ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ

ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ

(OBJECTIVE COLUMN)

[Αυτό το μήνυμα θα σταλεί στην Ελληνική και σε όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ, κόμματα και ΜΜΕ Ελλάδος και μερικά ξένα, μεγάλες πρεσβείες και στα όργανα της ΕΕ και εκατοντάδες άλλα. Δαπανώνται εκατομμύρια ώρες για τετριμένες συζητήσεις, ας ακούσουν και μία ορθή για μένα, διαφορετική για τους άλλους φωνή.]

Α. ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Ι. ΕΥΡΩΠΗ

Η ψήφος των πολιτών της Ενωμένης Ευρώπης (ΕΕ) αντανακλούν την αγωνία, οργή και την αγανάκτησή τους για την κατάντια της Ευρώπης: στην κυριαρχία, πολιτική, οικονομία, ηθικό, γόητρο, την ανταγωνιστικότητα, τις έξωθεν εντολές για να σταθούν στο πολιτισμικό ύψος, οι μόνοι, και να δεχθούν την αλλοίωση του πληθυσμού, του πολιτισμού, της θρησκείας τους, την παθητικότητα, το σχεδιασμένο θάνατο, την στιγμή που όλοι εκτός Ευρώπης πολεμούν θανάσιμα με όπλα και αγριότητα.

ΙΙ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα αποτελέσματα των Εκλογών στην Ελλάδα ήταν όπως τα είχαν σχεδιάσει, παρουσιάσει και σφηνώσει στα μυαλά των Ελλήνων. Εκτός ελαχίστων αντιδράσεων, τα πράγματα έμειναν σχεδόν όπως είχαν. Με κύριο στόχο να μη διαταραχθούν τα κυβερνώντα κόμματα, ελαχίστης μειοψηφίας. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που έπρεπε να εκφράσει τον πόνο, την αγανάκτηση, τους κινδύνους, τα βασανιστήρια των πολιτών έδειξε ανάξιο να το κάνει. Διότι δεν έχει ούτε εσωτερική ενότητα, ούτε καμία θετική οικονομική πολιτική και είναι εναντίον των αισθημάτων των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων, για τα ανωτέρω ζωτικά θέματα.

Όλοι εκτός και εντός Ελλάδος κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά όλα αυτά άρχισαν να αντιστρέφονται. Και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνεχίσουν στην ίδια Κόλαση, που όμως θα τους οδηγήσει στον … μελλοντικό παράδεισο. Να πάρουν τα χρήματά τους και να καταστήσουν την Ελλάδα ένα φτωχό, ετοιμόρροπο και υπόδουλο μαντρί. Βέβαια, οι περισσότεροι Έλληνες τα είδαν ως προεκλογικά τερπίτια, αλλά σαφώς επηρέασαν τους εκλογείς.

Θα ήταν μία κάποια λύση αν όλα αυτά είχαν όπως μας τα λένε. Να ξεχάσουμε πείνα, βασανιστήρια, ασθένειες, αυτοκτονίες, και να συνεχίσουμε με υπομονή, σκληρή δουλειά και σταθερότητα. Δυστυχώς σύντομα όλα θα αλλάξουν και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερα και χειρότερα προβλήματα. Είναι ψηφισμένα και εκ των πραγμάτων αναπόφευκτα. Γι αυτό, με θλίψη και απογοήτευση, παραθέτω τα κατωτέρω.

Β. ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ

Αυτή η Στήλη άρχισε την 27-11-1966. Μία 4σέλιδη Θέση μου για κοσμοθεωρητικά θέματα βρήκε τεράστια απήχηση από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Καθηγητής της Φιλοσοφίας με συνόδευσε σε όλο το Πανεπιστήμιο, για μισή ημέρα, και μου είπε ότι η Θέση μου ήταν πολύ σημαντική, όσο σημαντική την βρίσκω σήμερα, που είναι ολόκληρο βιβλίο, με τίτλο God and Etiocracy.

Σαν φοιτητής στο Harvard MBA Program, Think Tank employee of the Standard Oil, μερικά σεμινάρια και ξεκοκκαλίζοντας καθημερινά την Wall Street Journal, είχα γνώμη για όλα τα σημαντικά θέματα. Έστειλα πολλές προτάσεις, με σημαντικά αποτελέσματα και έλαβα κολακευτικές απαντήσεις και ευχαριστήρια.

Η Στήλη δεν εσταμάτησε ποτέ∙ έστειλε εκατοντάδες επιστολές και μελέτες. Ελάμβανε θέσεις στα πιο σημαντικά θέματα του Κόσμου και έφερε σημαντικότατα αποτελέσματα, με δισεκατομμύρια δολλάρια οφέλη. Τα μέσα ήσαν: επιστολές, faxes and emails. Έχει συγχαρητήρια από όλους τους προέδρους και πολλούς υπουργούς της Κύπρου.

Από τον 10/2008, απέστειλε 74 πολυσέλιδες μελέτες, που επαληθεύθησαν 1000% και διέσωσαν πολλά πράγματα και πολλά $Δις. Η Αμερική τα εφάρμοσε, όχι επειδή τους τα υπέδειξε παραστατικότατα, αλλά επειδή είναι της ίδιας Σχολής και γνωρίζει να χειρίζεται καταστάσεις. Αντίθετα με την Ευρώπη, που από ηλιθιότητα, τσιγκουνιά και εντολές αντί να δώσει το κατάλληλο χάπι, άφησε την Ευρώπη να καταστραφεί.

Ο συγγραφεύς της Στήλης διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία: 10ετείς σπουδές, σε Δημοσιογραφία, Πολιτικές Επιστήμες, Νομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, υψηλές θέσεις σε ΗΠΑ και Ελλάδα, καθηγητής οικονομικών, πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, ταξίδια στις μισές πολιτείες των ΗΠΑ και όλο τον υπόλοιπο Κόσμο, πλην Ιαπωνίας και Αυστραλίας, άνω των 60 χωρών. Για κάθε ταξίδι διέθετε 20σέλιδη ενημέρωση για όλα τα θέματα της κάθε χώρας και σύντομους διαλόγους. Έγραψε 14 βιβλία – κόσμους. Μελετητής όλων των αμερικανικών συνταγών των «πρέπει και δεν πρέπει, Do’s and Don’t’s)”.

Υπήρξε πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας σε κατασκευές, εργαζόμενος και ως αρχιτέκτων, τεχνικός και εργάτης.

Εκλεκτός και σωτήρας του αποκηρυγμένου από τον Κ. Καραμανλή, Κ. Μητσοτάκη. Με την πολιτική εκστρατεία μου στην Αθήνα και τις 200 αφίσες μου που ανήρτησε ο Π. Βαρδινογιάννης στην Κρήτη, κατά κοινή ομολογία, εισήλθαν στην Βουλή και οι δύο, το 1977. Αποδέχτηκα την θέση του Πολιτευτή στην Ν. Δ., όπου παρέμεινα για οκτώ χρόνια. Τα βασικά πολιτικά πρόσωπα – υποστηρικτές του Κων/νου Καραμανλή ήσαν απογοητευμένοι από την Πολιτική του. Μου παρέθεσαν την υποστήριξή τους να δημιουργήσω ισχυρό Κόμμα. Είπα δεν υπάρχει χώρος για νέο πολιτικό κόμμα και εδημιουργήσαμε τον Ελληνικό Οργανισμό. Υπάρχουν οι υπογραφές. Μάλλον ήταν λάθος μου. Όμως, από εγκυρότατες πληροφορίες στην Αμερική, προτίμησα να δημοσιεύσω το μοναδικό άρτιο βιβλίο στον Κόσμο, Παγκόσμιος Συνωμοσία. Απεκήρυξα την Πολιτική, όπου οι εκπρόσωποι των Κοσμοκρατόρων μου υπεσχέθησαν μία υψηλή πολιτική σταδιοδρομία και ακουγόταν το όνομά μου ως «το αυριανό πολιτικό αστέρι». Συγχρόνως απεκήρυξα μία σημαντική αμερικανική αντιπροσωπεία, σαν και αυτή που γεμίζεις το πορτοφόλι σου και προδίνεις την χώρα σου.

Με την Τρίτη έκδοση του Παγκόσμιος Συνωμοσία, το 2003, είδα ότι ο Γ. Καρατζαφέρης έλεγε σχεδόν όλα όσα έγραφα στο βιβλίο, από το 1978. Με εδέχθη με ενθουσιασμό και παρουσίασα σημαντικό Πρόγραμμα για το Κόμμα, που δεν διαφέρει από το σημερινό του. (Υπάρχει copyright). Υπήρξα υποψήφιος στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας. Ενώ είχα ετοιμάσει σημαντικότατη εργασία για το Κόμμα με αγνόησε, παρά τις σχετικές επιστολές μου. Υπάρχει μία προσωπική πικρία, όμως, υπερβαίνοντας αυτή, δεν αρνούμαι τις θέσεις μου, και του έφερα μερικές ψήφους στις Εκλογές του 2014. Διότι είναι πατριώτης και αγωνιστής και θα πρέπει να τον ακούσουν όσοι αγαπούν την Ελλάδα.

Παρακολουθεί όλες τις γνώμες. Όσα λέει η Στήλη είναι απόλυτα ορθά. Δεν εμφιλοχωρεί κανένα πολιτικό, επαγγελματικό , προσωπικό συμφέρον ή συναίσθημα. Υποστηρίζει μόνο το ορθό, το δίκαιο και την Ελλάδα.

Γνωρίζω καλώς ότι οι ΗΠΑ και οι χώρες που σέβονται τα συμφέροντά τους παρακαλούν για τέτοιες αυθόρμητες και πολύ τεκμηριωμένες μελέτες-εκφράσεις. Η πληθώρα των faxes and the emails δικαιολογεί όλους να μην απαντούν πλέον. Τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά από τις συμπτώσεις. Όταν βομβαρδίζεις την ΕΚΤ, την Κομισιόν, την Γερμανική Κυβέρνηση και τον Τύπο, να δοθούν και στις Ελληνικές Τράπεζες δάνεια από την ΕΚΤ με 1%, και μετά από 25 ημέρες γίνεται, δύο τινά συμβαίνουν: ή όλοι αυτοί ερεθίστηκαν από την ενόχληση ή ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το μήνυμα ήταν ορθό.
Όταν από τα πέρατα του Κόσμου, μέσω ιδ. Αστυνομικών ή της Εφορίας βρίσκουν τα απόρρητα τηλέφωνά σου, σημαντικοί παράγοντες και με αγωνία ερωτούν: “What is next?” “Will we have a WWIII?” Τι έπεται; Θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν τις θέλουν. Γιατί, ως κακοί λειτουργοί, στρέφονται εναντίον τους. Έχω λάβει και σχετικές επιστολές ακόμη και ευχαριστήρια και έχουν διασώσει πολλά ΕΔις. στους Έλληνες. Οι μελέτες αποστέλλονται στους πρώτους. Τις παίρνουν οι τρίτοι ή δεύτεροι. Οι δεύτεροι τις επισημαίνουν στους πρώτους, οι οποίοι ενοχλημένοι δηλώνουν: «Σου είπα μη με ενοχλείς με τέτοιες βλακείες.» «Μα, μας αφορούν άμεσα.» «να μην ακούσω τίποτε γι αυτά.» Έτσι ο δεύτερος σκέφτεται: « Ο πρώτος ή ηλίθιος ή στρατευμένος είναι.» Το μήνυμα λαμβάνεται και ενεργεί.

Εσταμάτησα για τέσσερις μήνες να αποστέλλω μελέτες. Για δύο λόγους. Όλοι άρχισαν να λένε όσα από το 2008 απεδείκνυα, και δεύτερον διότι ασχολήθηκα με μία κοσμογονική εφεύρεση, η οποία θα έλυνε σχεδόν όλα τα θέματα των πληρωμών, τραπεζών, πληροφοριών, φορολογικά και διοικητικά. Για την εφεύρεση όλοι στον Κόσμο δηλώνουν ή μικροί για την εκμετάλλευσή του ή, οι μεγάλοι, δεν την αγγίζουν χωρίς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σχετική Πρόταση απέστειλα στο Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ), προ 58 ημερών, χωρίς καμία ένδειξη. Ελπίζω να μη περιέλθει στις καλένδες.

Παρακολουθώ μαραθώνιες, αναλυτικές, τεκμηριωμένες μελέτες για την Κρίση, στην Ελλάδα, από το 2008, και για το 2011, στην δεύτερη πατρίδα μου την Αμερική. Το πρόβλημα όλων αυτών είναι ότι δεν θίγουν τα βασικά θέματα, που φέρνουν την Κρίση. Δεν ομιλούν για τα πραγματικά αίτια. Δεν ζουν στην ‘Σπηλιά του Πλάτωνα’ περιωρισμένων γνώσεων. Ζουν σε μία υπερυψωμένη αλλά αεροστεγή κάψουλα. Μπορούν να δουν τα πάντα, όμως όπως τα παρουσιάζουν οι λίγοι, οι πολλοί δεν τα βλέπουν και αυτοί που τα γνωρίζουν τα αποκρύβουν. Οι αληθινοί σοφοί δεν τολμούν να τα πουν ενώ οι στρατευμένοι σοφοί παραπλανούν, και το κακό ολοκληρώνεται με τους διαφόρους εκπροσώπους, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Γι αυτό δεν μπορούν να βρουν τα αίτια και τις λύσεις. Μιλούν για να μιλούν, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται αλλού. Ομιλούν για τις δαιδαλώδεις αναλαμπές του Φωτός, αλλά αγνοούν τον μέγα φωτοδότη τον Ήλιο! Αυτά θα αναλύσουμε.

Οι περιγραφές εδώ είναι πολύ συνοπτικές, τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία για την Στήλη υπάρχουν στα βιβλία και τις μελέτες μου. Είναι μία επιστημονική Στήλη βασισμένη στην ανάλυση των γεγονότων χωρίς μίσος, πάθος , συμφέρον ή υστεροβουλία.


Γ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΣΙΑ

Ι. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Ο Κόσμος κυβερνάται από ένα μόνο Ηγέτη. Τον γνωρίζει μόνον αυτός που του παρέδωσε την εξουσία, πριν πεθάνει ή αποσυρθεί, λόγω υγείας. Είναι Εβραίος, Σιωνιστής, μάλλον ιεράρχης. Προσόν η μακρά υπηρεσία να υπηρετεί τους στόχους και να γνωρίζει τα του Κόσμου. Δεν προκαλεί. Μπορεί να ζει σαν πλούσιος, μέτριος ή και φτωχός. Στόχοι του είναι η κυριαρχία των Εβραίων και τα συμφέροντα αυτών. Με βάση αυτούς τους στόχους διαμορφώνει τις βασικές Αρχές για την καθοδήγηση και την κυριαρχία επί των λαών, κρατών, κοινωνιών, οικονομιών. Παραδίδει αυτές τις Αρχές σε κάποιον από τους Κοσμοκράτορες.

Η διαπίστωση έχει γίνει από απαντήσεις ειδικών και κυρίως δια της βαθείας ερεύνης των κατωτέρω.

ΙΙ. ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ


Α. ΠΕΝΤΕ – 7 ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Παγκόσμιος Ηγέτης παραδίδει τις Αρχές-Εντολές του σε ένα από τους κορυφαίους Κοσμοκράτορες. Αυτοί πρέπει να είναι από 5 – 7 άτομα, Εβραίοι Σιωνιστές, άγνωστοι στο Κοινό. Μάλλον είναι Σεφαρδίτες Εβραίοι. Αυτοί επεξεργάζονται τις Εντολές-Αρχές, τις επεκτείνουν και τις παραδίδουν στους Σιωνιστές.

Β. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Οι Σιωνιστές είναι Εβραίοι. Είναι τα ανώτερα Σιωνιστικά όργανα που υπάρχουν σε όλο τον Κόσμο, στις κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, δήμους, επιχειρήσεις, δικαστήρια, εκκλησίες, παντού. Είναι ανάμεικτοι με τους Ασκενάζι, Χαζάρους Εβραίους κατά μόνο το θρήσκευμα. Οι οποίοι αποτελούν περίπου το 92% όλων των αποκαλουμένων Εβραίων. Με προτάσεις τους και σε μυστικά συνέδρια διαμορφώνουν τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν σε κάθε μέρος του Κόσμου. Διαμορφώνουν τα μυστικά Διατάγματα με τα οποία κυβερνούν τον Κόσμο. Πρέπει να συντονίσουν τα μυστικά τους μέτρα με τον φανερό Κόσμο. Να φαίνονται φυσικά και βγαλμένα από πολύ σκέψη των επισήμων κρατικών οργάνων. Διαμορφώνουν τα πάντα.

Κατά τον Εβραίο ψυχίατρο της Ν. Υόρκης, Jay Gonen, οι Εβραίοι, μικρός Λαός, μετέτρεψαν το Σύμπλεγμα Κατωτερότητος, ως συνήθως, σε Σύμπλεγμα Ανωτερότητος. Για να κυριαρχήσουν, όμως, μεταξύ των παντοδύναμων Περσών και των σοφών και γενναίων Ελλήνων είχαν μόνο μία επιλογή, αντί της Αρετής των Ελλήνων (Ηρακλής), την Κακία. Ακολούθησαν το Πνεύμα του Κακού κατά κάθε τι Καλού. Με το Καλό έκτιζαν ένα ναό σε 40 χρόνια, με το Κακό τον κατέστρεφαν σε ώρες. Αφού δεν μπορούσαν να νικήσουν ούτε τους Πέρσες ούτε τους Έλληνες, τους έβαλαν να καταστρέφονται μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει από τότε μέχρι σήμερα. Το Πνεύμα του Κακού ήταν κατακριτέο και από τους Εβραίους προφήτες και από τους Έλληνες σοφούς και την Ηθική τους. Όμως, όταν επικρατεί ο Νόμος του Σπαθιού, όπου ο ισχυρότερος υποδουλώνει τους αδυνάτους, τι είναι Ηθικό!

Το κακό είναι ότι τα ειδεχθέστερα εγκλήματα έγιναν μετά το 1918, όταν με την ΚΤΕ, εθεσπίσθη ο νόμος του Νόμου, του Δικαίου. Και ακόμη χειρότερα, μρτά το 1945, με τον ΟΗΕ.

Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι η βασική Μόδα διαμορφώνεται από περίεργους, αμφιλεγόμενους, εκκεντρικούς τύπους, κάνουν λάθος. Δίνεται γραμμή. Η Μόδα είναι Μέσον για την διαμόρφωση της τρέχουσας Ηθικής, που εξυπηρετεί το κατάλληλο κλίμα. Δεν τους διατάζουν, ούτε τους ψιθυρίζουν στο αυτί. Κρίνουν από την αντίδραση των ανθρώπων και των φυλλάδων τους. Εγκρίνουν και απορρίπτουν. Αυτή είναι πρακτική για όλες τις υποθέσεις. Πάντως για τώρα έχουν ανοικτή γραμμή: ό,τι πιο χυδαίο, αρκεί να το πληρώνουν τα κτήνη.

Προβάλλουν το χυδαίο, γυμνότητα, πορνογραφία, πορνεία ως δήθεν στοιχεία που ελευθερώνουν τον άνθρωπο, να ζει πιο άνετα. Όμως, μέσα από αυτά επιβάλλουν την ελευθεριότητα, την ανωμαλία, την ανομία, την αηδία όλων και κυρίως των ανδρών έναντι των γυναικών. Τους εθίζουν με το άλλο φύλλο, τους συμβιβάζουν το ένστικτο, τους μετατρέπουν σε παθητικούς και ανώμαλους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο γι αυτούς. Καταστρέφουν τα φυσικά ένστικτα, ανάγκες, ήθη, αξίες για την διαφθορά των κοινωνιών και την μείωση των γεννήσεων.

Και όμως, οι Εβραίοι/Σιωνιστές με το Κακό Πνεύμα είναι από τους σημαντικότερους της απογείωσης του Τεχνικού Πολιτισμού. Η ζωή μοιάζει με μυθιστόρημα. Όλοι πιστεύουν ότι για ένα καλό μυθιστόρημα χρειάζεται ένας σπουδαίος Ήρωας. Αυτό είναι εύκολο. Το δύσκολο να βρεις ή μάλλον να επινοήσεις ένα απαίσιο, τρομερό, καινούργιο Αντι-ήρωα, που θα νικήσει ο ήρωας. Στις αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες παρουσιάζονται τρομερά πράγματα. Με μία μεγάλη διαφορά. Οι συγγραφείς παίρνουν ένα παλιό ή νέο τεράστιο γεγονός. Εισάγουν το Γεγονός, το αναλύουν και δίνουν την Κάθαρση, την λύση, μέσα στο Θέατρο, στο ναό της Φύσης, των Θεών, των Δαιμόνων, των Ηρώων, των Ηγετών και του Λαού. Και λύνουν το Θέμα δια παντός και με την αποδοχή όλων. Ενώ οι σημερινοί επινοούν, εφευρίσκουν νέα, πιο απαίσια εγκλήματα, και ουσιαστικά τα διδάσκουν στην κοινωνία. Πολλοί τα υιοθετούν και προάγουν την εγκληματικότητα, σαθρότητα και διάλυση των κοινωνιών.

Κατά τον Αριστοτέλη το κάθε τι είναι το Μέσο, μεταξύ των αντιθέτων. Το μυθιστόρημα και η Ζωή θέλουν και τα δύο αντίθετα στοιχεία, αλλοιώς η ζωή τελματώνεται. Βεβαίως το Κακό υπάρχει, στα στοιχεια της Φύσης και τα ατυχήματα. Οι Εβραίοι με τις εγκληματικές ενέργειές τους, σε όλη την Ιστορία του Κόσμου, όπως την Γαλλική Επανάσταση, τις Ρωσικές επαναστάσεις, τους πολέμους των Ρότσιλντς και τους Α’ και Β’ Παγκοσμίους Πολέμους, εβοήθησαν την Τεχνολογία και την ανέλιξη της Ζωής σε σημεία που θα ήσαν αδιανόητες χωρίς αυτές. Μόνο η δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ έκοστιε στους Εβραίους και τους Αμερικανούς εκατοντάδες $Δις., αλλά και πολλά $ Τρις. στον υπόλοιπο Κόσμο, για την ασφάλειά του (Κόσμου).Για νέες μεθόδους προστασίας αεροδρομίων, οικιών, κοινωνιών, κρατών, αλλά και κολοσσιαία τεχνολογική άνοδο.

Η ειρωνεία είναι ότι παρόλα τα δεινά που εφαρμόζουν οι Εβραίοι/Σιωνιστές, οι λαοί εξέρχονται, γενικώς, πάντα ωφελημένοι και δυνατοί, αφού η τεχνολογική ανάπτυξη, τα νέα συστήματα και δικαιώματα, τα νέα προϊόντα ενισχύουν τους λαούς και τα άτομα.


Γ. MΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Υπήρξαν και υπάρχουν άπειρες Μυστικές Εταιρείες σε όλα τα μήκη και όλα τα πλάτη του πλανήτη και όλες τις εποχές. Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι οι Σιωνιστές έχουν εισχωρήσει σε όλες και παίζουν αποφασιστικό ρόλο. Στα μέλη αυτών, που είναι και ανώτατα μέλη στον φανερό κόσμο, αναθέτουν να προετοιμάσουν τις επίσημες κυβερνήσεις, πολύ χρόνο πριν, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν ιεραρχικές σχέσεις μεταξύ αυτών των εταιρειών για την προώθηση και εφαρμογή των μέτρων.

Στις μεγάλες Λέσχες καλούνται πρόσωπα από όλους τους μεγάλους τομείς, όλου του Κόσμου, με σκοπούς: 1. Να τους ανακοινώσουν τα μέτρα της επόμενης δεκαετίας και δεκαετιών, 2. Δεν τα ανακοινώνουν αμέσως αλλά τα θέτουν προς συζήτηση, για δύο βασικούς λόγους: α) να τους πείσουν ότι αυτοί τα αποφασίζουν, ενώ οι δικοί τους υπερτερούν και β) να δουν τις σκέψεις τους, με σκοπό ποιους θα εγκρίνουν και ποιους θα απορρίψουν, 3. Τα μέτρα αυτά, «σε κλειστούς φακέλους», διοχετεύονται σε δικούς τους κυβερνήτες τον κατάλληλο για τον καθένα χρόνο και εφαρμόζονται∙ ενώ στα κοινοβούλια, κατά τον ίδιο γελοίο τρόπο, προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές ότι αυτοί τα απεφάσισαν.

Η πολυπληθέστερη, πλέον οργανωμένη και πλέον αποτελεσματική Εταιρεία είναι ο Τεκτονισμός ή Μασονία. Είναι μία ημι-φανερή, παράνομη, αντισυνταγματική οργάνωση που όμως προωθεί, εφαρμόζει και εκτελεί τα μέτρα.
Σε αυτές τις εταιρείες διαφυλάσσουν κάποια ασήμαντα μυστικά, που τα παρουσιάζουν σαν σπουδαία, για να δελεάζουν τα μέλη και να τους κάνουν υπερήφανους, διότι γνωρίζσουν όσα δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

Δ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Τα μέλη αυτών των υψηλών εταιρειών, που είναι και μέλη των κυβερνήσεων, παραδίδουν αυτά τα μέτρα στις εκλεγμένες κυβερνήσεις, που προσποιούνται ότι διαπραγματεύονται σκληρά, σκοτώνονται, τρώγονται μεταξύ τους, και όμως γνωρίζουν ότι θα εφαρμόσουν τα μέτρα που ήρθαν σε κλειστούς φακέλους.
Υπάρχει πλήρες δίκτυο για όλους τους δημοσίους ακόμη και τους ιδιωτικούς οργανισμούς. Κάθε υπάλληλος από τμηματάρχης και πάνω βολιδοσκοπείται για μασόνος, πολλοί ενδίδουν. Η μεγάλη πλειοψηφία, άνω του τμηματάρχη είναι στην Μασονία. Γι αυτό δεν υπάρχει αντίδραση και τα μέτρα επιβάλλονται όπως τίθενται.

ΙΙΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Α. ΜΑΣΟΝΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Οι Σιωνιστές έφεραν την Δημοκρατία με επαναστάσεις και εξεγέρσεις των λαών για να σπάσουν τις ανερχόμενες βασιλείες και τα ισχυρά κράτη. Ήθελαν την Ευρώπη με πριγκηπάτα, κομητείες, βαρονίες, μικρές οντότητες για να τις ελέγχουν, όπως έκαναν για πολλά χρόνια.

Πριν την Δημοκρατία εφρόντισαν να δημιουργήσουν τους εκπροσώπους των λαών. Το 1717, επανίδρυσαν την Μασονία σε μεγάλη βάση. Όλα τα μέλη των κοινοβουλίων, οι βουλευτές θα προέρχονταν μόνον από τις μασονικές στοές, όπως σχεδόν γίνεται και σήμερα.

Έτσι η Δημοκρατία των Ελλήνων, το ύψιστο λαϊκό πολίτευμα, το κατήντησαν το πλέον απαίσιο, πολύ πέραν από τα μειονεκτήματα που είχαν διαβλέψει οι κολοσσοί Πλάτων και Αριστοτέλης.

Όπου δεν βλάπτονται τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων, προκαλούν την χαλάρωση και την ασυδοσία, για να φαίνονται οι ελευθερίες της δημοκρατίας και συγχρόνως να παραλύουν τα άτομα και τις κοινωνίες.


Β. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα πρόσωπα, οι βουλευτές, εκτός του ότι είναι ελεγχόμενα πρόσωπα της Μασονίας και διαφόρων άλλων μυστικών παραγόντων, της παγκόσμιας εξουσίας, είναι όμηροι του κόμματος, κομματική πειθαρχία ή έξω, του επαγγελματικού κενού και της γλύκας της εξουσίας, ώστε δεν μένει τίποτε για τα συμφέροντα του Λαού. Απλώς τον εξαπατούν χυδαία.

Πρόσωπα που δεν διαθέτουν τα ανωτέρω στηρίγματα δεν υποστηρίζονται. Κι αν εκλεγούν και δεν πειθαρχούν στα αντιλαϊκά κελεύσματα, εξοντώνονται. Έτσι καταργούνται τα συντάγματα, νόμοι, ήθη, οι κοινωνίες, οι οικογένειες και τα άτομα. Ώσπου φθάνομε στην σημερινή ζούγκλα.


Γ. ΗΘΙΚΗ

Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά έχουν καταργήσει τα χρηστά ήθη και κάθε έννοια της ‘τσίπας’, του ορθού, του δικαίου, της Ηθικής, που οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι είχαν ως το κυριότερο στοιχείο για να ζουν μαζύ οι λαοί, τον Πολιτισμό. Που στον πιο σύντομο και περιεκτικό ορισμό είναι: η ζωή μεταξύ πολλών, αλλά με τάξη, ηρεμία, προκοπή και ευτυχία.

ΙV. ΚΡΑΤΗ

Α. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ

Οι δημοκρατικοί κανόνες, τα συντάγματα και οι νόμοι κατά κανόνα είναι ορθά, τα πρόσωπα όμως δεν τα εφαρμόζουν και τα καταστρατηγούν, άλλοτε ευθέως και συνήθως πολύ περίτεχνα. Γι αυτό οι δημοκρατίες μετατρέπονται σε κοινοβουλευτικές δικτατορίες. Και είναι χειρότερες. Γιατί στις δικτατορίες όλοι οι λαοί είναι αντίθετοι, ενώ στις κοινοβουλευτικές υποστηρίζονται από το ήμισυ ή ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών, που υποστηρίζουν το κόμμα με αντίστοιχα ωφελήματα.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο βοηθεί όπου οι λίγοι δικαστές του δεν δεσμεύονται να αποφασίσουν τα αποφασισμένα. Επί μη υπάρξεως Συνταγματικού, οι κοινοί δικαστές αποφεύγουν να εμπλέκονται με την συνταγματικότητα των νόμων και διατάξεων. Έτσι τα συντάγματα καταντούν άπιαστα οράματα των δημοκρατών.

Β. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ

Τα κοινοβούλια απλώς αναμασούν τα μέτρα που έχουν λάβει σε κλειστούς φακέλους. Και με την ρητώς αντισυνταγματική κομματική πειθαρχία ψηφίζουν. Οι περισσότεροι νόμοι είναι άδικοι, φωτογραφικοί, άσχετοι, δισεύρετοι και ακατανόητοι ακόμη και από δικαστές και δικηγόρους. Συνήθης θέσπιση των αποφάσεων γίνονται δια νομοθετικών ρυθμίσεων.

Γ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Τα μέλη των κυβερνήσεων είναι εκλεκτοί των Σιωνιστών ή των εκτελεστικών τους, των μασόνων. Εκτελούν αποφάσεις τους. Οι κυβερνήσεις καταργούν τις τρεις βασικές λειτουργίες της Δημοκρατίας, που είναι οι ίδιες του υγιούς ατόμου: Βούληση, Εκτέλεση και Κρίση, Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσίες. Οι νόμοι αποφασίζονται από κλειστούς φακέλους προς την Κυβέρνηση, διατάσσεται να τους ψηφίσει η κομματική πειθαρχία. Οι κυβερνήσεις εκβιάζονται με θανάσιμα διλήμματα και δεν υπάρχουν περιθώρια για τα προβλήματα του Λαού.

Δ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Δικαιοσύνη, η Κρίση, το Μυαλό κάθε οργανισμού δεν αποτελεί ανεξάρτητη Εξουσία, ως ώφειλε, αλλά είναι δεσμία της Κυβέρνησης, της αφανούς εξουσίας και των απόψεων της Μασονίας, στην οποία ίσως οι περισσότερο ανώτεροι δικαστές ανήκουν. Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεσμία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έτσι τα όργανά της καθίστανται υπάλληλοι, με όλες τις υπαλληλικές δεσμεύσεις και προβλήματα. Κατά κανόνα αφήνουν την Δικαιοσύνη πτωχή, χωρίς υπαλλήλους, χωρίς ειδικούς επιστήμονες, χρήματα και μέσα, για να μπλοκάρει το σύστημα για να προηγούνται οι εντολείς και οι πληρώνοντες.

Έτσι η Δικαιοσύνη υπολειτουργεί, χάνει την Κρίση και το Μυαλό και η ιδία και κυρίως ο Λαός περιφέρεται χωρίς φρένες, κρίση, μυαλό, τρελοί, όπου τα πάντα είναι δυνατά. Οι δικαστές έχουν την μεγάλη τιμή και το ύψιστο καθήκον να αποδίδουν δικαιοσύνη. Αλλοιώς εγκληματούν οι ίδιοι.


ΣΤ. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Όλες οι θρησκείες μετά την μεγάλη τεχνολογική επανάσταση και κυρίως το DΝΑ έχουν χάσει τις βάσεις δημιουργίας τους. Είναι εθιμικές, παραδοσιακές, κοσμοθεωρίες. Σε όλες τις θρησκείες έχουν εισχωρήσει Σιωνιστές, αν δεν είναι οι δημιουργοί τους. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι χρήσιμες. Έχουν παραδόσεις, ηθική, οργάνωση, ιεροποιημένη την σοφία του Κόσμου. Ιδιαίτερα η Χριστιανική και κυρίως η Ορθοδοξία, στηριζόμενη κοσμικώς στην Φιλοσοφία, Ηθική και Γραμματεία του Ελληνικού Πνεύματος, εμπεριέχει και παρέχει την Σοφία στον Κόσμο. Οι λαοί δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την σοφία του Ελληνικού Πνεύματος, δέχονται όμως τα χριστιανικά διδάγματα. Ο Χριστός ανεγνωρίσθη στους αιώνες ως ο δότης της αλήθειας, αγάπης, ειρήνης. Και ναι μεν έγιναν πολλά καταστρεπτικά, αλλά φανταστείτε τι θα είχε συμβή χωρίς τον Λόγον του Χριστού. Αυτός ο Λόγος υπάρχει σε όλες τις διεθνείς και ανθρωπιστικές συνθήκες, παρότι τα όργανα δεν τις εφαρμόζουν.

Πολιτισμοί. Υπάρχουν πολλοί και περίπλοκοι ορισμοί του Πολιτισμού. Ο Πολιτισμός εγεννήθη μόνος του, μεταξύ των ανθρώπων. Είναι ο τρόπος συμβίωσής τους. Ο συνοπτικότερος και περιεκτικότερος ορισμός είναι: Πολιτισμός είναι η ζωή μεταξύ πολλών ή σε μία πόλη. Βεβαίως, αυτή η ζωή για τους λαούς, ο Πολιτισμός ορίζει να είναι ειρηνική, προοδευτική και ευτυχισμένη.

Δυστυχώς οι πολιτισμοί έγιναν μέσα των εξουσιαστών για την διαμόρφωση ιδεών, Ηθών και Ηθικής που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, την σύγχυση και την διαφθορά. Και με την επίκληση του Πολιτισμού δεσμεύουν, ναρκώνουν τους λαούς για να μην επιτίθενται στους ενόχους και τους ηγέτες.
Με το πρόσχημα του Πολιτισμού και του Ανθρωπισμού απορρίπτουν την θανατική καταδίκη ακόμη και στους ειδεχθέστερους καθ’ υποτροπήν κακούργους. Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι αρμόδιοι διαπράττουν απαίσια εγκλήματα κατά ατόμων και κοινωνιών. Ο μοναδικός τους σκοπός είναι η δημιουργία εστιών διάβρωσης, εκπαίδευσης, φυτώριο κακούργων, ταραχών, για να περνούν τα δικά τους σχέδια και εγκλήματα.

Ζ. ΚΟΜΜΑΤΑ

Τα κόμματα είναι σημαντικοί δημοκρατικοί θεσμοί. Είναι όμως πολύ σημαντικοί και για τους εξουσιαστές. Τα κόμματα δημιουργούνται κατά βάση από τους εξουσιαστές. Έστω και αν γίνονται από άσχετα και αντίθετα πρόσωπα. Οι εξουσιαστές παρακολουθούν κάθε κίνηση: ατομική, οικογενειακή, κοινωνική, πολιτική, εκκλησιαστική. Αμέσως σπεύδουν συγκαλυμμένα να βοηθήσουν, βασικά με χρήματα, αλλά και πρόσωπα, δικά τους. Παρακολουθούν κάθε κόμμα και το κατευθύνουν για τα σχέδιά και συμφέροντά τους, ακόμη και στα πλέον αντίθετα. Πάντα φυτεύουν τον σπόρο της καταστροφής όταν δεν μπορούν να τα ελέγξουν.

Όταν θέλουν να αναδείξουν κάποιον τον δεσμεύουν πρώτα. Στους μασόνους χρεώνουν ένα εικονικό φόνο ή άλλο έγκλημα. Όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες τους έχουν φορτώσει με πολλά αίσχη. Ώστε αν κάποιος δε πειθαρχεί σε αυτούς βγάζουν τα ‘εγκλήματά’ τους στην φόρα και αγανακτεί ο κόσμος. Έτσι ελάχιστοι αρνούνται τις δεσμεύσεις τους.

Αυτά ισχύουν για κόμματα όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Οι εξουσιαστές ενδιαφέρονται μόνο για τις δικές τους επιδιώξεις, της κυριαρχίας επί των λαών. Προτιμούν τα κομμουνιστικά και τα σοσιαλιστικά κόμματα γιατί οι λαοί επιθυμούν την οικονομική ισότητα, την φροντίδα των λαών, την αλήθεια∙ όμως αποδεικνύεται συνεχώς ότι η μεγαλύτερη ανισότητα, απάτες και εγκατάλειψη των λαών γίνεται από αυτά τα κόμματα, που κατά κανόνα συνδέονται άμεσα με τον κρυφό κόσμο, την αδιαφάνεια και τα ολοκληρωτικά συστήματα.

V. ΣΟΦΟΙ

Α. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ

Όλοι οι διακεκριμένοι επιστήμονες, σοφοί αντιμετωπίζουν μέγα πρόβλημα. Γνωρίζουν πολλά, τι όμως μπορούν να πουν. Οι αληθινοί σοφοί γνωρίζουν καλά τους δύο κόσμους που ζούμε: τον κρυφό και τον φανερό. Για να πουν την αλήθεια πρέπει να πουν για τα τρομερά πράγματα του κρυφού κόσμου. Γνωρίζουν όμως ότι θα εξοντωθούν από τους εξουσιαστές.

Β. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ

Οι περισσότερο εξαναγκάζονται και προσαρμόζονται, αποφεύγουν να μιλούν για τον μυστικό κόσμο. Βέβαια γνωρίζουν ότι ψεύδονται, ότι δεν εξηγούν ορθά τα πράγματα και οι ακροατές τα αντιλαμβάνονται. Μένουν στην μετριότητα και την αφάνεια.

Γ. ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ

Κάποιοι όμως, ίσως από ανάγκη, συνεργάζονται με τους εξουσιαστές και πολλοί υπερθεματίζουν, αναπτύσσοντες θεωρίες που θάβουν τον μυστικό κόσμο ή τον δικαιολογούν. Αυτοί είναι οι στρατευμένοι. Αναλαμβάνουν σημαντικότατες θέσεις, χρήματα, επιστημονικές διακρίσεις, βραβεία, τους πιστώνουν με υψηλά έργα άλλων. Οι φυλλάδες των εξουσιαστών τους προβάλλουν και τους θεοποιούν ως μεγάλους σοφούς και ευεργέτες της ανθρωπότητος.
Οι μεγαλύτεροι που παρουσιάζονται ως παντογνώστες, σοφοί, με πολλές θέσεις και αξιώματα, είναι στρατευμένοι σοφοί. Δεν τους αφήνουν να εκτεθούν, αλλά αν πρόκειται να απαντήσουν περί του κρυφού κόσμου, γίνονται γελοίοι. Ο κόσμος, δυστυχώς, ακούει μόνον αυτούς∙ γιατί αυτούς προβάλλουν.

VI. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΜΜΕ)

Το 1945, στην Γιάλτα, οι τρεις αρχι-σιωνιστές εμοίρασαν τον Κόσμο στα δύο, για να μπορούν να επιβάλλουν τα μέτρα που επακολούθησαν: Σιδηρούν Παραπέτασμα για την Σοβιετική Ένωση και την σοσιαλιστική θολοκουλτούρα στον υπόλοιπο Κόσμο. Όλα τα μέσα ενημερώσεως: κινηματογράφος, θέατρο, ράδιο/τβ, βιβλίο, εκδηλώσεις επιδοτήθηκαν και επιδοτούνται με αστρονομικά ποσά, σε όλο τον Κόσμο, με πρώτη την Αμερική, για να προωθήσουν την σοσιαλιστική θολοκουλτούρα.

Όλα αυτά τα μέσα ελέγχονται πλήρως από τους κοσμοκράτορες. Ο κόσμος πλέον ενημερώνεται μόνο από τα ΜΜΕ, τα οποία τους προσφέρουν με πολύ έξυπνο, περίτεχνο και φυσιολογικό τρόπο, και λένε όλα τα μέσα τους τα ίδια, που ο Κόσμος τα δέχεται. Έστω και αν επικεντρώνονται σε ένα δέντρο, την ίδια στιγμή που καίγεται ένα δάσος και δεν αναφέρουν τίποτε. Τα πρόσωπα πίσω από τα ΜΜΕ δεν τολμούν να πουν τίποτε.

[Δεν πληροφορούν τον Κόσμο ότι στα χρόνια της θανατικής διαμάχης Ρωσίας/Δύσης, Κομμουνισμού/Καπταλισμού, Πρόεδρος του Παγκοσμίου Κομμουνισμού ήταν ο Εβραιο-αμερικανός David Rockefeller και Αντ/δρος ο μεγαλύτερος κομμουνιστικοφάγος, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, John Foster Dulles, ότι το Σιωνιστικό κατασκεύασμα της Σοβιετικής Ρωσίας συντηρήθηκε με αμερικανικές χορηγίες άνω των $100 Δις., των ΗΠΑ και εκατομμυρίων τόνων Καναδικού σιταριού! Ότι ο τρομερός Ηγέτης της Αλβανίας, Εμβέρ Ηότζα, ήταν Έλληνας από την Κορινθία, απόφοιτος της Νομικής Αθηνών, ονόματι Αλέξανδρος Μαυραγάνης!
Η σοσιαλιστική θολοκουλτούρα μας πληροφορεί ότι ο Καπιταλισμός είναι απαίσιο Οικονομικό Σύστημα. Ναι, ο Καπιταλισμός /Μικτό Οικονομικό Σύστημα είναι προβληματικό, άδικο, όπως είναι η ζωή, ο έρωτας, ο γάμος, η μητρότητα, κλπ., όμως μας δίνει την ζωή, χαρές και πόνους. Δεν μας λένε όμως ότι το Κομμουνιστικό Σύστημα, ο Σοσιαλισμός ή Αριστερισμός είναι πανάρχαιες, καλοστημένες παγίδες, για ολοκληρωτική υποδούλωση και την αρπαγή των αγαθών και ελευθεριών των λαών. Η παγίδα έχει μπόλικο και εκλεκτό τυρί, την Ισότητα. Την ιερή επιθυμία, όνειρο, μεράκι, μαράζι όλων των ανθρώπων και των λαών. Προβάλλουν την δολία και διχαστική απάτη της Ισότητος, ενώ γνωρίζουν ότι τίποτε στην Φύση, το Σύμπαν δεν είναι: Σταθερό, Ίσο και Όμοιο. Εκεί έγκειται και η ομορφιά του Κόσμου.

Εξισώνουν την Γυναίκα με τον Άνδρα. Και οι δύο είναι αναγκαίοι και αποτελούν τον Άνθρωπο, το τελειότερο και θαυμαστώτερο δημιούργημα. Ανήκουν όμως σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους, στην: ψυχή, νοοτροπία, καρδιά, σώμα, όργανα, επιθυμίες και ρόλους. Στην μακραίωνα βιολογική και ιστορική ανέλιξη και εξέλιξη της Ζωής, λόγω του ρόλου της ήταν αδύναμη. Σήμερα όμως και σε περιόδους ειρήνης η Γυναίκα είναι ανώτερη, εκτός από τον ρόλο της και σε πολλούς άλλους τομείς. Η Γυναίκα γεννιέται καλύτερος Άνθρωπος, την διαφθείρουν οι άνδρες, οι κοινωνίες και η Ζωή. Και περισσότερο οι Κοσμοκράτορες, που την πολιορκούν. Την θέλουν Ηγέτιδα, αλλά και Παλλακίδα. Για να ενσπείρουν τον φόβο, την αηδία, την υποψία, το μίσος, την διάσπαση. Διότι, αν διασπασθή το ζευγάρι, η Οικογένεια, το βασικό κύτταρο της Κοινωνίας, διασπώνται οι κοινωνίες, οι λαοί, τα κράτη.
Όλοι οι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι όλη Ζωή προήλθε από το Πρώτο/α Κύτταρο και πηγαίνει ένα δισεκατομμύριο χρόνια πίσω. Ότι ο Πολιτισμός της Μεσογείου και των Ελλήνων είναι τουλάχιστον 40.000 χρόνια πριν. Όμως, οι Εβραίοι και οι Σιωνιστές πληροφορούν τους λαούς, ότι την Ζωή την εδημιούργησε ο Θεός τους, με βάση το 5774, δημιουργώντας την μεγαλύτερη σύγχυση στην Ζωή αλλά και το χάσμα με την Επιστήμη.

Γενικώς ο Κόσμος είναι τελείως διαφορετικός από ότι τον θέλουν οι Κοσμοκράτορες και τον ζωγραφίζουν οι πιστοί υπηρέτες των ΜΜΕ.]


Α. ΠΡΟΣΩΠΑ: ΕΚΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Οι μεγάλοι Εκδότες των ανωτέρω ΜΜΕ είναι ή προσαρμοσμένοι ή στρατευμένοι. Οι μικροί εξαναγκάζονται να δέχονται τα ψίχουλα των μεγάλων. Είναι συνοδοιπόροι ή ασήμαντοι, αν γίνονται ενοχλητικοί εξοντώνονται. Είναι όμως αυτοί μικροί, ψιχουλιάρηδες που κάνουν το μεγάλο κακό. Αυτούς πιστεύει ο Κόσμος, αφού διατείνονται ότι λένε μόνο την αλήθεια, ενώ κανείς δεν πιστεύει τους στρατευμένους μεγάλους. Αυτοί διατείνονται ότι είναι μικροί, δουλεύουν για το ψωμί των παιδιών τους. Όμως, ταϊζουν τα παιδιά τους και τα παιδιά όλου του Κόσμο πνευματικό δηλητήριο.

Δημοσιογράφοι. Η πρώτη επιστολή, πριν περίπου 150 χρόνια, καθώς και οι πολλές νεότερες δείχνουν το παράπονο του Δημοσιογράφου. Ακόμη, δεν πρέπει να γράφει και να λέει ό,τι ακούει και ό,τι βλέπει, αλλά ό,τι είναι σύμφωνο με το κόμμα και το συγκρότημα που υπηρετεί το κόμμα. Αλλοιώς μένει άνεργος και ανύπαρκτος. Αν δε επιμείνει μπορεί να του φορτώνουν όλα τα εγκλήματα της δημοσιογραφίας. Θανάσιμα θύματα των ΜΜΕ και των προσώπων που τα υπηρετούν είναι η αλήθεια και οι λαοί.

Β. ΗΜΕΤΕΡΟΙ

Οι Κοσμοκράτορες εξουσιάζουν 100% όλα τα ΜΜΕ και διορίζουν όλα τα σημαντικά πρόσωπα, ίσως χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, με πολύ αριστοτεχνικό και ανύποπτο τρόπο. Υπάρχουν πρόσωπα των Κοσμακρατόρων που κύριο έργο τους είναι να επισημαίνουν πρόσωπα: από το Δημοτικό, τους Προσκόπους, διακρίσεις, τους οποίους παρακολουθούν στενά, χωρίς να το γνωρίζουν και να τους προορίζουν για ρόλους που αυτοί επιλέγουν. Τα δε παιδιά των τζακιών, γνωστών οικογενειών, των πιστών σε αυτούς προγόνους τους, τα κατευθύνουν ανελλιπώς και τα χρησιμοποιούν όταν και όπου τους χρειαστούν.

VII. ΧΡΗΜΑ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Το Χρήμα είναι η μεγαλύτερη επινόηση του Ανθρώπου, ο μεγαλύτερος μοχλός ανάπτυξης του Πολιτισμού και ο μεγαλύτερος καταστροφέας του. Οι Apiru, μετέπειτα Εβραίοι, απέκτησαν πολλά πολύτιμα μέταλλα, όπως ασήμι και χρυσό. Εχρηματοδοτούσαν ηγέτες να κάνουν κατακτητικούς πολέμους κατά των γειτόνων των. Αυτοί έπαιρναν τους τόκους των χρημάτων τους και τους δούλους. Έβαζαν τους δούλους στα ορυχεία για περισσότερα μέταλλα, περισσότερους πολέμους, περισσότερους δούλους και ούτω καθεξής. Το χρήμα ήταν πάντοτε ο μεγαλύτερος παράγων για τους πολέμους και τα επακόλουθά τους.

Οι Εβραίοι Ρότσιλντ εδημιούργησαν τους Διεθνείς Τραπεζίτες, περί το 1780. Υπεκίνησαν και εχρηματοδότησαν όλους τους πολέμους στην Ευρώπη και όλο τον Κόσμο. Κανείς ιστορικός δεν τολμά να θέσει τους Ρότσιλντ ως τους κυρίους παράγοντες των πολέμων εκείνης της εποχής και μέχρι σήμερα. Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες επεβλήθησαν και ελέγχονται από τους Εβραίους Ρότσιλντ και όλοι πλάθουν μυθιστορήματα για τα αίτια των πολέμων και της κατάντιας των λαών. Ένας λόγος για την Ρωσική Επανάσταση ήταν ότι δεν είχαν Κεντρική Τράπεζα για να τους ξαφρίζουν.

Οι Εβραίοι προσελκύουν το χρυσό σαν μαγνήτες. Έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό σε δικά τους θησαυροφυλάκια και μπορούν ανά πάσα στιγμή να το χρησιμοποιήσουν σαν το αντίκρυσμα εκδόσεως του μόνου χρήματος.

Το χρήμα δεν έχει πλέον αντίκρυσμα χρυσού και δεν είναι καν χάρτινο, είναι αφρός. Που το δημιουργούν μέσω των ελεγχομένων Κεντρικών και Εμπορικών τραπεζών και το δανείζουν, φουσκώνοντάς το, με τα παράγωγα, δεκάδες φορές. Έτσι, ενώ το Παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περί τα 60 τρις. δολάρια, το παγκόσμιο χρέος είναι πάνω από δέκα φορές ή $600 τρις.

Έχουν πλέον δημιουργήσει την παγκόσμιο Δικτατορία του Χρήματος, τον παγκόσμιο έλεγχο, έχουν υποθηκεύσει την Παγκόσμιο Περιουσία (Κεφάλαιο), αλλά και το παγκόσμιο και φέρει το χάος στους λαούς. Με τους νόμους, τις κυβερνητικές αποφάσεις, τα παρεχόμενα δημόσια έργα και περιουσία των ελεγχομένων κυβερνήσεων βοηθούν τις ανωτέρω καταστάσεις. Αν θέλουν τις ηρεμούν, αν θέλουν τις τινάζουν στον αέρα, ανά πάσα στιγμή.
Ενισχύουν όσους τους εξυπηρετούν για την απόκτηση μυθικού πλούτου, ενώ οι αντίθετοι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν μεγάλοι. Τα ΜΜΕ και οι τράπεζές τους τους φρενάρουν.

VIII. ΛΑΟΙ

Οι Κοσμοκράτορες γνωρίζουν καλύτερα παντός άλλου τα θέματα των ατόμων, οικογενειών, κοινωνιών, λαών. Αυτοί είναι οι μεγάλες αντιστάσεις τους για την πλήρη υποταγή του Κόσμου. Οι όγκοι και τα δικαιώματα των λαών είναι ο μεγάλος εχθρός τους. Η φυσική ζωή των λαών έχει ισχυρές άμυνες που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οι λαοί έχουν ισχυρές άμυνες. Δεν μπορούν να κατακτήσουν τους λαούς πολεμώντας τους κατά μέτωπο. Πολεμούν όλα τα στοιχεία τους: πνεύμα, ήθη, ηθική, μόδα, τραγούδι, τροφή. Δημιουργούν μία εικονική πραγματικότητα, διαστρέφοντας όλα αυτά.

Έχουν δημιουργήσει ένα παράλληλο, εικονικό κόσμο, αντίθετο από την φυσική ζωή, πολέμιο της ζωής και της κοινωνικής ηρεμίας και ειρήνης. Με τα μέσα επικοινωνίας τους τα διατηρούν και τα ενισχύουν και θεωρούν παράλογους, ντεμοντέ, αντικοινωνικούς όσους τα επισημαίνουν και τα αντικρούουν. Βλέπουν τα άτομα και τους λαούς σαν τις σάρκες των λαών, ενώ τους εαυτούς σαν τα νεύρα και τον εγκέφαλο, που κατευθύνουν τυφλά τις σάρκες, τους λαούς. Πράγματι ένας λαός μπορεί να νοηθή σαν ένας ζων οργανισμός, όπως ένα άτομο. Όπου ο εγκέφαλος και τα νεύρα κατευθύνουν τυφλά τις σάρκες. Όμως, σε ένα υγιές άτομο, ο εγκέφαλος και τα νεύρα δεν κατευθύνουν λάθος τις ίδιες τους τις σάρκες, εκτός αν είναι παράφρονες.
Στον οργανισμό ενός λαού εισάγουν όλα τα ανωτέρω παραπλανητικά και οι ηγέτες, τους ξένοι εγκέφαλοι και νεύρα τρέφουν με τα μεταλλαγμένα τους τρόφιμα τις σάρκες του λαού. Τρέφουν τον λαό με τα μεταλλαγμένα, τα εικονικά στοιχεία τους. Ακόμη και όσοι τα αντιλαμβάνονται είναι δύσκολα να αντισταθούν ελλείψει των ορθών.

Τα άτομα θέλουν την ορθή ανάπτυξή τους, τον έρωτα, την αγάπη, τα παιδιά τους, την οικονομική τους επάρκεια, την διασκέδαση, την ηρεμία, τον σεβασμό των ηθών και των προγόνων τους. Αντί όλων αυτών των ορθών τους προβάλλουν και παρέχουν μόνο τα μεταλλαγμένα τους, που οδηγούν στην κακή ανάπτυξη, τον χυδαίο και βλαβερό έρωτα, την διαστροφή των παιδιών τους, την οικονομική εξαθλίωση για να τους επιβάλλονται, στην παραπλανητική, ψυχοφθόρο και ανθυγιεινή διασκέδαση, στην γελοιοποίηση των ηθών, τις διαπλοκές, τα μίση και τις αναταραχές.

Προβάλλουν την αφύσικη, εξευτελιστική ερωτική συμπεριφορά, γελοιοποιώντας τον έρωτα, τα άτομα, τις οικογένειες, τις γεννήσεις, την ζωή. Οι αντιδράσεις και αντιστάσεις υπάρχουν σχεδόν από όλο τον λαό, αλλά οι Κοσμοκράτορες ως κυρίαρχοι του πλούτου, του χρήματος και των ΜΜΕ, τα μόνα μέσα ενημέρωσης πλέον, επιβάλλουν την εικονική τους πραγματικότητα και γελοιοποιούν και εξαφανίζουν όσους ανθίστανται. Δυστυχώς, οι οργανισμοί κοινής ωφελείας: εταιρεία υδάτων, ηλεκτρισμού, τηλεφώνου, τηλεόρασης, συγκοινωνιών, συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία, που τους είναι πολύ χρήσιμα. Σύντομα όλες αυτές οι ενοποιήσεις θα καταστήσουν τα άτομα σαν τους σπόγγους ή τις ρόγες του ίδιου τσαμπιού. Τότε θα έχει επέλθει η νέκρωση κάθε ανθρώπινου στοιχείου. Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις έγιναν από τους ιδίους, στο όνομα των λαών, μεταστρέφοντας τους στόχους. Δεν αφήνουν τους λαούς να δουν την αλήθεια. Ακόμη και η πληθώρα των γνώσεων και της ενημέρωσης είναι για να συσκοτίζουν τα πράγματα. Δεν είναι πλέον θέμα ποιότητος, αλλά ποσότητος. Τυχόν δέκα αλήθειες θάβονται από 100 ψέμματα.

Υποστηρίζουν μία επαγγελματική, οικονομική, ιδεολογική επανάσταση εναντίον των άλλων, για την διάλυση των οικονομιών και των κοινωνιών.
Επιβάλλουν την αδικία και διαφθορά, την διχόνοια και το μίσος. Δημιουργούν διχαστικές σχέσεις μεταξύ ατόμων, συζύγων, παιδιών, κοινωνιών. Επιβάλλουν την γελοιοποίηση του φυσικού, ομαλού, πατριωτικού, των θεσμών, των ηθών, των γονιών, των παιδιών, για το σπάσιμο των πάντων και την δημιουργία μίας ανθρωποθάλασσας χωρίς αισθήματα, θεσμούς, νόμους, κανόνες συμπεριφοράς, αλληλλο-υποπτευόμενων, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Διαλύουν άτομα, κοινωνίες, περιφέρειες, κράτη για να γίνονται μικρά και αδύναμα, για να έχουν μόνο αυτοί την δύναμη επιβολής των σχεδίων τους.
Ο σκληρός πυρήνας τους πιστεύει στην κυριαρχία του Κόσμου. Η διατήρηση της οποίας μπορεί να γίνει αν όλοι οι άνθρωποι μετατραπούν σε τσιπς ή τούβλα. Οι πολλοί αρκούνται στο κερδοσκοπικό μέρος και υπερ-πλουτίζουν.

Δ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κοσμοκρατορία
Συνεχίζονται οι αγώνες για την Κοσμοκρατορία. Άρχισαν από την επικράτηση του Καρλομάγνου και την συνεργασία των Εβραίων με το Βατικανό και τους Δυτικούς. Συνεχίστηκε με τους αγώνες αυτών για το Σχίσμα των Εκκλησιών, την κατάλυση της Βυζαντινής (Ελληνικής) Αυτοκρατορίας, με χρηματοδότηση των Εβραίων, με συμφωνία του Βατικανού και τις Δυτικές λεγεώνες των Σταυροφοριών. Ενισχύθησαν τον 16ο αιώνα με τον Παγγερμανισμό, με διαρκή στόχο την κατάλυση της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας.

Οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι με τις ευλογίες του Βατικανού και την χρηματοδότηση των Ρότσιλντ, οι Ρωσικές επαναστάσεις 1905 και 1917, ο Α΄ και Β΄ Παγκόσμιοι Πόλεμοι είχαν τους ίδιους στόχους, την κατάλυση της Ορθοδοξίας και την διάλυση της Ρωσίας, για κατακτητικούς και όχι θρησκευτικούς λόγους. Στην Γιάλτα εμοίρασαν τον Κόσμο στα δύο για να μπορούν να επιβάλλουν, με τις απειλές μεταξύ του Σιδηρού Παραπετάσματος και των Δυτικών Καπταλιστών και με σκιάχτρο το Ατομικά Όπλα, τα απαίσια μέτρα που εγνώρισε ο Κόσμος και τα χειρότερα που έχουν σχεδιάει. Τα χειρότερα όπλα τους ήταν η θολοκουλτούρα και οι φόροι.

Την Ένωση της Ευρώπης την ήθελαν οι λαοί για συνεργασία και προκοπή. Αυτοί όμως που την έκαναν ήταν να ενώσουν τις εξουσίες όλων των ευρωπαϊκών κρατών για καλύτερο έλεγχο και εκμετάλλευση. Με το ενιαίο νόμισμα Ευρώ θα εξουσίαζαν όλο το Χρήμα, με τα σχεδιασμένα υπέρμετρα χρέη θα εξουσίαζαν κράτη, κοινωνίες, οικογένειες και άτομα, πλήρης υποταγή.

Για το 1984, είχαν σχεδιάσει το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Πραξικόπημα, το σταμάτησαν με το σκεπτικό ότι δεν εχρειαζόταν αφού πλέον εκυβερνούσαν τον Κόσμο με Μυστικά Διατάγματα.

Κεφάλια που Εξέχουν
Στόχος ήταν να κόψουν όλα τα κεφάλια που εξέχουν στα Βαλκάνια, την Μεση Ανατολή, το Αφγανιστάν κλπ. και να καταστρέψουν το Ιράκ και το Ιράν. Αφού δεν τα κατάφεραν με τους 8ετείς πολέμους, εκήρυξαν με ψευδείς δικαιολογίες τον πόλεμο κατά του Ιράκ, με σκοπό να τον νικήσουν σε έξι μήνες και μετά να καταστρέψουν το Ιράν. Όμως απέτυχαν παταγωδώς. Το δολάριο, το Νόμισμα των πολέμων, για πρώτη φορά άρχισε να υποχωρεί η ισοτιμία του, μαζύ δε με τους πολέμους στο Αφγανιστάν έχασαν πάνω από $4 τρις. με αποτέλεσμα να μη μπορούν πλέον να κάνουν στρατιωτικούς πολέμους. Ο Πόλεμος του Ιράκ είχε δύο πολύ σπουδαίους στόχους. Πρώτον, κατάκτηση όλης της Αραβικής χερσονήσου, για την ίδρυση της Ιουδαϊκής Αυτοκρατορίας, αυτοί το λένε οι άλλοι δεν τολμούν να το επαναλάβουν, και δεύτερον να έχουν την πλήρη διαχείριση των πετρελαίων, για να εξουσιάζουν την Ευρώπη και την Κίνα, που δεν έχουν πετρέλαιο.

Μετά την παταγώδη αποτυχία τους έφεραν την Δικτατορία του Χρήματος. Που κυριεύει κράτη, λαούς και άτομα.

Πριν ένα χρόνο είχα ειδοποιήσει το Τ. Ερντογάν, για τον πόλεμο που εδέχετο, όχι άδικο αλλά τώρα, λόγω της σχεδιαζόμενης διεκδίκησης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που συμπίπτει με τα συμφέροντα των πετρελαίων.

Ελλάς. Διαρκείς στόχοι είναι η μικρή Ελλάς, που όμως διαθέτει μία πανάρχαια ιστορία και το παγκόσμιο Φως. Αν δεν σβήσουν αυτό το φως δεν μπορούν να βυθίσουν τον Κόσμο στο σκοτάδι. Την πολεμούν με όλα τα μέσα και σε όλα τα επίπεδα, τα ελληνικά μέσα δεν τολμούν να το αναφέρουν. Προσπαθούν να μοιράσουν, μάλλον να καταστρέψουν την οντότητα της Ελλάδος, με την ανάδειξη των Σκοπίων ως Μακεδονίας. Αν χαθή το όνομα Μακεδονία, χάνονται για την Ελλάδα οι Μακεδονικές (Ελληνικές) κατακτήσεις του Μ. Αλεξάνδρου, η Ελληνιστική Περίοδος, ακόμη και η Βυζαντινή. Η Ελλάς μετατρέπεται σε μία νεοβαλκανική οντότητα όπως και οι άλλες. Δεν αγωνίζονται οι Σκοπιανοί και ο Γκρούεφσκι για την Μακεδονία αλλά οι Κοσμοκράτορες, που θέλουν να μηδενίσουν την Ελλάδα. Οι Έλληνες αρμόδιοι υποτακτικοί κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Η διάλυση της Ελλάδος έχει αρχίσει με την εγκατάσταση παρανόμων μεταναστών και κυρίως Μουσουλμάνων. Αυτοί σε δέκα χρόνια θα αποτελούν το 50% των Ελλήνων, και με τον απολίτιστο τρόπο τους θα εξουσιάζουν την Ελλάδα, που θα εξαφανίσουν, ίσως υπό την διακυβέρνηση του πανευτυχή κ. Α. Τσίπρα.

Όλοι οι λαοί της Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι κυβερνώνται από όργανα των κοσμοκρατόρων, αντιδρούν στην υποδούλωση. Τα μέσα είναι η εγκατάσταση 50.000.000 Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, η ισλαμική επικράτηση, η ακριβή ενέργεια και ο απόλυτος πολιτισμός. Αυτό εξυπηρετεί τους Κοσμοκράτορες γιατί τους ελέγχουν πλήρως και εκμεταλλεύονται τα πετρέλαια των Αράβων.

Η Ρωσία είναι ο μεγάλος στόχος. Διότι είναι απέραντη χώρα, με μεγάλο πληθυσμό και Λαό, λόγω της γεωγραφικής θέσης , των πλουσίων ορυκτών πηγών και της Ορθοδοξίας, μπορεί να ανθίσταται. Όλοι οι αγώνες στρέφονται κατά της Ρωσίας, γιατί αν την καταλάβουν κατακτούν την περιπόθυτη αιώνια Κοσμοκρατορία. Την πολεμούν στους πρόποδές της και την αόρατη εσωτερική Διάβρωση. Με 5σέλιδη επιστολή μου, την 18-2-2013, είχα προειδοποιήσει τον κ. Β. Πούτιν για τον πόλεμο που θα εδεχόταν.

Η Κίνα είναι μία τεράστια δύναμη και θα γίνει ισχυρότερη. Όμως δεν την φοβούνται. Έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον οικονομικό. Το χειρότερο είναι η ανάπτυξη περίπου 300.000.000 πολύ πλούσιων Κινέζων. Οι πλούσιοι υπακούουν στο χρήμα και τις απολαύσεις και είναι πολύ εύκολη η κατάκτησή τους. Χωρίς να είναι γνωστά τα ακριβή μέσα, έχουν όμως μέτρα για την διάλυση της Κίνας. Η Κίνα με πολλά πολιτιστικά, πνευματικά, πατριωτικά ακόμη και αποτρόπαια μέσα κατάφερε να κρατήσει τους Κινέζους ενωμένους και δυνατούς. Με την επικράτηση όμως του πλούτου και της ευδαιμονίας στα ανώτατα στρώματα δεν θα μπορέσουν να ισχύσουν αυτά στο μέλλον. Επιχειρούνται αποσχίσεις και ανεξαρτησίες μεγάλων και μικρών περιοχών.

Γεωγραφική ιεραρχία των Κοσμοκρατόρων.

Οι Εβραίοι-Σιωνιστές είχαν μία μακρά και άριστη συμμαχία με την Γερμανία. Οπωσδήποτε εβοήθησαν τον Χίτλερ. Ακόμη κι αν δεν τον εβοήθησαν δεν τον επολέμησαν δυναμικά και αποτελεσματικά, όπως αυτοί ξέρουν. Ήθελαν τον Χίτλερ να κερδίσει την παγκόσμιο Εξουσία και έτοιμη να του την πάρουν εξαφανίζοντάς τον. Μετά την ήττα της Γερμανίας βρήκαν άλλον αφελή και πιο πλούσιο σύμμαχο. Είχαν πολλά ωφελήματα, όμως οι ΗΠΑ είναι μία τεράστια χώρα, με τεράστιες τοπικές εξουσίες και πολίτες κατά κανόνα ελεύθερους. Είναι δυσκίνητη η συνεργασία. Με την Γερμανία είναι πιο άμεση και κοντά στα συμφέροντά τους. Γι αυτό υποστηρίζουν και δρουν μέσω της Γερμανίας.

Ο Παγγερμανισμός, η συνεργασία Γερμανών και Εβραίων, υπήρξε ένα πολύ δυναμικό κράμα. Οι Εβραίοι διοχέτευαν αρχαία Ελληνικά έργα, που είχαν διαφυλάξει, ώστε οι Γερμανοί κατενόησαν και αναμάσησαν την αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, επιστήμες και τεχνολογία. Στον πολεμικό τομέα ήσαν ισχυροί με τον πειθήνιο και καλά οργανωμένο Γερμανικό Στρατό, με τις μυστικές πληροφορίες και το άφθονο χρήμα από τους Εβραίους.

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ι. ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρά την ηρωική απόφαση των πρωτεργατών και τους ηρωικούς αγώνες, εκ των υστέρων αποδεικνύεται πρόωρη. Οι λαοί του Δυτικού κόσμου την υποστήριξαν αλλά οι ηγεσίες ήταν αντίθετες. Οι Εβραίοι επολέμησαν δυναμικά τον Ελληνισμό και την Επανάσταση. Η διχόνοια των αρχηγών και υπερασπιστών δεν ήταν αποτέλεσμα των αδυναμιών της Φυλής, όπως λέγεται υπερβολικά και τελικά επικρατεί, αλλά καλλιεργούμενη, πριν και μέχρι τώρα. Σπέρνουν τον Σπόρο της Διχόνοιας με την Αδικία και την προωθούμενη διαφθορά παντού. Η Ελλάς ανεκηρύχθη σιδεροδέσμιο κράτος από τους εγγυητές και με τα δάνεια των Ρότσιλντς, που ελάμβαναν, π.χ., 200.000 και επλήρωναν για δεκαετίες 1.000.000 συν τόκους. Η ίδια πολιτική και πρακτική ισχύει μέχρι σήμερα.

Το 2011, ερωτούσα τους Ελληνο-αμερικανούς και τους Αμερικανούς, στην Αμερική, που ήξεραν περί Ελλάδος: «Λέγεται ότι για ό,τι κακό γίνεται στην Ελλάδα 75% φταίνε οι ξένοι και 25% οι Έλληνες.» Η απάντηση ήταν ακαριαία: «Absolutely, yes!» Απολύτως, ναι. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, σε όλη την Ιστορία της νεότερης Ελλάδος. Οι τρομεροί σκακιστές, σχεδιαστές των Κοσμοκρατόρων, φέρνουν τους ηγέτες στο θανατικό δίλημμα: Ρουά –Τουρ. Κάνεις αυτή την μεγάλη παραχώρηση – σύμβαση, ή βγαίνουμε σε όλα τα μέσα μας και σε καταγγέλλομε ως κλέφτη και απατεώνα, και χάνεις την Εξουσία. Μπροστά σε αυτό το ωμό και συνήθως συγκαλυμμένο δίλημμα: οι κομπλεξικοί, οι μικροί, οι προδότες, οι Δον Κιχότες, τα ‘καθίκια’ γενικώς, παραδίνονται και κρατούν την Εξουσία. Σιγά-σιγά αυτό γίνεται παράδοση και κανένας ορθός, τίμιος, πατριώτης δεν μπορεί να επικρατήσει. Μετά τα φορτώνουν όλα στις αδυναμίες της Φυλής. Το καλλιεργούν συστηματικώς με την αδικία και την διαφθορά.

Η Δικτατορία έπεσε από αυτούς που την είχαν σχεδιάσει, αλλά τους πρόλαβαν άλλοι που απδείχθησαν καλοί για τους Έλληνες. Αυτό δεν το ήθελαν οι σχεδιαστές. Την παρέδωσαν σε δύο γερά χαρτιά της Ελλάδος, τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου. Αλλά και οι δύο έδωσαν ανταλλάγματα τρομερές δεσμεύσεις για την Ελλάδα, που δεν άργησαν να φανούν. Η Ελλάς από οικονομικής και πολιτιστικής πλευράς θα την παρακαλούσαν να εισέλθει στην ΕΟΚ. Αντίθετα ικέτευσαν να μπει και με πολύ κακούς όρους. Κι ενώ η ΕΟΚ ήταν γενναιόδωρη, οι κυβερνήσεις και τα αρπακτικά κατεσπατάλησαν τα ωφελήματα της ΕΟΚ και εχρέωσαν το Κράτος και τους Έλληνες με δυσβάστακτα βάρη. Τα επισημαίνω από το 1977.

ΙΙΙ. ΕΥΡΩΠΗ – ΕΥΡΩ

Η Ενωμένη Ευρώπη βεβαίως χρειάζεται και το δικό της Νόμισμα. Όμως έβαλαν πρώτα το κάρο και μετά το άλογο. Έπρεπε να είχε προηγηθή η ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική της Ευρώπης. Ενιαίο Νόμισμα χωρίς ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική αποτελεί οικονομική ανωμαλία, που δεν διορθώνεται με τίποτε. Βυθίζει κάποια μέλη και φέρει υψηλά κέρδη σε άλλα. Είναι ανεπιστημονικό, άδικο, φασιστικό.
Το Ευρώ κρατείται ψηλά για να σώζεται το Δολάριο και για να κερδοσκοπεί η Γερμανία. Όσο και να σφίγγονται οι κ. κ. Σαμαράς και Τσίπρας να φέρουν στην κοιλιά τους αγόρι ή κορίτσι, δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρουν, αφού εγεννήθησαν με αρσενικά όργανα. Το ίδιο και το Ευρώ, σαν ανωμαλία, δεν μπορεί να είναι δυνατό, δίκαιο και ορθό νόμισμα. Το ευρώ με ισοτιμία Ε1 = $1.40, θα καταστρέψει οριστικά την Ελλάδα. Μία ισοτιμία Ε1 = $1, θα ήταν ανεκτή.

ΙV. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

Όπως όλες τις χώρες και πιο πολύ την Ελλάδα οι Κοσμοκράτορες την θέλουν πάντα χρεωμένη και χρεωκοπημένη, για να μη μπορεί να ανθίσταται στις πολιτικές τους για την καταστροφή της. Η Ελλάς αποτελεί την Μήτρα, την Ιστορία της Ζωής και του Πολιτισμού, αποτελεί το Φως του Κόσμου. Όταν αυτό το φως καταυγάζει τον Κόσμο δεν μπορούν να τον βυθίσουν στο σκοτάδι οι Κοσμοκράτορες.

Ο τελικός τους στόχος είναι αυτό το Φως. Είναι το Πνεύμα, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Θρησκεία, οι παραδόσεις, τα σύμβολα, τα ήθη, η Ηθική. Θυμηθείτε ότι όλα αυτά τα κατάργησαν τα κύρια όργανά τους, οι σοσιαλΗστές του Α. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Με το πρόσχημα της Αλλαγής κατέστρεψαν τα πάντα. Αντί να φέρουν παραγωγικά, τεχνολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα, διοικητικές μεταρρυθμίσεις, κατέστρεψαν: α) το όνομα Ελλάς, των 3000 και πλέον ετών, το έκαναν Ελλάδα, να ακούγεται όπως την ήθελαν αγελάδα, β) κατέστρεψαν την Γλώσσα, το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρωπίνου Πνεύματος, γ) κατέστρεψαν όλα τα ανωτέρω που εκράτησαν την Ελλάδα και τον Κόσμο σε μία ισορροπία.

Ο κ. Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να καταστρέψει τελείως ό,τι απόμεινε. Αυτός είναι ο λόγος που πείθει τους αντιπροσώπους των Κοσμοκρατόρων, αλλά και ο λόγος που οι Κοσμοκράτορες προτιμούν τον κ. Τσίπρα. Διότι ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση για όλα τα εγκληματικά της έργα δεν προτείνει κάτι θετικό που να μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Ενώ ο κ. Σαμαράς κατάστρεψε τα εισοδήματα και την περιουσία των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας θα αφανίσει και κάτι πιο σημαντικό, για τους Κοσμοκράτορες, την ανωτέρω Πνευματική περιουσία των Ελλήνων και το Φως.

V. ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πέραν από την παγία πολιτική των Κοσμοκρατόρων για την μείωση, μέχρις αφανισμού της Ελλάδος, ο αγωγός, το βέτο, οι κάποιες αντιστάσεις του στο Σχέδιο Ανάν, κατέστησαν το Κ. Καραμανλή ανεπιθύμητο από τους Κοσμοκράτορες. Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας κ. Νταβούτογλου, ορθώς για την Τουρκία, και η Τουρκία προώθησε την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και φυσικά αποστασιοποιήθηκε από την συμμαχία με το Ισραήλ. Το Ισραήλ εστράφη στον μόνο και εύκολο σύμμαχο/θύμα, την Ελλάδα. Έπρεπε όμως να εξαφανισθή ο Κ. Καραμανλής. Έφεραν τον δικό τους, πάντα και για τα πάντα πρόθυμο, κ. Γ. Παπανδρέου, κοινώς Γιωργάκη.

VI. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Νοέμβριο του 2008, απέστειλα εμπεριστατωμένη μελέτη, στα Αμερικανικά, σε υπουργεία και τράπεζες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδος, για την Κρίση. Ήταν σαν να εγράφη αύριο. Οι Αμερικανοί ενήργησαν με βάση την Μελέτη, είμαι βέβαιος ότι οι Αμερικανοί την έλαβαν υπόψη τους, όχι επειδή τα είπα εγώ αλλά διότι ακολουθούμε την ίδια Σχολή. Η Ελλάς δεν είχε ακόμη τεράστιο πρόβλημα, παρά το υψηλό χρέος, που ήταν πολύ χαμηλότερο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στις αρχές του 2009, ο υπουργός οικονομικών, κ. Αλογοσκούφης, προειδοποίησε για την λήψη οικονομικών μέτρων, που η Κυβέρνηση δεν τα έλαβε.
Την 22/2/2009, απέστειλα Μελέτη με τα Αναγκαία μέτρα, που ακόμη δεν ήταν τρομερά, και ειδοποίησα ότι χωρίς τα ορθά μέτρα η Κρίση θα ερχόταν το 2010 και θα εκορυφονόταν το 2012, με άγνωστη διέξοδο. Συνιστούσα και την πολιτική λύση, καταδικάζοντας όποια Κυβέρνηση και ηγέτη θα ανελάμβανε την εξουσία. Αυτή η Μελέτη τα είπε όλα σαν να τα εδιάβαζε. Αυτό γίνεται αν γνωρίζεις την δουλειά σου. Ελληνο-αμερικανός παράγων, στην Αμερική, μου είπε ότι τέτοια εισήγηση μόνο ο Πατρο-Κοσμάς μπορούσε να την είχε κάνει.

Την 6-6-2009, το ΔΝΤ ειδοποιούσε για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος. Ο Κ. Καραμανλής εζήτησε Εκλογές με το Αιτιολογικό των οικονομικών προβλημάτων. Παρότι τώρα γνωρίζομε ότι άλλοι ήταν οι ουσιαστικοί λόγοι. Κι εγώ είχα πει τότε, το μυστικό βρίσκεται στο τι «πρόγκηξε» τον κ. Καραμανλή.

Παρόλα αυτά ο κ. Παπανδρέου πρόβαλε στις Εκλογές ότι χρήματα υπήρχαν και θα εδιωρίζονταν αμέσως 100.000 εργαζόμενοι. Αμέσως μετά τις εκλογές άρχισε να κραυγάζει ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Χωρίς να υπάρχουν λόγοι πανικού, τα επιτόκια δανεισμού ήσαν πολύ χαμηλά και η χώρα μπορούσε να δανειστεί. Όμως, κατά ύποπτο τρόπο ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου άρχισε να ωρύεται για την καταστροφή. Άλλαξαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και έφεραν το έλλειμμα στο 13.3%.

Αμέσως μετά τις εκλογές εκτέλεσε την «παραγγελιά». Εψήφισε νόμους για νομιμοποίηση των μεταναστών και διέλυσε την χώρα με τον Καλλικράτη. Αυτή είναι πολιτική των Κοσμοκρατόρων να περιθωριοποιούν τα κράτη και τα έθνη, για να τα ελέγχουν. Εχαρακτήρισα τον Καλλικράτη Δούρειο Ίππο. Αφού εχύθηκε τόσο αίμα για την Ένωση της Ελλάδος και τώρα την διαλύουν. Θα φανή σύντομα.

Φαίνεται καθαρά ότι η Ελλάς εσύρθη, εν σχεδίω, στην χρεωκοπία και στο θανατικό δίλημμα: ή βάζομε θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού Λαού με τα μνημόνια ή την χρεωκοπούμε, την 10 Μαϊου, 2010, για 10 Εδις.∙ τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε δανεισθή με χαμηλό επιτόκιο από την αρχή του έτους.

VII. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ

1. Υποχώρηση του οικονομικού επιπέδου κατά 50%, σε όλους τους τομείς, χωρίς προοπτική ανάκαμψης, τις επόμενες δεκαετίες.

2. Η ουσιαστική Ανεργία αγγίζει τα όρια του 50%. Έχει καταστραφή η Εργατική Βάση. Η Ανεργία είναι τεράστιο διεθνές δομικό πρόβλημα. Η μόνη λύση, ανεγνωρισμένη, είναι στο βιβλίο μου, 1996, Genomics/Global Economics, pp. 252-257. Στην Ελλάδα επιβαρύνεται με τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών. Το πιο πιθανό επίπεδο, για τους Έλληνες, είναι το 20%, για άνω των 10 ετών.

3. Ξεπούλημα της Περιουσίας της Ελλάδος, χωρίς αντίκρυσμα. Η πώληση της Περιουσίας της Ελλάδος, σε εποχή υφεσιακού καθεστώτος και πολύ χαμηλών τιμών και η κατάθεση των ποσών για την αποπληρωμή ενός αμφιλεγόμενου χρέους αποτελεί έγκλημα. Αυτό επιβαρύνει τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς και τους αξιωματούχους των πωλήσεων.

4. Φρικτά βασανιστήρια στο 60% του Ελλ. Λαού. Η ανεργία, τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, η υπερ-φορολόγηση, η υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υγιεινής και τα αποτελέσματα αυτών: πείνα, ασθένειες, κακουχίες αποτελούν εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των αρμοδίων, υποκειμένων σε δικαστικές ποινές.

5. Οι 6.000 περίπου αυτοκτονίες Ελλήνων για οικονομικούς λόγους είναι άμεσα ή έμμεσα εγκλήματα των κυβερνήσεων και των αρμοδίων, οι οποίοι βαρύνονται ως ηθικοί αυτουργοί με τα εγκλήματα.

6. Μία πτώση ίσως και του 80% του Ηθικού και Αυτοεκτίμησης των Ελλήνων και υποτίμησης του ονόματος και του γοήτρου της Ελλάδος και των Ελλήνων από τους ξένους, με τεράστιες εθνικές απώλειες, για δεκαετίες.

7. Οι μελλοντικές ψυχικές και ψυχοσωματικές ασθένειες των Ελλήνων , λόγω των ανωτέρω βασανιστηρίων, θα αγγίξουν όλους τους Έλληνες, για πολλές δεκαετίες.

8. Οριστική τελμάτωση της Ελλάδος, που για να δυνηθή να ανακάμψει, δραστηριοποιηθή, to take off, χρειάζεται μία τεράστια και ολική δύναμη που δεν φαίνεται ούτε στον απώτερο ορίζοντα.

VIII. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Είναι αδιανόητοι υπαίτιοι να δικάζουν τους εαυτούς τους.

Α. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για πανθομολογούμενες εγκληματικές πράξεις σε ένα κοινωνικό σύνολο, μία Πολιτεία, αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Δικαιοσύνη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της Κρίσης, απείχε παρά τις καταγγελίες, τις μηνύσεις και τις εξώφθαλμες αδικίες. Είναι αλήθεια ότι η Δικαιοσύνη δεν ήταν εξοπλισμένη με μέσα και ανθρώπινο υλικό να τις αντιμετωπίσει. Δεν παύει, όμως, η Δικαιοσύνη να είναι υπεύθυνη για όλες τις εγκληματικές πράξεις. Έπρεπε να τις κατονομάσει και να δηλώσει στην Κυβέρνηση και τον Λαό ότι δεν έχει το τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό. Δεν το έπραξε. Όπου δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη επικρατεί η παραφροσύνη.

Δυστυχώς η Δικαιοσύνη δεν επιτελεί το καθήκον της ως Ανεξάρτητος Εξουσία της Δημοκρατίας, βάσει του Συντάγματος. Από μελέτες μου, απόψεις δικηγόρων και δικαστών, προσωπική εμπειρία, δικαστικές αποφάσεις και συγκρίσεις με τα αμερικανικά δεδομένα, η Δικαιοσύνη μας πάσχει θλιβερά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι κυβερνώντες την θέλουν ανοργάνωτη, χωρίς τεχνολογικό και ανθρώπινο δυναμικό, τελματωμένη, για να μην δικάζονται οι κατηγορίες εναντίον τους και να προωθούνται ή λησμονούνται ‘ειδικές’ υποθέσεις.

Το 2002, απέστειλα πολυσέλιδες αναφορές στον Άρειο Πάγο και άλλους αρμοδίους, επισημαίνοντας: α) «η πλειοψηφία των οικονομικών και επιχειρηματικών αποφάσεων είναι τραγελαφικές.» β) «προλάβετε, το χρήμα της Ελλάδος εξαφανίζεται δια των συγκοινωνούντων δοχείων». Προς τιμήν τους με παρέπεμψαν σε εισαγγελείς, όπου καταλήξαμε σε συζητήσεις.

Με διόρισαν πρώτο μάρτυρα, ειδήμονα, στην υπόθεση της ΔΕΚΑ. Το 2005, επέμενα ότι το Κατηγορητήριο ήταν οικονομικά λανθασμένο. Το 2010, παρουσίασα διατριβή 104 σελίδων και βιβλίο, όπου όλοι οι παράγοντες της Δίκης παρεδέχθησαν ότι ήταν λανθασμένο. Και παρότι οι κατηγορούμενοι ήταν ένοχοι για σημαντικές εγκληματικές πράξεις, απηλλάγησαν, γιατί το Κατηγορητήριο ήταν λανθασμένο. Οι δικαστές παραδέχονται ότι δεν έχουν τα αναγκαία εφόδια. Στην Αμερική οι σπουδές είναι 7 (4+3) χρόνια και επί πλέον διετείς σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Λογιστικά κλπ.Τα μόρια υπεβάθμισαν την Δικαιοσύνη.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να γίνει πραγματικά Ανεξάρτητη, να συγκροτηθή και να φέρει ενώπιόν της όλες τις εγκληματικές πράξεις και πρόσωπα που συνετέλεσαν στα ανωτέρω εγκλήματα. Πρέπει να γίνει Κάθαρση, η ιερή Λιτανεία των αρχαίων Ελλήνων. Χωρίς την αναγκαία Κάθαρση τα εγκλήματα θα συνεχίζονται και θα μεγαλώνουν, φέρνοντας την χώρα και τους Έλληνες σε παράλυση. Ακόμη οι υπαίτιοι να πυροβολούνται στο δρόμο. Και όλοι θα νοσταλγούν την Ιερή Κάθαρση.

Β. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΚΟΜΜΑΤΑ

Εκ του Συντάγματος οι Πολιτικοί είναι οι Εθνοπατέρες που ψηφίζουν τους νόμους για την καλή λειτουργία του Κράτους και της ησυχίας και ευημερίας των πολιτών. Δυστυχώς, στην πράξη, οι μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις έρχονται σε «κλειστούς φακέλους», παρμένες πολλά χρόνια πριν και γνωστές στους ‘δικούς’ τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι βουλευτές δεν τα γνωρίζουν. Θα μπορούσαν όμως να τα μάθουν.
Γιατί όμως ψηφίζουν αυτές τις ξενόφερτες αποφάσεις, καταφανώς αντίθετες με τα συμφέροντα της Ελλάδος και των πολιτών. Υπάρχουν οι εξής δεσμεύσεις: α) των κοσμοκρατόρων, β) η αντισυνταγματική δέσμευση για κομματική πειθαρχία, γ) της προσωπικής σταδιοδρομίας, δ) δεν μπορεί να ρίξει ένας την Κυβέρνηση. Είναι μεγάλος βάρος για ένα βουλευτή.

Το θλιβερό είναι ότι όλοι οι βουλευτές έβλεπαν μόνο το προσωπικό και το κομματικό τους μέλλον και δεν έκαναν τίποτε για την λύση του οικονομικού προβλήματος, μέσα από συνεχείς διαβουλεύσεις και ορθούς συμβιβασμούς.

[Και βεβαίως, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί επήραν το μήνυμα. Άλλαξαν στο ένδυμα της δουλειάς, σε αυτής που έπρεπε να κάνουν. Κάτι δημιουργικό. Δεν εσήκωσαν τα μανίκια τους, αλλά ξεγύμνωσαν τον λαιμό τους. Κάτι ανθυγιεινό για τον χειμώνα. Για να δείχνουν ότι δουλεύουν σκληρά, ότι είναι μάγκες, παιδιά τζιμάνια, του λαού. Μόνο που ο Λαός δεν τους θέλει να δείχνουν αλλά να δουλεύουν πραγματικά, και όχι σαν μπετατζήδες, αλλά σαν βουλευτές, εθνοπατέρες, μάνατζερς, εξέκιουτιβς. Όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοί τους στον Δυτικό Κόσμο και όλο τον Κόσμο. Έτσι δεν δείχνουν πρόοδο και σπάσιμο των ταμπού, αλλά ψευδολαϊκισμό και‘ζούρλια’.]

Και, βεβαίως, ήταν επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση Κυβέρνησης τον Ιούνιο του 2012. Όμως, αμέσως ο Πρωθυπουργός, κ. Α. Σαμαράς, ακολούθησε πορεία τελείως αντίθετη από την προεκλογική, ακολουθώντας τις προσταγές των Κοσμοκρατόρων. Είπε τόσα ωμά και απροκάλυπτα ψέμματα όσα κανένας άλλος πολιτικός. Θα ήταν γενναία Πολιτική, και θα έπρεπε να απευθυνθή στον Λαό, να δικαιολογήσει την αλλαγή. Εφόσον όμως αυτή η Πολιτική ήταν η ορθή για την χώρα και τους πολίτες. Εγνώριζε και απεδείχθη ότι δεν ήταν. Θα μπορούσε να αποφύγει τις ξένες πιέσεις, και εν αδυναμία να παραιτηθή. Γαντζώθηκε στην καρέκλα. Είναι πολιτικά υπεύθυνος, και θα πρέπει να εκδιωχθή από την Πολιτική. Υπάρχουν και ποινικά αδικήματα, τα οποία η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη οφείλει να καταλογίσει.

Ο κ. Α. Τσίπρας ευνοήθη από το αντισυνταγματικό έγκλημα των αρχηγών της Ν. Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, να διαγράψουν όσους δεν εψήφισαν το εγκληματικό Μνημόνιο. Προσεχώρησε μεγάλο μέρος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, εκείνων δηλαδή που κατηγορούνται για την κατάντια της Ελλάδος. Και ελλείψει άλλου σχήματος έλαβε την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Είπε πολλά εντυπωσιακά, αλλά τίποτε αποτελεσματικό. Δεν είχε εσωτερική συνοχή, θέληση και δύναμη να κυβερνήσει. Τα οικονομικά του μέτρα είναι αυτά που χρειάζεται ο Λαός, χωρίς όμως οικονομική βάση για την θετικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Επί πλέον προγραμματίζει να αποτελειώσει όσα δεν ολοκλήρωσε το ΠΑΣΟΚ στα: εθνικά θέματα, γλώσσα, σύμβολα, θρησκεία, ήθη, παραδόσεις, εθνική ακεραιότητα, που προγραμματίζει να την διαλύσει με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών. Γι αυτά τα ανθελληνικά προγράμματά του ο κ. Τσίπρας, παρά την προσωπική και πολιτική του ανάπτυξη, θα πρέπει να καταψηφισθή από τους Έλληνες και να εγκαταλείψει την Πολιτική του, που είναι αντίθετη προς τα αισθήματα και τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Ο κ. Βενιζέλος ευθύνεται για πολλά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Με τις σοφιστείες και τις λεκτικές ενδύσεις των πράξεών του θα πρέπει να πείσει τα δικαστήρια για να μην τον καταδικάσουν.

Ο κ. Γ. Παπανδρέου ευθύνεται για σειρά πολιτικών και ποινικών εγκλημάτων. Είναι πολιτικά νεκρός και μόνον οι πάτρωνές προσπαθούν να τον κρατήσουν ζωντανό. Η Δικαστική Εξουσία είναι αρμοδία για τυχόν εγκλήματα, κι αν ναι, για πόσες εκατοντάδες χρόνια θα πρέπει να καταδικασθή.

Ο κ. Φ. Κουβελής ήπιος, συμπαθής άνθρωπος αλλά συνέπραξε με τις εγκληματικές ενέργειες των κυβερνήσεων. Ένας μάλλον αμελητέος, αποτυχημένος, γηραλέος πολιτικός αγωνίζεται για μία συμβιβαστική λύση, του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας εύκολη λύση, άντρο αποτυχημένων απομάχων δεινοσαύρων; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Αρχηγός του Κράτους. Πρέπει να εκλέγεται από τον Λαό, ή με ανάλογα κριτήρια ΑΣΕΠ. Να είναι μεσήλικας με γνώσεις, επίπεδο, και εμπειρία και δυνατός για ορθές σκέψεις και αποφάσεις και ευπρεπή παρουσίαση στους άλλους.
Η Χρυσή Αυγή προήχθη από την ΝΔ, με έξωθεν εντολές, για να αποκλεισθή ο ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Γ. Καρατζαφέρη. Το είχα επισημάνει μετά τις Εκλογές του Μαϊου, 2012. Όταν πλέον έγινε επικίνδυνη για την ΝΔ και τους έξωθεν άρχισαν να την πολεμούν. Ο κόσμος την ψηφίζει από οργή, αγανάκτηση, αλλά και από τις διώξεις της Κυβέρνησης εναντίον της. Διότι ο κόσμος έλαβε κάποια έμπρακτη βοήθεια από την ΧΑ ενώ από τους άλλους έλαβε μόνο λόγια και απειλές για νέα μέτρα. Η ανάμιξή τους με τα ναζιστικά σύμβολα και τις αναφορές τους στερεί το πατριωτικό στοιχείο. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι πολίτες ή κάποιοι να ψηφίζουν εσκεμμένα. Η ναζιστική εμπλοκή μπορεί να είναι και ο Σπόρος, των πραγματικών δημιουργών των κομμάτων, ώστε να είναι εύκολο να τους εξαφανίσουν όταν δεν τους χρειάζονται άλλο. Δεν είναι ένα πατριωτικό κόμμα.

Το Ποτάμι εδημιουργήθη και επεβλήθη δια των ΜΜΕ από τους εντοπίους εκπροσώπους των Κοσμοκρατόρων, για να μειώσουν μάλλον τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχεια θα δείξει αν θα τον επιβάλλουν και αν αντέχουν ο αρχηγός και οι επιλεγμένοι τους.

Μετά την θύελλα των μνημονίων, μετά τις Εκλογές της 17-6-2012, με το μαχαίρι στο μυαλό, όφειλαν όλοι και οι 300 βουλευτές να διαβουλευτούν, προβληματιστούν, να καλέσουν τους ειδικούς επιστήμονες να ερευνήσουν για λύσεις. Αντ’ αυτών δεν έκαναν τίποτε, οι μεν εκρύβονταν και υπέγραφαν εν κρυπτώ και ψυχρώ την καταδίκη της Ελλάδος και των Ελλήνων και οι δε εθορυβούσαν στα ΜΜΕ ακόμη και στην Βουλή, αλλά εψήφιζαν σαν λόχος. Το ίδιο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, που δεν ήθελε και δεν επεδίωκε καμία αλλαγή.

Τα Ελληνικά δεδομένα είναι ότι οι Έλληνες είναι: φιλελεύθεροι δημοκράτες, περίπου κατά 85%, πατριώτες, χριστιανοί ορθόδοξοι, τιμούν τα ίδια σύμβολα, ήθη και έθιμα, παραδόσεις. Τα βλέπετε σε κάθε γιορτή των Ελλήνων, όπου υποκριτικά συμμετέχετε, και όμως ενεργείτε τελείως διαφορετικά. Υποκρίνεσθε και θέλετε να σας πιστέψουν και να τους κυβερνήσετε. Πριν δύο χρόνια απέστειλα στην Κυβέρνηση, Κόμματα, ΜΜΕ μελέτη ότι πρέπει να συνασπισθείτε, να παρουσιάσετε ένα τέτοιο Κόμμα στους Έλληνες, να το ψηφίσουν και να κυβερνήσετε εν ηρεμία και προκοπή. Αντί να παρουσιάζεσθε με τις ανθελληνικές τσόντες των Κοσμοκρατόρων και των ΜΜΕ τους, για να διαλύετε τους Έλληνες. Σας έμαθαν πλέον.

Μετά την ληστεία, τον αφελληνισμό και την Δαντική κόλαση των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ, τα θολά οικονομικά προγράμματα και τον πλήρη αφελληνισμό των Ελλήνων από τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, η Αριστερά έχει πλήρως ξοφλήσει για τους Έλληνες. Εφάνη στην δεινή ήττα του Σύριζα στις Εκλογές. Μετά την πείνα, τις αυτοκτονίες, την φτώχεια, την κόλαση των Ελλήνων έπρεπε να λάβει άνω του 40%, για να θεωρείται ότι τον θέλει ο Λαός. Ουσιαστικά πρόκειται για φρικτή αποτυχία και προάγγελο των νέων αποτυχιών του. Και θα ολισθαίνει αντί να αυξάνεται.

(Απηλλάγην από το Κομμουνιστικό στίγμα μου μόνο με τον διορισμό μου σε βαθμοφόρο στον Στρατό.)

Γ. ΜΜΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως (ΜΜΕ), μικρά και μεγάλα, σε όλο τον Κόσμο, ελέγχονται από τους Κοσμοκράτορες, κατά 100%. Δεν ξεφεύγει κανένα σημαντικό ή κάποιο που τους ενοχλεί αποτελεσματικά. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ είναι κυρίαρχα. Με την αμοιβαία υποστήριξη των Πολιτικών ελέγχουν τους πολιτικούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, αξιωματούχους, αρμοδίους και σχηματίζουν μία εικονική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα της Ελλάδος. Χρηματοδοτούνται παχυλά όταν όλη η οικονομία μαραίνεται. Βεβαίως, δεν είναι μονοφαγάδες, μάλλον τα περισσότερα πηγαίνουν στους υποστηρικτές.
Τα ΜΜΕ διαμορφώνουν το περιβάλλον, το κλίμα, τα μέσα, τα πρόσωπα, σε όλους τους τομείς και περισσότερο στην Πολιτική. Τα μικρά ΜΜΕ, αυτά που «τα λένε όλα», οι ψιχουλιάρηδες, ικετεύουν για μερικά ψίχουλα από τους μεγάλους και κάνουν τα ίδια.

Υπάρχουν μερικοί Δημοσιογράφοι ένθερμοι υποστηρικτές των Κοσμοκρατόρων και των ΜΜΕ και λένε, με σοβαρά ανταλλάγματα, όσα τους διατάζουν τα αφεντικά τους. Δυστυχώς δεν μπορούν να υπάρξουν τελείως ανεξάρτητοι. Όσοι το κάνουν γρήγορα μένουν άστεγοι. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ακολουθούν την μέση οδό, προσαρμόζονται, όπως οι προσαρμοσμένοι σοφοί. Μιλούν με μισόλογα και αποκρύβουν πολλά. Έχουν σπίτι και παιδιά.
Το 1989, όλα τα συγκροτήματα Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλου εκράυγαζαν: «να φύγει ο ψεύτης, ο φαύλος, ο κλέφτης», για τον Α. Παπανδρέου, στα ύψη ο Κ. Μητσοτάκης. Το 1993, οι ίδιοι εφώναζαν: «να ‘ρθή ο ανθρωπάκος, (για τον Α. Παπανδρέου), να φάει ο κόσμος ψωμάκι». Έφεραν πάλι τον φαύλο και τον κλέφτη, Α. Παπανδρέου, Πρωθυπουργό. Κατά τα άλλα ψηφίζει ο Λαός.

Γι αυτό οι πολίτες, κυρίως οι ενημερωμένοι, έχουν θολή εικόνα, χωρίς λύσεις και με τεράστια προβλήματα. Την ίδια στιγμή που όλα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν μόνο τα κοσμοπολιτικά, ευχάριστα, φαντασμαγορικά, φανταστικές βίλλες, αυτοκίνητα και εξαίσια γεύματα, οι πολίτες περνούν την δική τους Κόλαση.

Δ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βάσει του Ελληνικού Συντάγματος, έχει τεράστιες και ουσιαστικές αρμοδιότητες. Είναι ο Αρχηγός του Κράτους. Μπορεί να καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων για να συνομιλούν και να συνεργάζονται. Μπορεί να αρνείται την έγκριση νόμων, η δεύτερη φορά μπορεί να τους συνετίσει. Μπορεί να εκπέμπει Διαγγέλματα, που μετρούν στον Λαό και επηρεάζουν τους πολιτικούς. Μπορεί να μη τηρεί τους αντισυνταγματικούς νόμους, που καταργούν ή υποτιμούν τις Βασικές διατάξεις του Συντάγματος με τα «ως ο νόμος ορίζει». Σε επιμονή της Κυβέρνησης μπορούσε να παραιτηθή.
Με βάση τα ανωτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Κάρολος Παπούλιας, έχει μεγάλες ευθύνες για την ασκηθείσα από τους πολιτικούς Πολιτική. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτε από τα ανωτέρω, αλλά συνέπραξε στην σαφή καταστρατήγηση του Συντάγματος, του οποίου είναι ορκισμένος προστάτης, με την έγκριση όλων των νόμων και κυρίως διότι υπέγραφε τις πολλές, αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, οι οποίες εγκρίνονται σε λίγες και επείγουσες περιπτώσεις και έρχονται γρήγορα στην Βουλή. Αυτές ήσαν πολλές και κυρίως έρχονταν στην Βουλή σε χρόνο άνευ σημασίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά υπεύθυνος. Θα πρέπει να δικαιολογήσει ή παραδεκτεί τις ευθύνες του και να θέσει άμεσα την παραίτησή του από το υψηλό Αξίωμα.

Ε. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Οι επιστήμονες αποτελούν τον εγκέφαλο και την διανόηση του σώματος του Λαού. Πρέπει να διαμορφώνουν το επίπεδο, το περιβάλλον και το κλίμα μίας κοινωνίας. Αν ο Περικλής εθριάμβευσε με την Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν γιατί οι σοφοί, οι επιστήμονες είχαν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και κλίμα.

Οι Έλληνες επιστήμονες, στην πλειοψηφία, απέτυχαν παταγωδώς σε αυτόν τον πρωτεύοντα ρόλο. Η κρατούσα αδικία και διαφθορά τους προέτρεψε ή τους εξανάγκασε να θολώσουν και καταστρέψουν το ορθό, δίκαιο κοινωνικό κλίμα. Έγιναν δορυφόροι των πολιτικών και των μεγάλων, εκμεταλλευόμενοι τον Λαό. Είναι οι πρώτοι στην διαφθορά, φοροκλοπή, διαπλοκή, ληστές του Ελληνικού αίματος, με την εξαγωγή μεγάλων ποσών στο εξωτερικό, επινοητές τρόπων για την επίτευξη αυτών των σκοπών. Ιδιαίτερα οι ιατροί, οι ορκισμένοι για την υγεία των ανθρώπων, εδηλητηρίαζαν τους ανθρώπους με επιβλαβή υπερ-φαρμακεία, για την κάρπωση των καταναλωτικών οφελών. Είναι δε και οι μεγαλύτεροι φοροκλέπτες.

Αν αυτό το κλίμα δεν το επέβαλλαν δυναμικά οι Κοσμοκράτορες και οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους, θα θεωρούσα τους επιστήμονες τους πλέον υπεύθυνους, ακόμη και από τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί δεν είναι σοφοί και επιστήμονες, ενώ αυτοί είναι, και από αυτούς περιμένουν το ήθος και το παράδειγμα.
ΣΤ. ΛΑΟΣ

Σε μία Δημοκρατία ο Λαός είναι οι κύριοι, οι ιδιοκτήτες, τα αφεντικά, και επειδή δεν μπορούν να κυβερνούν όλοι μαζί διορίζουν κυβερνήτες, όργανα, υπηρέτες για να υπηρετούν το σύνολο. Είναι κάτι ανάλογο με το ανθρώπινο σώμα. Το σύνολο του σώματος, οι σάρκες, έχουν όργανα για να αισθάνονται, τρέφονται, κυβερνώνται. Τα όργανα τρέφονται από τις σάρκες και αν δεν τις φροντίζουν βλάπτουν και τον εαυτό τους. Αυτοί οι υπηρέτες, εκμεταλλεύονται την δομένη εξουσία και τα μέσα της Πολιτείας, αφού απομυζήσουν τις σάρκες, τους λαούς δρούν εναντίον αυτών. Μετατρέπουν τους πολίτες σε υποτελείς, δούλους. Σε αυτό πρωτοστατούν οι Κοσμοκράτορες και οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους, και επέρχεται η πλήρης υποδούλωση του Λαού, την οποία αναγκαστικά αποδέχεται.

Οι λαοί γνωρίζουν τα δικαιώματά τους αλλά οι διεθνείς εκμεταλλευτές των λαών, με το χρήμα και τα ΜΜΕ τους, εξαναγκάζουν τους πολίτες να επιλέγουν τους δικούς τους. Έτσι κυριαρχούν και με την δική τους «δημοκρατία’. Οι ρόλοι έχουν πλέον αντιστραφεί, οι υπηρέτες κυβερνούν τους αυθέντες – δούλους.

Στις μακρές πολιτειακές μου έρευνες, βρήκα μόνο ένα τρόπο. Το 1993, το ανεκοίνωσα σε Ελλάδα και εξωτερικό, το περιέλαβα και στο βιβλίο μου Το Ελληνικό Δίλημμα, 1994.

Νέα Ψηφοφορία

Και τα πλέον δημοκρατικά εκλογικά συστήματα είναι ελεγχόμενα και διάτρητα. Με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, που κάνουν θαύματα στα παιγνίδια, μπορούν ηλεκτρονικά όλοι όσοι ενδιαφέρονται για δημόσιες θέσεις να συμπληρώνουν το κατάλληλο ερωτηματολόγιο, (καταγράφεται στο βιβλίο) και να βαθμολογούνται ηλεκτρονικά. Ανάλογα με την βαθμολογία θα επιλέγονται οι υποψήφιοι, για την κάθε θέση, αντικειμενικά. Θα επιλέγονται πέντε και αρμοδία Επιτροπή, αυστηρώς ελεγχομένη, θα εγκρίνει τον ένα για κάθε θέση. Στην Βουλή μπορούν να δημιουργούνται κόμματα, ανάλογα με τα προγράμματα, ή να διορίζουν τα εκτελεστικά όργανα και οι βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση, δηλαδή συνταγματικά. Θα σταματήσουν οι απατηλές φανφάρες και δαπάνες. Βεβαίως, το κύριο στοιχείο είναι ότι θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι άξιοι, γυναίκες, ιδιαίτερων προτιμήσεων και αποχρώσεων, κοντοί, ξανθοί-μελαχρονοί κλπ. Δεν θα εκλέγονται, όπως σήμερα μόνο, μόνο, μόνο οι εκλεκτοί των Κοσμοκρατόρων και των εντοπίων εκπροσώπων τους. Είναι τόσο απλό και τόσο καταστροφικό για τους Κοσμοκράτορες, και κυρίως τους εντόπιους κυβερνήτες που το αποκρύβουν. Είναι η μαγική συνταγή που χάνουν την δύναμη και την εξουσία τους.

Νάρκωση του Λαού

Ο Ελληνικός Λαός, μετά τις πρώτες αντιδράσεις του Συστήματος, εναρκώθη, παρητήθη. Πιστεύει ότι τίποτε δεν μπορεί να βοηθήσει. Όμως, χωρίς την αντίδρασή του όλοι θα τον κλωτσούν. Ακόμη και η μάνα ξεχνά το παιδί αν δεν κλάψει. Στην Αμερική κατακλύζουν όλους τους αρμοδίους με τα μηνύματά τους. Υποχρεώνονται οι αρμόδιοι να ακούνε. Οι άνεργοι, όλοι οι αδικούμενοι θα έπρεπε να κατακλύζουν με τα αιτήματα και παράπονά τους αρμοδίους. Θα ακούσουν.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι ο Πολίτης και ο Οπλίτης διαφέρουν μόνο στη θέση του π και του ο. Πάντως, ο πολίτης πρέπει να είναι οπλίτης για να κρατά την εξουσία, την περιουσία του, τα παιδιά του.

Καταστροφή του Ελληνικού Λαού

Θα πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος δεν είναι ο σκοπός, αλλά το Μέσον για να γονατίσουν την Ελλάδα, με κύριο σκοπό την καταστροφή της Κοινωνίας, του Ελληνικού Λαού και των Πιστεύω του. Γι αυτό προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ δεν μπορεί να κάνει τίποτε για την οικονομία, θα συνεχίσει την καταστροφή του ΠΑΣΟΚ, για τον αφελληνισμό των Ελλήνων. Ποια ανάπτυξη και πρόοδο της Ελλάδος, όταν δεν θα την κατοικούν Έλληνες και δεν θα υπάρχουν τα στοιχεία του Ελληνισμού! Και όλα τα στρατευμένα ΜΜΕ ανταγωνίζονται στο πως θα ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να καταστρέψει την Ελλάδα.

Ζ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Εκκλησία δεν πολιτεύεται. Δεν επεμβαίνει στις πολιτικές διαδικασίες. Όμως η Εκκλησία είναι ο πνευματικός ηγέτης του Λαού, των πιστών. Ό ρόλος της ως ηγέτη και προστάτη του Λαού είναι μέγιστος. Η Ορθόδοξη Εκκλησία τα έβαζε με Αυτοκράτορες, Σουλτάνους, πειρατές για να σώσει και να ανακουφίσει τον Λαό. Ο Λαός χάνει την πίστη, την ιστορία, την πατρίδα, την γλώσσα, τα ήθη/έθιμα, παραδόσεις, τα σύμβολα, τα αισθήματά του. Για όλα αυτά πρωταρχικό ρόλο είχε, αυτή έσωσε τους Έλληνες χιλιάδες χρόνια, αυτή διατηρεί την ακμάζουσα Ελληνικότητα του Εξωτερικού. Για όλα αυτά η σημερινή Εκκλησία δεν έκανε τίποτε.

Είναι αλήθεια ότι διατηρεί συσσίτια σε όλη την Ελλάδα και επιβιώνουν πολλοί Έλληνες. Όλοι μπορούμε να επαινέσουμε αυτή την προσπάθεια. Αυτή η φροντίδα ανακουφίζει, απαλύνει τα προβλήματα της Κρίσης. Βοηθεί μεν, αλλά και μπορεί να βλάπτει, διότι ναρκώνει τους πολίτες να δράσουν. Συνήθως οι επαναστάτες είναι ακράτητοι όταν: πεινούν και όταν χύνεται το αίμα των δικών τους. Η Εκκλησία προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειας και όχι την ίδια την ασθένεια. Είχε λόγους και μπορούσε να το κάνει. Τα έχω επισημάνει στην Εκκλησία πριν πολύ καιρό και πολλές φορές.

Η. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΙ

Οι Κοσμοκράτορες, με όλα τα διεθνή παρακλάδια, οργανώσεις και πληρωμένα ανδρείκελα, είναι πανίσχυροι, δεν είναι όμως αήττητοι. Γιατί ακόμη δρουν στο ημίφως, παρανόμως, στην την κατ’ επίφασιν δημοκρατία. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι. α) η Νέα Ψηφοφορία, ως ανωτέρω, σελ. 29, β) συνασπισμός κρατών που θα θέσουν ως στόχο την επικράτηση και την λειτουργία της αληθινής Δημοκρατίας και γ) ακόμη και μόνον ένα κράτος, ακόμη και η Ελλάς, όταν εφαρμόσει τα ανωτέρω.

Επικρατεί ακόμη η κατ’ επίφασιν δημοκρατία και δεν θα κάνουν τίποτε, γιατί δεν είναι η ώρα κα ξεσκεπαστούν. Σε λίγο, δεν θα έχουν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά θα έχουν υπάρξει γενοκτονίες και κολάσεις. Δεν είναι μαντικές προφητείες, είναι η αντικειμενική ανάλυση της Ιστορίας, των κοινωνιών, των πολέμων, των εγκλημάτων και των κρυμμένων καταστροφικών σεναρίων.

Από το 1979, σε εκατοντάδες απαντήσεις, εδήλωνα κατηγορηματικά ότι δεν θα εγινόταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο τοπικές διορθώσεις. Διότι δεν υπήρχε λόγος και δεν ήταν κανείς βέβαιος για την σωτηρία του. Όμως, η ραγδαία αύξηση του Πληθυσμού, έστω κι αν φέρει αμύθητα κέρδη στα εργοστάσια και τους εμπόρους, προβληματίζει πολύ τους Κοσμοκράτορες, διότι δεν μπορούν, σύμφωνα με την αρχική Μανία τους, να κυριεύσουν τόσο πολύ Κόσμο. Ήδη έχουν αρχίσει τις περικοπές ανθρώπων με φάρμακα, ασθένειες, ομοφυλοφιλία και πολλά, πολλά άλλα. Πάντως μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα γίνει ένα πολύ καταστρεπτικό γεγονός, αλλά ακόμη δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι.

θ. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

1. ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

Η Μαφία της Αμερικής αποφεύγει τα σκάνδαλα. Σε ενοχλεί μόνον αν: α) είσαι μεγάλος και εκμεταλλεύσιμος, β) γίνεσαι ενοχλητικός και γ) αν μπλεχθής στα πόδια τους. Το ίδιο κάνει και η μεγάλη Μαφία των Κοσμοκρατόρων. Η Ελλάς με την Ιστορία και το πανάρχαιο Φως είναι μεγάλος εχθρός για την επιβολή της πλήρους Κυριαρχίας τους. Αγωνίστηκε να φέρει την Ελλάδα σε αυτό στάδιο της αδυναμίας και δεν θα το εγκαταλείψει. Κατόπιν των διεθνών λαϊκών αντιδράσεων μπορεί μόνο να δεχθή να μη προχωρήσει άλλο, προς το παρόν.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αντιδράσουν οι Έλληνες, να κινηθούν, να πιέσουν με την παρουσία, τον όγκο και τα δικαώματά τους. Μπορούν ακόμη και να επαναστατήσουν με βάση την εξουσία που τους δίνει το άρθρο 120.2 του Συντάγματος.

Μπορούν να αγωνισθούν για την Νέα Ψηφοφορία, ως ανωτέρω. Οι Έλληνες μπορούν∙ ήταν πάντα και είναι πρωτοπόροι. Θα σώσουν όλους τους λαούς. Οι Μαφία των Κοσμοκρατόρων δεν θέλει σκάνδαλα, γιατί είναι νωρίς για να ξεσκεπαστεί. Ακόμη, σε όλο τον κόσμο επικρατεί η κατ’ Επίφασιν Δημοκρατία. Γι αυτό δε πρέπει να υποχωρούν και παραδίνονατι οι Έλληνες. Η Μαφία της Ευρωζώνης και της ΕΕ είναι υποκατάστατα της Μεγάλης, θα υπακούσουν στην Μεγάλη.

2. ΦΡΟΝΗΜΑ – DΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ ΚΛΠ

Η πλειοψηφία των Πολιτικών, εκδοτών, δημοσιογράφων, φοροκλεπτών και συναφών έχουν κοινά χαρακτηριστικά: α) δεν αποδεικνύουν με τις πράξεις τους Ελληνικό Φρόνημα και αισθήματα, β) έχω σχηματίσει την εσκεμμένη γνώμη ότι οι ίδιοι ή περισσότεροι αυτών δεν έχουν και Ελληνικό Βιολογικό ΔΝΑ. Ίσως έχουν διπλές και τριπλές εθνότητες. Το θέμα θα πρέπει να προσεγγισθή αρμοδίως, ή και εθελοντικώς για όσους θίγονται. Δεν είναι δυνατόν, αν συμβαίνουν αυτά, ηγέτες χωρίς φρονήματα και Ελληνικά αισθήματα, πολύ δε περισσότερο χωρίς Ελληνικό Αίμα, να κυβερνούν και να καταστρέφουν τους Έλληνες! Αυτό είναι καταστρεπτικό για όλους τους λαούς. Αυτά τα στοιχεία καταστρέφουν τους Έλληνες συνεχώς. Και ναι μεν δεν είναι παράνομα, αλλά οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν αν ψηφίζουν φίλους ή εχθρούς, Έλληνες ή ξένους.

Αυτοί οι εντόπιοι ηγέτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι θα αγωνισθούν αληθώς για την Ανάπτυξη της Ελλάδος.
Οι 21 που θα πάνε στην Ευρωβουλή θα πρέπει να είναι δυναμίτες υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, όχι όπως ακούγεται για τους προηγούμενους που, τις περισσότερες φορές, συντάσσονταν με τους ξένους και εψήφιζαν ακόμη και κατά των Ελληνικών συμφερόντων.

3. ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ – ΣΧΕΔΙΑ

Η Κυβέρνηση θα πρέπει με ισχυρά κίνητρα να ενεργ’ησει ώστε όλο το κατάλληλο ελληνικό ή και ξένο δυναμικό να καταλήξει σε δυναμικές προοπτικές και σχέδια που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Αντίθετα από ότι εγινόταν μέχρι σήμερα που απουσίαζαν αυτά και όλα εγίνονταν κρυφά και χωρίς μελέτη και σχέδια. Τα σχέδια θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα και με σαφή αποτελέσματα.

Ο Τουρισμός είναι η μεγάλη, φυσική βιομηχανία της Ελλάδος. Όλοι θριαμβολογούμε, για το 10-15% αύξηση, πέρυσι, όταν όλη η Βόρια Αφρική ήταν εμπόλεμη. Η Ελλάς μπορεί να έχει και 40 εκ. τουρίστες. Έχει τις υποδομές; Έχει Προστιθέμενη Αξία, ή είναι ελαχίστη, λόγω των εισαγωγών όλων των απαραιτήτων; Εργάζονται Έλληνες ή αλλοδαποί, λόγω των φθηνών μισθών, ανεξέλεγκτου ωραρίου και χωρίς ασφάλειες; Αυτά δεν αποτελούν ορθά σχέδια και αποδοτικές επενδύσεις.

4. ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Το Ευρώ χωρίς την ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική της Ευρωζώνης αποτελεί οικονομική ΑΝΩΜΑΛΙΑ, που θα καταστρέφει κάποια μέλη και θα πλουτίζει κάποια άλλα. Επιπλέον καμία οικονομική Ένωση δεν θεωρείται δικαία (fair), αν τα κερδίζοντα μέλη δεν συνεισφέρουν στα χαμένα μέλη. Η Ελλάς κατεστράφη από τα πολιτικά εγκλήματα, άφησαν την οικονομία να στεγνώσει, με μηδενική ρευστότητα.

Έστειλα πολλές 15σέλιδες, τεκμηριωμένες μελέτες, από το 2012, για την δημιουργία εσωτερικού, διπλού χρήματος, κάτι που υπάρχει σε όλες τις χώρες και στην Αμερική. Έστειλα 15σέλιδη μελέτη με την δημιουργία εσωτερικού χρήματος με εσωτερικά ομόλογα. Αντί η Ελλάς να δημιουργήσει δωρεάν εσωτερικό χρήμα, επλήρωνε δυσβάστακτα επιτόκια και αύξηση του χρέους και άφηνε την αγορά να νεκρώνεται∙ να κλείνουν και να φεύγουν οι επιχειρήσεις∙ να αυξάνει η ανεργία και όλα τα επακόλουθα δεινά.

Σχεδόν όλες οι χώρες ακολουθούσες τις εντολές των Κοσμοκρατόρων/Δικατατόρων του Χρήματος, αγνόησαν τελείως την Οικονομική Επιστήμη. Υπόσχονταν ανάπτυξη μειώνοντας το χρήμα και τις επενδύσεις. ‘Κατεπήδησαν’ την Αριθμητική. Ακόμη, αν από τα εκατοντάδες ΕΔις των δανείων εδίνονταν μόνο Ε5Δις., από τον Ιούλιο του 2012, στην αγορά, με την ξηρασία που επικρατούσε για χρήμα στην αγορά, η ΟΤΚ (MPC) θα ήταν άνω του 90% και ο πολλαπλασιαστής τουλάχιστον 5, ήτοι Ε25δις. ετησίως και περί τα Ε70Δις., συναλλαγές, τζίρο της αγοράς, μέχρι σήμερα. Οι ξένοι ήθελαν και οι εντόπιοι ενέκριναν την άνευ όρων καταστροφή της Ελλάδος.

5. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝ/ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ/ΧΡΕΩΝ, ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ

Η Κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει, με κλήρωση μεταξύ των ανωτάτων επιστημόνων Επιτροπή: οικονομολόγων, δικαστικών, δικηγόρων κλπ αρμοδίων, για τον υπολογισμό όλων των φανερών και κυρίως των κρυφών δανείων/χρέους, για να γνωρίζει το ακριβές Χρέος. Οι ίδιοι θα πρέπει να υπολογίσουν ποία ποσά δεν αποτελούν πραγματικό χρέος αλλά επιβολές των συνεταίρων με μορφές μιζών και παράνομες χρεώσεις. Ομοίως, να υπολογίσουν και τα ποσά που πρέπει να πληρώσει η κάθε κερδισμένη χώρα της Ευρωζώνης στην χρεωμένη Ελλάδα.

[Θα πρέπει εδώ να διευκρινίσω ότι οι μίζες αποτελούν διεθνές, ανεγνωρισμένο φαινόμενο. Χρησιμοποιούνται ως κίνητρα των συναλλαγών και για να εξαγοράζουν τα μη πειθαρχούντα στελέχη, τα οποία εν συνεχεία εκβιάζουν και καταδικάζουν. Το κανονικό διεθνές ποσοστό, (prime emission rate) είναι 3%, 1.5% για κάθε πλευρά. Αυτοί που έλαβαν μέχρι 1.5% δεν πρέπει να ευθύνονται, διότι αν δεν τα έπαιρναν θα τα έπαιρναν άλλοι, ίσως και από άλλη χώρα. Για τις τρίτες χώρες το ποσοστό ανέρχεται στο 15%. Δυστυχώς για την Ελλάδα ανεφέρθησαν και ποσοστά μιζών άνω των 250%!]

6. ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ

Το καθαρό Χρέος που θα προκύψει από τον υπολογισμό της ανωτέρω Επιτροπής, θα πρέπει να μειωθή (κουρευτεί) κατά 50%, διότι αυτό επιβάλλει η δικαία (fair) συμφωνία μίας Ένωσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός μίας ένωσης ανεξαρτήτων εταίρων. Αν οι όροι της ΕΕ είναι διαφορετικοί, θα πρέπει να αλλάξουν πάραυτα, διότι το ορθό, το δίκαιο είναι βασική διεθνής Αρχή. Και τέτοιοι όροι καταστρατηγούν αυτή την βασική Αρχή. Όταν μάλιστα η Ενωτική Συμφωνία, με τις ποσοστώσεις, αποκλείει χώρες από την παραγωγή των πλέον φυσικών και φτηνών προϊόντων τους. Την μείωση οφείλουν να υποστούν τα μέλη που είχαν κέρδη κατά τον χρόνο που η Ελλάς υπέστη την μείωση.

7. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΦΟΡΟΚΛΟΠΩΝ

Η Ελλάς είναι η πλουσιότερη χώρα του Κόσμου και λόγω των πηγών τους, αλλά κυρίως λόγω των τεραστίων λαθραίων εξαγωγών κεφαλαίου στο εξωτερικό. Αν αθροίσομε όλα τα ποσά που ακούγονται τα τελευταία 30 χρόνια, θα πρέπει να ξεπερνούν το Ε600Δις. Τα περισσότερα αυτών ανήκουν σε ανθρώπους χωρίς Ελληνικό Φρόνημα και ίσως χωρίς το Ελληνικό βιολογικό DΝΑ. Εγράφη ότι τα μεγάλα ποσά της λίστας Λαγκάρντ ανήκουν σε Εβραίους της Ελλάδος.
Υπάρχουν σημαντικά εμπόδια για την επιστροφή τους. Οι κάτοχοι έχουν ισχυρά εξωτερικά ερείσματα, αλλά και εσωτερικά. Διότι οι αρμόδιοι, είτε συμμετέχουν και οι ίδιοι ή έχουν χρηματοδοτηθή από τους εξαγωγείς. Τα κίνητρα για την επιστροφή απαιτούν κυβερνητική βούληση, που δεν υπάρχει, διότι ενέχονται οι αρμόδιοι∙ απαιτεί ευνοϊκό ποσοστό κρατήσεων και κυρίως σταθεροποίηση της χώρας.

Η Νέα Κυβέρνηση, χωρίς τις δεσμεύσεις των προηγουμένων, και με την βοήθεια και των δικαστικών, να φέρουν πίσω το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ποσών. Είναι μόνο θέμα κυβερνητικής βούλησης.

Η Κυβέρνηση πρέπει να τα συμβιβάσει όλα αυτά και με διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες, να φέρει πίσω περί τα Ε200 Δις.

8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ

Τι γίνεται με τις νέες, σχεδόν χαριστικές συμβάσεις ξεπουλήματος της Ελλάδος; δεν παίρνουν οι αρμόδιοι μίζες; Που τα κρύβουν; Αυτά πρέπει να τα βρει η Κυβέρνηση και να σταματήσει τις μη διεθνώς δεκτές μίζες, άνω του 1.5%.

9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ 3%

Διατηρώ την εντύπωση ότι όλα τα κόμματα έχουν συμβιβαστεί με τις εντολές των Κοσμοκρατόρων ότι στην Ευρώπη πρέπει να εγκατασταθούν περί τα 50 εκ. Μουσουλμάνων και στην Ελλάδα άνω των δύο εκ., με προοπτική να αποτελούν το 50%, μέχρι το 2025. Αυτό το στοιχείο αναφέρεται και στον ΟΗΕ. Ας το συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πολίτες, και αν όχι για την Ελλάδα, την Πατρίδα του Κόσμου, αλλά για την υποδούλωση των παιδιών τους, να εμποδίσουν αυτούς που ψηφίζουν να τους κυβερνούν, από αυτό το έγκλημα.

Το ποσοστό των ξένων στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεπερνά το 3% των Ελλήνων, που είναι υψηλότερο του μέσου Ευρωπαίου και όχι 20% που είναι σήμερα.

10. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ

Βεβαίως ο πρώτος και μεγάλος καταστροφέας της Ελλάδος υπήρξε ο Α. Παπανδρέου. Ήταν γυιός του Γ. Παπανδρέου και της Εβραίας Σοφίας Μινέικο. Γρήγορα ο πατέρας του τους εγκατέλειψε και έζησε με την μητέρα του. Οι Αμερικανοί ψυχολόγοι λένε ότι ο Αντρέας ανέπτυξε το σύνδρομο αγάπης – μίσους για τον πατέρα του και ότι αυτό επεξετάθη και για την σχέση του με την Ελλάδα. Η πρώτη γυναίκα του τον κατηγορούσε για πολλά, αλλά απέκρυψαν το βιβλίο της. Ελληνο-Αμερικανοί λένε ότι ο Αντρέας υπεστηρίχθη πάντα από τους Εβραίους στην Αμερική. Ότι η Διδακτορική Διατριβή ήταν πληρωμένη. Ο Αντρέας ήξερε οικονομικά αλλά δεν ήταν και μεγάλος οικονομολόγος. Ούτε μπορούσε να ήταν στην Αμερική της εξειδίκευσης, αφού ήταν οικονομέτρης, κάτι σαν ιστολόγος, σε αναλογία με την ιατρική.

Το 1964, στο oval room του Προέδρου L. Johnson ο Γ. Παπανδρέου είπε το θρυλικό «ΟΧΙ», καθ’ υπόδειξιν του Αντρέα. Ήμουν στην Αμερική. Μία μεγάλη εφημερίδα είχε γράψει , ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ηρωικά στον Πρόεδρο. Όμως, τις επόμενες ημέρες, οι εφημερίδες δεν το είδαν καλά αυτό. Από τότε εγράφησαν πολλά και έγινε ξεκάθαρο, ότι οι επιτελείς του Προέδρου απεφάσισαν. «Αυτοί (οι Έλληνες) δεν ακούνε. Πρέπει να προχωρήσουμε στην junta», Δικτατορία των Στρατηγών. Τους πρόλαβαν οι Συνταγματάρχες. Οι οποίοι, έβαλαν την Ελλάδα και τους Έλληνες «στον γύψο». Και παρότι μισητοί από όλο τον Ελληνικό Λαό, έφεραν πολλά καλά για τους Έλληνες: Σταθερή οικονομική ανάπτυξη, στο 7% ετησίως, μηδενικό Χρέος, μηδενική Ανεργία, μηδενική Απορία, μηδενικές κοινωνικές αναταραχές και κοινωνική χαλάρωση, που ήσαν σε έξαρση σε όλη την Ευρώπη. Κάποιοι υπέφεραν πιο πολύ από τους Έλληνες, αφού εδιώχθησαν και εφυλακίστηκαν.

Το 1968, στο αμφιθέατρο του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, με εισιτήριο $2.00, παρουσιάστηκε ο Αντρέας, σαν κατσαπλιάς και η Μελίνα, με τα κόκκινα, σαν παλλακίδα, κατά τους Ε/Αμερικανούς. Ο Αντρέας εισέπραττε πολλά χρήματα με το Andreas Papandreou Fund. To 2011, μου έλεγαν τα ονόματα που τους είχε πωλήσει υπουργεία, σε παιδιά και ανίψια τους, αντί 1-1,5 εκ. δολαρίων. Το μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο του Σικάγου ανήκει στους Παπανδρέου.
Όμως, αυτή η εξέλιξη της Χούντας στην Ελλάδα ήταν αντίθετη με την αρχική πολιτική. Απεφάσισαν να την ρίξουν. Τον Μάϊο του 1974, εκάλεσαν τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου, τους πέρασαν και από τσεκ απ, στο George Washington Hospital, και αφού διεπίστωσαν ότι τα άλογά τους ήταν γερά, τους έδωσαν εντολές για το πότε και πως θα κυβερνήσει ο καθένας. Τα εζήσαμε. Κάπου εκεί θα αναφερόταν και η σχεδιασμένη καταστροφή της Κύπρου. Το 1977, ο Στ. Στεφανόπουλος εδήλωσε: «Είναι κανονισμένο να βγει ο Καραμανλής». Το 1980-81, ως Πολιτευτής Α’ Αθηνών και ο Β. Πολύδωρας Β’ είμαστε οι μόνοι που επηγαίναμε στις εκδηλώσεις της ΝΔ. Οι άλλοι έλεγαν «είναι κανονισμένο∙ θα βγεί το ΠΑΣΟΚ».

Οι Έλληνες επίστεψαν στον Αντρέα ότι θα έφερνε την «Αλλαγή». Την έφερε, καταστρέφοντας τα πάντα: την οικονομία, την κοινωνία, την γλώσσα, την θρησκεία, τα ήθη, την Ηθική. Έφερε όλες τις ‘αρετές’ των μεγάλων κομμουνιστικών ηγετών: τις ντάτσες, την φανταστική ζωή, γυναίκες, σκάνδαλα, μίζες, ασύλληπτες απάτες, τα δωράκια. Με τις δεκαπλάσιες προσλήψεις, τους έκανε όλους αργόσχολους και έμαθε τους Έλληνες να πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν. Τα έγραφα και τα εφώναζα ως Πολιτευτής. «Αντρέα, χρεωκοπείς την Ελλάδα για 50 χρόνια.» Στον ρυθμό του εκινήθησαν και οι άλλες κυβερνήσεις.
Την συνέχεια των Παπανδρέου την εζήσαμε στο πετσί μας, με τον Αντρίκο και τον Γιωργάκη.
(Στην Αμερική έζησα περίπου δέκα χρόνια. Έμαθα πολλά∙ έζησα πολλά και καλά. Σχεδόν κάθε Αύγουστο ζούσα στην Αμερική. Την αγαπώ πολύ. Όμως, τα της Αμερικής για την Αμερική, και τα της Ελλάδος υπεράνω όλων.)

11. ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Αν δεν υπάρξει ένα Κόμμα από πρόσωπα με Εθνικό Φρόνημα και
Ελληνικό Βιολογικό DNA, με θεσμούς: την Ελλάδα, Ιστορία, Γλώσσα, Θρησκεία, ήθη και έθιμα, Ηθική, Παραδόσεις, που να καλύπτει τουλάχιστον το 70% και να ψηφίζεται κατά 51%, όποια άλλη κυβέρνηση θα είναι: ξενόφερτη, ξενοκίνητη, καταστροφική, μισητή, εχθρική για τους Έλληνες.
1 . Όλοι οι Βουλευτές της παρούσης Βουλής, θα πρέπει να κάνουν ότι έπρεπε να είχαν κάνει. Με βάση τους ανωτέρω θεσμούς κα με Πρόγραμμα που θα προκύψει από ειδική Επιτροπή 21 μελών, θα συνεργασθούν, αναγκαστικά για την σωτηρία της Πατρίδος. Να δημιουργήσουν την Κεντρο-Αριστερά (ΚΑ) και την Κεντρο-Δεξιά (ΚΔ) παρατάξεις. Το πρόβλημα είναι Πολιτικό και οφείλουν οι πολιτικοί να το λύσουν, ευρίσκοντες την ορθή λύση. Με τόσα καταστρεπτικά προβλήματα, ο κάθε πολιτικός ήθελε την δική του λύση με την δική του αρχηγία και την δική του πολιτική ‘τσόντα’. Έβλεπαν μόνο το προσωπικό και κομματικό συμφέρον τους, περιφρονώντας τον Λαό.

