Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:21 - 22/06/2014

Αυτη ειναι η αλήθεια. Τόσο απλά.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η αλήθεια. Τόσο απλά.

thesecretrealtruth.blogspot.com

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 5:29 ΜΜ

    Κοινοβουλευτική δημοκρατία:
    -Η φεουδαρχία των εταιριών.
    [Βουλευτές: οι εκλεγμένοι αυλικοί των βαρόνων- μεγαλομετόχων.]
    -Η εφαρμογή της θρησκείας του χρήματος στο ‘‘πολιτικό’’ πεδίο. Ο πιο εκλεπτυσμένος τρόπος ελέγχου της κοινωνίας για να υπηρετηθεί το οικονομικό τοτέμ, η αέναη συσσώρευση του Κεφαλαίου. [Πολυεθνικές εταιρίες: τα ιερατεία του Μαμωνά, αφιερωμένα στη μετατροπή της ζωής σε συσσωρευμένο Κεφάλαιο. Ανεβοκατεβάζουν τις εθνικές κυβερνήσεις μέσω χρηματοδότησης κομμάτων, μιζών, πραξικοπημάτων ή πολέμων. Τοποτηρητές τους είναι οι προβεβλημένοι ηγέτες μας, νομοθέτες, δικαστές, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι. Στο όνομα πάντα της "δημοκρατικής αρχής" και της "λογικής".]
    -Η πιο προωθημένη μέθοδος διαβουκόλησης, η μεταμφίεση της ποιμενικής σε πολιτική.
    [Ψηφοφόρος: αυτός που απολαμβάνει την ελευθέρια να είναι εμπόρευμα, να πουλάει τη ζωή του στην αγορά εργασίας, και δικαιούται να ψηφίζει τις κλίκες των αφεντικών που τον αγοράζουν και τον πουλάνε.]

  2. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 5:48 ΜΜ

    Βεβαίως!

    Όταν μια πολυδαίδαλη μειοψηφία είναι οργανωμένη, κάτω από ένα βασικό σχέδιο… με ελάχιστες παραλλαγές… τότε πίσω από αυτή την "οργανωμένη μειοψηφία" κρύβεται ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

    Οπωδήποτε οι μάζες, αν και έχουν την ισχύ του όχλου…. ουδέποτε θα καταφέρουν κάτι το σημαντικό υπέρ των, γιατί δεν έχουν στο παρασκήνιο ένα αντίστοιχο ΙΕΡΑΤΕΙΟ, που να τους οργανώσει και να τους καθοδηγήσει κάτω από ένα ανάλογο σχέδιο, με ένα σκοπό και στόχο!!!

    Αυτός είναι ο βασικός λόγως, όπου οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… θα υποστούν μια πανωλεθρία… είτε έτσι, είτε αλλιώς…

    Σίγουρα το ένστικτο της επιβίωσης επικρατεί, όταν ΔΕΝ υπάρχει κεφαλή να οδηγήσει προς την όποια έξοδο, από τα προβλήματα.

    Υπάρχει βεβαίως και μια τρίτη ομάδα ανθρώπων… που είναι παρατηρητές τόσο των Ιερατείων και των υποτακτικών αυτών, όσο δε και της μάζας του όχλου! Αυτή η τρίτη ομάδα ανθρώπων έχει την ΜΟΝΗ υποχρέωση να ενημερώνη τις μάζες, για αυτό που έρχεται… Όταν γίνει η ενημέρωση, αυτή η τρίτη και συνήθως "αθέατη ομάδα" ανθρώπων… καμία σχέση με όμαδες έψιλον κ.λ.π. απλά έχει τελειώση σε αυτό το επίπεδο τον ρόλο της. Όποιος άκουσε.. άκουσε. Όποιος δεν άκουσε, δεν πειράζει θα έρθει η ώρα που θα την ακούσει!!!

    Κανένας από αυτούς τους "παρατηρητές" δεν έχει την "αποστολή" να σώσει κανένα μ@λ@κ@ από την μάζα του όχλου, ούτε βεβαίως να δώσει την ζωή του για "ψυχές" που ΔΕΝ γεννήθηκαν για τίποτα αλλό, παρά για αυτό το οποίο έχουν επιλέξει να ΕΙΝΑΙ, με τις καθημερινές επιλογές τους.

    ΝΗ ΜΑ ΤΟ ΚΝΩ
    https://www.youtube.com/watch?v=k-TDpqqMF3U

    這些

  3. Αυτή η απλή φράση τα λέει ΟΛΑ. Αλλά δε βάζουμε μυαλό. Εξακολουθούμε να προσχωρούμε σε ιδεολογικά στρατόπεδα και να στηρίζουμε κομματικές παρατάξεις.
    Το άκρον άωτον του εγκεφαλικού αυνανισμού. Και το λέω τόσο σκληρά, γιατί αν και υπήρχαν υποψιασμένοι εδώ και δεκαετίες, η πλειονότητα των λαών παρέμενε ανυποψίαστη και κοιμώμενη. Σήμερα με τα μέτρα που εφαρμόζονται, δεν μπορεί να παραμένει κοιμώμενη. Αν δεν έχει αντιληφθεί τι παίζει, ποια είναι η ατζέντα και πού θα καταλήξουμε αν συνεχίζουμε να επιτρέπουμε αυτές τις ανηλεείς και άνομες παραβιάσεις των ατομικών δικαιωμάτων και τη στέρηση των ελευθεριών μας, το πρόβλημα είναι άλλο και όχι η άγνοια. Είναι μάλλον ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να αντισταθούμε, να αντιταχθούμε και να πολεμήσουμε γι'αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Τελεία.

  4. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 8:13 ΜΜ

    ΑΥτα ειναι νέα οχυ τα αλλα

  5. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 6:52 ΠΜ

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
    ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…
    ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΑΠΟ ΝΟΒΕΛ.ΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (μαθηματικούς, ιατρους, φιλόσοφους, κ.ο.κ.)…
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ…
    //// ΝΕΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ///

    (Ε ρε όνειρα!!!)

    Ελευθέριος Νους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*