07:29 - 29/06/2011

Αυταπάτες είναι καλό να μην τρέφουμε αυταπάτες, είμαστε μία χώρα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Του Κρίτωνος
Η κυβέρνηση της χώρας είναι καθαρώτατα εχθρική απέναντι στον λαό αυτής της χώρας.
Η αντιπολίτευση που συμπράττει σε αυτό το έργο σιωπώντας. Εάν ήτανε μία πατριωτική αντιπολίτευση θα ξεσήκωνε τον κόσμο και ο Σαμαράς θάτανε στην πλατεία.
Για το αναξιόπιστο Λάος δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.
Για την αριστερά σήμερα η Παπαρήγα δήλωσε ότι στον τόπο μας έχομε  την  ………. άμεση δημοκρατία, για τον Τσίπρα και τους λοιπούς δεν αξίζει να πούμε τίποτα ……………

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΆΤΑΝΕ ΟΥΤΟΠΙΑ.


Οι κυβερνήτες μας έχουνε “επαγγελματίες” στην δούλεψή τους, χρήμα και οργάνωση.
Σήμερα κάνανε επίδειξη δύναμης, αφού ελέγχουνε την αστυνομία και τους προβοκάτορες κουκουλοφόρους
Οι κουκουλοφόροι σε “διατεταγμένη” υπηρεσία, να κάνουνε ζημιές και να “προκαλούνε” τα ΜΑΤ και τα ΜΑΤ να βρίσκουνε την ευκαιρία να εκτοξεύουνε τα δακρυγόνα για να διαλύσουνε τους διαδηλωτές.


Αύριο θα παίξουνε το ίδιο περίπου παιχνίδι, αλλά όμως η “συμπεριφορά των ΜΑΤ-κουκουλοφόρων, θα εξαρτηθείι εν πολλοίς από την στάση- αποφασιστικότητα και από το πλήθος του κόσμου.
Επειδή οι βουλευτές – δωσίλογοι είναι τρομοκρατημένοι,προκειμένου να νοιώσουνε ασφαλείς, επιθυμούν μία ζώνη “πυρασφάλειας”, μια περιοχή δηλαδή δίχως κόσμο περιμετρικά γύρω από την βουλή.
Την ζώνη “πυρασφάλειας” θα τους βοηθήσει να την δημιουργήσουν η σκηνοθετημένη εκ των προτέρων “μαχη” των ΜΑΤ-κουκουλοφόρων.


Απέναντί τους το πλήθος του κόσμου των αγανακτισμένων, ειρηνικό, πολιτισμένο, ανοργάνωτο, αλλά και ………. αποφασισμένο.
Πιστεύω ότι δεν θα χάσει πολλά μέτρα, ο κόσμος αυτός θα φεύγει αλλά θα ξαναεπιστρέφει…………….
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


Οι εχθρικοί και απροκάλυπτα δωσίλογοι βουλευτές θα “Το ψηφίσουνε”, ΟΜΩΣ από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουνε τα αληθινά γι΄αυτούς προβλήματα ……………… πολύ δύσκολα θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Προβλέπω ένα μέλλον εξαιρετικά δύσκολο γι΄αυτούς


Ο υπέροχος αυτός κόσμος των αγανακτισμένων είναι ο πραγματικός νικητής.για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που έρχεται.
Από την επόμενη μέρα ο κόσμος αυτός θα μαζεύεται πάλι στην πλατεία και από αγανακτισμένος θα μετατρέπεται σε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ…. Άλλωστε οι άνεργοι κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι, πολλοί εφέτος θα είναι αναγκασμένοι να μην κάνουν καθόλου διακοπές ………
Ο κόσμος αυτός που κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιό ώριμος.


Ο κόσμος αυτός που θα αποχωρήσει από την πλατεία
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*