Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:12 - 21/09/2011

Αυξανόμενη σεισμικότητα τις τελευταίες ημέρες – Προεόρτια της “άφιξης” Ελένιν;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Κατά τα τελευταία τέσσερα (τουλάχιστον) 24ωρα παρατηρείται μία αλληλουχία σεισμικών δονήσεων υψηλής έντασης σε διάφορες περιοχές της υφηλίου. Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρουμε:
  1. 16/9/2011: Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 126 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χακινόχε, στις ανατολικές ακτές της νήσου Χονσού.

  2. 18/9/2011: Τουλάχιστον 63 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τη σεισμική δόνηση, 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011, τη βορειοανατολική Ινδία. Το επίκεντρο του σεισμού, που έγινε  αισθητός και στο Νεπάλ και το Θιβέτ, εντοπίστηκε σε απόσταση 64 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Γκαντόκ, πρωτεύουσας του ινδικού κρατιδίου Σικίμ, και σε βάθος 10 χιλιομέτρων. 
  3. 19/9/2011 (πριν από λίγο): Σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στη νότια Γουατεμάλα, περίπου 26 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κουιλάπα.
Τέτοια συχνότητα σεισμών με τόσο υψηλή ένταση και μάλιστα σε τέτοια γεωγραφική έκταση, τυχαία και φυσιολογική δεν τη λες. Ταυτόχρονα, ένα άλλο φυσικό φαινόμενο απασχολεί το τελευταίο διάστημα την επιστημονική κοινότητα. Στις 26 Σεπτεμβρίου έρχεται να ευθυγραμμιστεί με Ερμή – Ήλιο – Γη ένας παλιός μας γνώριμος, ο κομήτης Ελένιν. Η προϊστορία των αντίστοιχων ευθυγραμμίσεων δεν έχει αφήσει και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις:
  1. στις 27 Φεβρ. 2010 είχαμε τη πρώτη ευθυγράμμιση του με τη Γη και τον Ηλιο (Ελενιν-Γη–Ηλιος) όπου και προκλήθηκε ο  μεγάλος σεισμός  (8.8 Richter) στην Χιλή. Απόσταση από την Γη 6.042 AU.
  2. στις 4 Σεπτ. 2010 είχαμε τη δεύτερη ευθυγράμμιση του με τη Ηλιο, Ερμή και Γη (Ελενιν–Ηλιος-Ερμης-Γη) όπου και προκλήθηκε σχετικά μεγάλος σεισμός  (7.1 Richter) στην Νεα Ζηλανδία. Απόσταση από την Γη 6.258 AU ενώ από τον Ηλιο 5.250 AU.
  3. 11-15 Μαρτίου 2011 η τρίτη ευθυγράμμιση του με τη Γη, Ηλιο και Ερμή (Ελενιν-Γη –Ηλιος-Ερμης) προκάλεσε τον μεγάλο σεισμό  (9.1 Richter) στην Ιαπωνία του οποίου η απόσταση ήταν 2.104 AU (1/3 αυτή τη φορά)
  • Παρατήρηση: Στην ευθυγράμμιση όταν τον κομήτη Ελενιν ακολουθούσε η Γη (Χιλή, Ιαπωνία) τότε είχαμε μεγάλο σεισμό.
  1. Γι’αυτό  αναμένεται στις 26 Σεπτ. 2011 η τέταρτη ευθυγράμμιση  η οποία είναι ως εξής Ερμής – Ηλιος – Ελενιν – Γη όπου όμως η απόσταση του από την Γη αυτή την φορά θα είναι 0.396 AU ..σχετικά πολύ κοντά σε σύγκριση με 27/2/10 και 15/3/11)
  2. Τέλος καθώς θα συνεχίζει τη τροχιά του θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 16-17 Οκτ 2011. Απόσταση από τη Γη θα είναι 0.232AU (απόσταση 9 φορές πιο μακριά σε σύγκριση με την απόσταση της Σελήνης από τη Γη).
Τελικά τα φυσικά φαινόμενα σχετίζονται άρρηκτα μεταξύ τους, ενώ κατά έναν περίεργο τρόπο συντελούν σε μία “ανησυχητική αρμονία” με την τρέχουσα παρανοϊκή παγκόσμια πραγματικότητα της οικονομικής κατρακύλας, των πολιτικών εντάσεων και των οριακών γεωπολιτικών τριβών. Λέμε τώρα…
Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε εφόσον μέσα στην προσεχή εβδομάδα δεν λάβει χώρα κάποιο…blackout στην ευρύτερη περιοχή της Florida των ΗΠΑ. Γιατί αν συμβεί και αυτό, πραγματικά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά…

Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*