Οι επίδοξοι αρχηγοί θα αυτό-προτείνονται και θα εκλεγεί ο πλειοψηφών σε κάθε παράταξη, στην παρούσα Βουλή. Η Παράταξη που θα πλειοψηφήσει θα σχηματίσει την Κυβέρνηση, μέχρι τις Εκλογές. Όσοι βουλευτές δεν ενταχθούν σε μία παράταξη δεν θα προσμετρώνται για την πλειοψηφία Παράταξης. Οι βουλευτές θα ψηφίζουν αποκλειστικά κατά συνείδηση. Θα εγκρίνουν το Πρόγραμμα της Επιτροπής ή θα συστήσουν άλλη Επιτροπή, πάντα από μηδενική βάση.
2. Οι πολιτικοί: Γ.Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλος, Α. Σαμαράς, Φ. Κουβέλης, θα αντικατασταθούν από αναπληρωματικούς βουλευτές και θα απέχουν της Πολιτικής, ως διαπράξαντες πολιτικά εγκλήματα. Ομοίως, δεν θα συμμετάσχει και ο Α. Τσίπρας, διότι ως σημαντικός παράγων, Αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως, δεν συνεισέφερε τίποτε στην απαλλαγή των Ελλήνων από την μεγάλη Κρίση. Επί πλέον οι εξωτερικές του επαφές δεν είναι σαφείς και οι πεποιθήσεις και τα προγράμματά του αντίκεινται στους ανωτέρω θεσμούς. Οι τέσσερις πρώτοι και ο Λ. Παπαδήμος θα πρέπει να ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη αν ενέχονται και σε Ποινικά Εγκλήματα, όπως λέγεται και γράφεται κατά κόρον. Οι υπόλοιποι πολιτικοί θα πρέπει να κριθούν στις κάλπες από τους πολίτες.

3. Η νέα Κυβέρνηση ενδείκνυται να λάβει νέο Δάνειο, Ε10 Δις., με 1%, μόνο εφόσον κατανεμηθούν και απορροφηθούν πλήρως από την Αγορά, όπως επανειλημμένως έχω προτείνει. Μπορεί δε, αν το εγκρίνει η Επιτροπή, να εξέλθει του Ευρώ, με σημαντικά πολιτικά και οικονομικά οφέλη.
(Πείτε αυτά στους πολίτες∙ θα συμφωνήσουν όλοι!)

Ι. ΖΟΦΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Αν δεν υπάρξει τίποτε από τα ανωτέρω, θα εικρατήει διαρκής φτώχεια και εξαθλίωση, χωρίς καμία αχτίδα φωτός για το εγγύς και το απώτερο μέλλον. Η Ελλάς θα έχει υποδουλωθή για πάντα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Κοσμοκράτορες θα έχουν κερδίσει το σημαντικότερο βήμα. Η Ευρώπη θα παραδοθή πλήρως σύντομα. Αν δεν αντέξουν οι Ρώσοι τότε όλος ο Κόσμος θα έχει παραδοθή στην Παγκόσμια Κυριαρχία μανιακών ανθρώπων. Οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν υποστεί τα πάντα και δεν μπορούν να νοιώσουν πόνο, οίκτο, έλεος για κανένα. Αυτοί θα φέρουν γενοκτονίες, μέχρι να καταλάβουν ότι οι λαοί δεν κυβερνώνται με την βία και το μαστίγιο, κάποτε θα τους καταστρέψουν και αυτούς και θα τους αφανίσουν ολοσχερώς από το πρόσωπο της Γης.

Οι νέοι και οι άξιοι Έλληνες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Θα είναι το οριστικό Παιδομάζωμα, που συντελείται με την εξαγωγή των νέων, των σημαντικών ποσών για την ανατροφή και δίδακτρα και την απώλεια αυτών των αξίων Ελλήνων, που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Θα μείνουν οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι, έρμαια των πρακτόρων και των μεταναστών.

Η Ελλάς θα έχει μεταβληθή σε ένα νέο-βαλκανικό τσαντίρι, όπως το ήθελαν πάντα οι Κοσμοκράτορες και το ενέκριναν οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους.
Η Ελλάς θα γίνει ένα χωνευτήρι όλων των ασιατικών και αφρικανικών φυλών.

Τότε όλοι οι ξένοι, εκ του ασφαλούς αφού δεν πρόκειται να συνέλθει η Ελλάς, θα την υμνούν και θα δηλώνουν ότι δεν έπρεπε να χαθή η Ελλάς
Τότε θα έχει επέλθει πλήρως η δολοφονία της Ελλάδος, της Μητέρας των Θεών, της Ζωής, της Ανθρωπίνης Υποστάσεως. Δολοφόνοι είναι οι ξένοι με την σύμπραξη των εντοπίων εκπροσώπων τους.

Ιωάννης Αντωνόπουλος

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

22 thoughts on “ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ

  • Ανώνυμος says:

   Από πότε οι Έλληνες που έχουν διαπρέψει στη φιλοσοφία και έχουν γράψει τόνους βιβλία, βαριούνται να διαβάσουν ένα κείμενο????????????? Α ρε καλά μας κάνουν αφού μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!!!!!!!!!!!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΓΓΓΡΑΦΕΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ << ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ>> ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ :

  << ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!! >>

  ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ι. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ << ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ>> ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   Ευχαρίστως να πάρω να διαβάσω το βιβλίο του που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αλλά τόσο μεγάλο κείμενο στο internet δε διαβάζω με τίποτα

 2. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας….

  Ο Ι. Αντωνόπουλος, είναι από τους ανθρώπους που έλεγαν και έγραφαν πράγματα, σε μια χώρα… που τσάμπα κλάνει η λάμπα… ο Ι. Αντωνόπουλος, έχει γράψει ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με την επικεφαλίδα: Συνωμοσία και Αγάπη, εκδοθέν το 1979.

  Το έργο αυτό ο συγγραφέας, το αφιερώνει στον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, με την παρότρυνση… Προς γνώσιν και πράξιν.

  Ιδιότητες τις οποίες στην τελική, δεν έδειξε ο θείος Καραμανλής!

  Πέραν αυτών, λίγα σχόλια για το άρθρο.

  Θα διαφωνήσω σε κάποια πράγματα… οι εβραίοι είναι κατάσταση ΔΕΝ είναι θρησκεία, ΔΕΝ είναι εθνικότητα. Ο εβραίος είναι ο υλιστής άνθρωπος, αυτός που μαζεύει χρήματα, και προ αυτού, δεν ορροδεί πουθένα! Βεβαίως ο όρος αρχικά δεν σήμαινε αυτό… αλλά σήμαινε τον περάτη (πειρατή), αυτόν που περνάει απέναντη από τι, και ζει απομονωμένος. Μέσα από τις χιλιετηρίδες ο όρος, εβραίος άλλαξε, διότι άλλαξαν και οι ιουδαίοι στο θρήσκευμα… για να επιβιώσουν, έγιναν έμποροι, φραγκοφονιάδες κατά κυριολεξίαν… και έτσι έχει μείνει μέχρι των ημερών… Αλλά όποιος, ανεξαρτήτως εθνικότητος έχει συμπεριφορά, όπως του εβραίου… τότε και ο ίδιος καλείται εβραίος.

  Το νεότερο Ελληνικό κράτος.. έχει προωθήσει προς τον εβραϊσμό το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας των Ελλήνων… για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει!!! Το "λεφτά υπάρχουν" το ξεχάσαμε; Σε ποιους άραγε απευθυνόνταν ο Γ.Α.Π. στις βουλευτικές εκλογές του 2009;

  Πάμε παρακάτω…

  Ο όρος ιουδαίος είναι θρησκευτικός… και εσύ που μπορεί να διαβάζεις αυτές τις γραμμές μπορεί να είσαι κινέζος στην καταγωγή, αλλά ιουδαίος στο θρήσκευμα… αλλά αυτό δεν σε κάνει Ισραηλινό!

  Ο όρος Ισραηλινός, είναι ΜΟΝΟ για τους πολίτες τους Ισραήλ, εξ ιουδαϊκού θρησκεύματος και εξ αίματος… και ο όρος Ισραηλίτης, είναι ΜΟΝΟ για τους Ισραηλινούς και ταυτόχρονα ιουδαιόυς στο θρήσκευμα, αλλά ζουν εκτός των κρατικών ορίων του Ισραηλινού κράτους.

  Αυτά και άλλα τόσα τα γνωρίζουν όσοι μελετούν, και όχι τα τσογλάνια που κάνουν ότι γνωρίζουν… αλλά δεν γνωρίζουν μάλλον τίποτα.

  Για παράδειγμα…

  Πρόσφατα ο ίδιος Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μ. Νετανιάχου, προσπάθησε να αλλάξει με κάποιες προσθήκες το σύνταγμα του σοβαρού κράτους του Ισραήλ…. σε "εβραϊκό κράτος"!!!! Φυσικά κάτι τέτοιο ΔΕΝ πέρασε… διότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των όρων Ισραηλινού κράτους, και εβραϊκού κράτους!!!
  http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BDyt-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%89%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%C2%BB

  Οι Χάζαροι είναι ιουδαίοι στο θρήσκευμα… και δεν έχουν σχέση με το αρχαίο βασίλειο του Ισραήλ, που για τους Ιουδαίους εθνικιστές Σεφαραδίμ αποτελεί την συνέχεια… με ότι και αν σημαίνει αυτό. Ο Κίσιγκερ ΔΕν είναι Χάζαρος…

  Όσο αφορά το άρθρο. Συωνιστής μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε… δεν αποτελεί όρο το ιουδαϊκό θρήσκευμα, ούτε η ισραηλινή εθνικότητα!!!

  Συωνιστής είναι όποιος έχει σχέση με τα Πάνσεπτα Μυστήρια του Ήλιου!!! Οπωσδήποτε ο Ηρακλής της Ελληνικής μυθολογίας έχει έμμεση σχέση με τον Ήλιο… και βεβαίως δεν είναι μόνο ο Ηρακλής… αλλά όσοι Ημίθεοι, η έστω Ήρωες που έχουν σχέση με την Στύγα!! Κελεός, Αχιλλέας κ.λ.π.

  Παν Ηλιακό σύμβολο είναι Συωνιστικό… και έχει έμμεση σχέση με θυσία. Υπάρχουν αρκετά ελληνικά ηλιακά σύμβολα.

  Η τωρινή ελληνική κυβέρνηση είναι καθαρά Συωνιστική… αλλά έχει υποταχθεί στο Τευτονικό ιερατείο… που έχει για ηλιακό σύμβολο τον Μάυρο Ήλιο… για αυτό και οι κυβερνώντες δεν λειτουργούν ως πολιτικοί…. δεν έχουν πολιτική… οι κυβερνώντες λειτουγούν ως όργανα – τελετάρχες σε θυσία.

  這些

 3. Ανώνυμος says:

  Επαψα να διαβαζω το κειμενο μετα την δευτερη φορα που ο αρθρογραφος αναφερθηκε με στομφο στα κολακευτικα σχολια και στα ευχαριστηρια που ελαβε…..
  Μαλλον καποιος που θα ιδρυσει κομμα ειναι η' καποιος υποστηρικτης του Καρατζαφέρη…. Δεν ασχοληθηκα περαιτερω…..

 4. Ανώνυμος says:

  κε Αντωνόπουλε ,εσείς γιατί δεν ανησυχείτε ;
  ''Για να πουν την αλήθεια πρέπει να πουν για τα τρομερά πράγματα του κρυφού κόσμου. Γνωρίζουν όμως ότι θα εξοντωθούν από τους εξουσιαστές.''

 5. Ανώνυμος says:

  Όχι κάτι που δεν ξέρουμε όσοι το ψάχνουν λίγο περισσότερο…αλλά εκεί που δικαιολογείς τον Καρατζαφέρη και τον ΛΑ.ΟΣ, ότι την Χρυσή Αυγή δήθεν την έφτιαξαν για τους τρώει ψήφους τα παράτησα….καλά θα κάνεις να ενημερωθείς λίγο παραπάνω για τον κωλοτούμπα πράκτορα της CIA Καρατζαφέρη (που αφού ήταν μαζί τους στην κυβέρνηση και θέλει να ξαναγυρίσει στην ΝΔ και δηλώνει ότι θα το ξανάκανε γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα – με τα μνημόνια – δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να του κάνουν πόλεμο!!!!)

  Γενικότερα ψάχνουν να διαλύσουν οτιδήποτε είναι "εθνικό", "πατριωτικό" γιατί μόνο αυτά μπορούν να σταθούν εμπόδια στα σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας, γι'αυτό και κάνουν τους πολέμους να στείλουν τους αμαθείς και απολίτιστους μετανάστες στην Ευρώπη για να διαλύσουν και αλλώσουν τα έθνη με τον ισλαμισμό (που δεν είναι μόνο μία θρησκεία αλλά τρόπος ζωής)….ΤΕΛΟΣ

 6. Ανώνυμος says:

  Για τους εντελώς αγράμματους, και τους Μη Ον… θα επαναλάβουμε

  Ο ιουδαίος είναι θρήσκευμα… και όχι εθνική καταγωγή. Όποιος έχει αντιρρήσεις δεν έχει παρά να κάνει περιτομή, να ασπαστή το ιουδαϊκό θρήσκευμα… και αν οι Ισραηλινοί τον θεωρήσουν "εθνικό αδελφό" τους, ο γράφων θα κάτσει επί δημοσίου βήματος να τον φτύσει! Οι Πελασγοί Ιουδαίοι ως η 12κάτη φυλή του Ισραήλ, αφομοιώθηκαν από άλλες θρησκείες και κοινωνίες εντελώς, μέχρι το τέλος του 8ου μ.Χ. αιώνα… και για αυτό προσεταιρίστηκαν οι μογγόλοι Χάζαροι στο Ιουδαϊκό θρήσκευμα… ώστε να υπάρχει συνέχεια! Στην ουσία δηλαδή ο Ιουδαϊσμός, ως θρησκεία περί τον 8ο μ.Χ.αιώνα, αναγκαστηκά μετασχηματίστηκε φυλετικά, ώστε να μπορέσει να υπάρξει θρησκευτικά! Μιας και η Τορά, ήταν και είναι ο δεσμός που ενώνει τους άλλοτε εβραίους! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην έχουν είδος πολιτισμού.

  Η κρατική υπηκότητα δεικνύει έθνος!!! Τόσο απλά… προς τον 1:35 π.μ., προφανώς αγαπητό Μη Ον, λόγω φύσεως ΔΕΝ καταλαβαίνεις το τι γράφεις! Η διαφορά μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων εδώ και 23 χρόνια για ποιό λόγο γίνεται γνωρίζεις; Για ένα όνομα… διότι το όνομα σε ένα κράτος, που δίνει κρατική υπηκότητα, δεικνύει έθνος!!! Τόσο απλά… Βεβαίως έχω επισημάνει το γεγονός ότι οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων πράττουν, λόγω φύσεως εναντίων τα των Ελλήνων!

  Το πρόβλημα σε αυτό έγκειται, στο αν πράγματι είναι έθνος, η απλά λέγεται για κάποιους σκοπούς!! Για αυτό ακριβώς τον λόγο έφερα το πρόσφατο παράδειγμα του Πρωθυπουργού του Ισραήλ!!! Όταν ΔΕΝ μπόρεσε να περάσει τον όρο "εβραϊκό κράτος" από το συνταγματικό δικαστήριο του Ισραήλ. Όσοι γνωρίζουν ιστορία, καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ των όρων εβραίος και Ισραήλ…. δηλαδή πως κατά αρχήν θρησκειολογικά και μετά ιστορικά, προήλθε ο όρος εβραίος και Ισραήλ.

  Ο όρος εβραίος ΔΕΝ αποτελεί θρησκευτική ορολογία… ο όρος εβραίος είναι μια γενική εθνικοθρησκευτική και κοινωνική έννοια που περιλαμβάνη τους Ιουδαίος, τους Ισραηλινούς και τους Ισραηλίτες… αλλά και γενικά ανθρώπους που είναι κατά φύσην φραγκοφονιάδες, ρουφιάνοι (σπιούνοι) κ.λ.π. Για το ότι ο όρος εβραίος αποτελεί μια γενική έννοια, το βλέπουμε στην ελληνική γλώσσα στον ακριβή προσδιορισμό, όταν λέμε ότι, αυτός είναι "εβραίος στο θρήσκευμα", διότι θα μπορουσέ να ήταν "εβραίος στην καταγωγή" και όχι στο θρήσκευμα, είτε θα μπορούσε να ήταν εβραίος στην συμπεριφορά και όχι στην καταγωγή, είτε στο θρήσκευμα.

  Οι Έλληνες ξεχωρίζουν από την έφεση που έχουν για το Δίκαιον… οι δε"εβραίοι" για την έφεση που έχουν για το Συμφέρον. Ακριβώς σε αυτό το "συμφέρον" πάτησε με πλαστά προπαγανδιστικά ιδεολογήματα ο Γ.Α.Π. και κέρδισε της εθνικές εκλογές του 2009!!! Όπως ομοίως και ο μετέπειτα Α. Σαμαράς, στις εκλογές του 2012!!! Προφανώς ο πολιτικός κόσμος της νεότερης Ελλάδος…γνωρίζει το τι είμαστε, και το χρησιμοποιεί εναντίων των εναπομείναντων ελληνοπρεπών κατοίκων… οπωσδήποτε ανάμεσα στα λιγοστά "χλωρά", καίγονται πολλά "ξερά".

  Χαίρομαι όπου πολλοί αποβλακώμενοι ασχολούνται μαζί μου… άγνωστο το γιατί!!! Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός, ότι ενώ ασχολούνται… δεν παρουσιάζουν και ισχυρά επιχειρήματα ως αντιπαράθεσει ιδεών… παρά μόνο αερολογίες, χωρίς σοβαρά επιχειρήματα.

  Έχω την εντύπωση (ίσως όμως να κάνω και λάθος) ότι ο Ι. Αντωνόπουλος, πλέον ΔΕΝ μπορεί να ανησυχεί για πολλά! Καθ΄ότι έχει αποδημήσει εις κύριον… μάλλον έμείς πρέπει να ανυσυχούμε!

  這些

  ΥΓ. Προς τον 1:35… ίσως να μη γνωρίζεις ιστορία… αλλά χαίρομαι διότι γνωρίζεις κινέζικά! Κατάλαβες τώρα γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *