Αυστηρή προειδοποίηση της Ρωσίας: Δεν θα μείνουμε άπραγοι στις προκλήσεις του ΝΑΤΟ

Αυστηρή προειδοποίηση της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, με αφορμή την ενίσχυση των δυνάμεων του κοντά στα σύνορα της.

«Δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε μια αύξηση της στρατιωτικής ισχύος της συμμαχίας (που είναι ανεπτυγμένη) κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία ως ο,τιδήποτε άλλο πέρα από μια επίδειξη εχθρικών προθέσεων», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Βλαντίμιρ Τιτόφ στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Θα ήταν δύσκολο να δούμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη ανάπτυξη σημαντικών στρατιωτικών δυνάμεων του NATO στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη, ακόμη και εάν δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα, ως κάτι άλλο πέρα από μια άμεση παραβίαση των διατάξεων της Ιδρυτικής Συνθήκης των σχέσεων ανάμεσα στη Ρωσία και στο NATO», του 1997, επισήμανε ακόμη ο Τιτόφ. «Θα αναγκαστούμε να μετέλθουμε όλα τα απαραίτητα πολιτικά και στρατιωτικά μέτρα για να προασπίσουμε με αξιόπιστο τρόπο την ασφάλειά μας», πρόσθεσε ο ίδιος.

olympia

Loading...

5 thoughts on “Αυστηρή προειδοποίηση της Ρωσίας: Δεν θα μείνουμε άπραγοι στις προκλήσεις του ΝΑΤΟ

  • Ανώνυμος says:

   Μη τρέφεις αυταπάτες!

   Σύντομα θα δούμε τους Ρώσους ν' αναπτύσσουν έναν νέο βαλλιστικό διπειρωτικό πύραυλο που ακούει στο όνομα Sarmat (τέρας).

   Οι σαυρήτες θα τρέμουν στην κυριολεξία τους από τον φόβο μπροστά στη τρομερή δύναμη αυτού του ογκωδέστατου πυρηνικού γίγαντα.

   Ο νέος πύραυλος θα μεταφέρει 10 πυρηνικές κεφαλές και θα είναι στην κυριολεξία ακατάρριπτος. Μπορεί να πλήξει στόχους όχι μόνο μέσω του Βορείου, αλλά και του Νοτίου Πόλου.

   Σύμφωνα με πληροφορίες ο Sarmat αναμένεται να ενταχθεί στο ρωσικό πυρηνικό υπεροπλοστάσιο το 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *