Αυτη ειναι η αλήθεια. Τόσο απλά.

Αυτη ειναι η αλήθεια. Τόσο απλά.

thesecretrealtruth.blogspot.com

olympia.gr

Loading...

5 thoughts on “Αυτη ειναι η αλήθεια. Τόσο απλά.

 1. Ανώνυμος says:

  Κοινοβουλευτική δημοκρατία:
  -Η φεουδαρχία των εταιριών.
  [Βουλευτές: οι εκλεγμένοι αυλικοί των βαρόνων- μεγαλομετόχων.]
  -Η εφαρμογή της θρησκείας του χρήματος στο ‘‘πολιτικό’’ πεδίο. Ο πιο εκλεπτυσμένος τρόπος ελέγχου της κοινωνίας για να υπηρετηθεί το οικονομικό τοτέμ, η αέναη συσσώρευση του Κεφαλαίου. [Πολυεθνικές εταιρίες: τα ιερατεία του Μαμωνά, αφιερωμένα στη μετατροπή της ζωής σε συσσωρευμένο Κεφάλαιο. Ανεβοκατεβάζουν τις εθνικές κυβερνήσεις μέσω χρηματοδότησης κομμάτων, μιζών, πραξικοπημάτων ή πολέμων. Τοποτηρητές τους είναι οι προβεβλημένοι ηγέτες μας, νομοθέτες, δικαστές, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι. Στο όνομα πάντα της "δημοκρατικής αρχής" και της "λογικής".]
  -Η πιο προωθημένη μέθοδος διαβουκόλησης, η μεταμφίεση της ποιμενικής σε πολιτική.
  [Ψηφοφόρος: αυτός που απολαμβάνει την ελευθέρια να είναι εμπόρευμα, να πουλάει τη ζωή του στην αγορά εργασίας, και δικαιούται να ψηφίζει τις κλίκες των αφεντικών που τον αγοράζουν και τον πουλάνε.]

 2. Ανώνυμος says:

  Βεβαίως!

  Όταν μια πολυδαίδαλη μειοψηφία είναι οργανωμένη, κάτω από ένα βασικό σχέδιο… με ελάχιστες παραλλαγές… τότε πίσω από αυτή την "οργανωμένη μειοψηφία" κρύβεται ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

  Οπωδήποτε οι μάζες, αν και έχουν την ισχύ του όχλου…. ουδέποτε θα καταφέρουν κάτι το σημαντικό υπέρ των, γιατί δεν έχουν στο παρασκήνιο ένα αντίστοιχο ΙΕΡΑΤΕΙΟ, που να τους οργανώσει και να τους καθοδηγήσει κάτω από ένα ανάλογο σχέδιο, με ένα σκοπό και στόχο!!!

  Αυτός είναι ο βασικός λόγως, όπου οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… θα υποστούν μια πανωλεθρία… είτε έτσι, είτε αλλιώς…

  Σίγουρα το ένστικτο της επιβίωσης επικρατεί, όταν ΔΕΝ υπάρχει κεφαλή να οδηγήσει προς την όποια έξοδο, από τα προβλήματα.

  Υπάρχει βεβαίως και μια τρίτη ομάδα ανθρώπων… που είναι παρατηρητές τόσο των Ιερατείων και των υποτακτικών αυτών, όσο δε και της μάζας του όχλου! Αυτή η τρίτη ομάδα ανθρώπων έχει την ΜΟΝΗ υποχρέωση να ενημερώνη τις μάζες, για αυτό που έρχεται… Όταν γίνει η ενημέρωση, αυτή η τρίτη και συνήθως "αθέατη ομάδα" ανθρώπων… καμία σχέση με όμαδες έψιλον κ.λ.π. απλά έχει τελειώση σε αυτό το επίπεδο τον ρόλο της. Όποιος άκουσε.. άκουσε. Όποιος δεν άκουσε, δεν πειράζει θα έρθει η ώρα που θα την ακούσει!!!

  Κανένας από αυτούς τους "παρατηρητές" δεν έχει την "αποστολή" να σώσει κανένα μ@λ@κ@ από την μάζα του όχλου, ούτε βεβαίως να δώσει την ζωή του για "ψυχές" που ΔΕΝ γεννήθηκαν για τίποτα αλλό, παρά για αυτό το οποίο έχουν επιλέξει να ΕΙΝΑΙ, με τις καθημερινές επιλογές τους.

  ΝΗ ΜΑ ΤΟ ΚΝΩ
  https://www.youtube.com/watch?v=k-TDpqqMF3U

  這些

 3. vasoula2908 says:

  Αυτή η απλή φράση τα λέει ΟΛΑ. Αλλά δε βάζουμε μυαλό. Εξακολουθούμε να προσχωρούμε σε ιδεολογικά στρατόπεδα και να στηρίζουμε κομματικές παρατάξεις.
  Το άκρον άωτον του εγκεφαλικού αυνανισμού. Και το λέω τόσο σκληρά, γιατί αν και υπήρχαν υποψιασμένοι εδώ και δεκαετίες, η πλειονότητα των λαών παρέμενε ανυποψίαστη και κοιμώμενη. Σήμερα με τα μέτρα που εφαρμόζονται, δεν μπορεί να παραμένει κοιμώμενη. Αν δεν έχει αντιληφθεί τι παίζει, ποια είναι η ατζέντα και πού θα καταλήξουμε αν συνεχίζουμε να επιτρέπουμε αυτές τις ανηλεείς και άνομες παραβιάσεις των ατομικών δικαιωμάτων και τη στέρηση των ελευθεριών μας, το πρόβλημα είναι άλλο και όχι η άγνοια. Είναι μάλλον ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να αντισταθούμε, να αντιταχθούμε και να πολεμήσουμε γι'αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Τελεία.

 4. Ανώνυμος says:

  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
  ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…
  ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΑΠΟ ΝΟΒΕΛ.ΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (μαθηματικούς, ιατρους, φιλόσοφους, κ.ο.κ.)…
  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ…
  //// ΝΕΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ///

  (Ε ρε όνειρα!!!)

  Ελευθέριος Νους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *