Αστυνομία σκέψης για νήπια! Τρίχρονα στην Βρετανία θα στιγματίζονται ως ‘ρατσιστές’ και ‘ομοφοβικοί’ και θα έχουν φάκελο στην αστυνομία!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Πάνω από 30.000 Βρετανοί μαθητές, μερικοί από την ηλικία των τριών ετών, έχουν τα ονόματα τους καταχωρημένα σε μια βάση δεδομένων της κυβέρνησης με τους χαρακτηρισμούς «ρατσιστής» ή «ομοφοβικός» επειδή χρησιμοποίησαν ‘ύβρεις’ στην παιδική χαρά, παραβιάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύφθηκαν όταν μια ομάδα που υπερασπίζεται τις πολιτικές ελευθερίες με το όνομα ‘Manifesto Club’ έκανε μια αίτηση βασιζόμενη στο Νόμο περί Ελευθερίας στη Πληροφορία που πρόδωσε το γεγονός ότι τα παιδιά που είπαν ‘κακές λέξεις’ τώρα κινδυνεύουν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες από τις εκπαιδευτικές αρχές.

Συνολικά 34.000 περιστατικά «ρατσισμού» έχουν αναφερθεί για το έτος 2009-2010, με μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου από την ηλικία ακόμα και τριών ετών να φακελώνονται σε μια βάση δεδομένων επειδή είπαν τις λέξεις «gay» και «λεσβία». Ένα παιδί που αποκάλεσε ένα άλλο «κεφάλι μπρόκολο» (“broccoli head” – ‘μειωτική φράση’ για τους μαύρους) αναφέρθηκε επίσης στις αρχές. Άλλες περιπτώσεις αφορούν ένα παιδί που χρησιμοποίησε τη λέξη «Gaylord», ενώ ένα άλλο που είπε ένας δάσκαλος «αυτή εργασία είναι gay», επίσης, προστέθηκε στη βάση δεδομένων του ‘εγκλήματος σκέψης’ (thought crime).

Στην πλειονότητα των αναφερόμενων περιπτώσεων εμπλέκονται παιδιά του δημοτικού.

«Ο φάκελος που έχει σχηματιστεί για το παιδί μπορεί να μεταφερθεί από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο ή όταν ένας μαθητής πάει σε άλλο σχολείο», αναφέρει η Daily Mail.

«Και αν ένας μελλοντικός εργοδότης ή ένα πανεπιστήμιο ζητήσει από τα σχολεία τον φάκελο των μαθητών, αυτός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βάση, που σημαίνει ότι τέτοια περιστατικά έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν ένα παιδί για όλη του τη ζωή.»

Τα σχολεία είναι υπό πίεση να αναφέρουν τέτοια περιστατικά στις αρμόδιες αρχές και οποίο δεν το πράττει αντιμετωπίζει τις ποινές που προβλέπονται για την πολτική κατά του εκφοβισμού (anti-bullying).

Αυτό είναι ένα σαφές παράδειγμα του πώς οι νόμοι περί ‘εγκλημάτων μίσους’ (hate crimes) έχουν ασύστολα βρεθεί υπό ομηρία από το κράτος για να βάλουν τα παιδιά σε βάσεις δεδομένων κακοποιών σε νεαρή ηλικία. Πρόκειται για την κατάσταση υπαγορεύει τι το παιδί σας μπορεί να σκεφτεί και να πει – είναι η απόλυτη αστυνομία σκέψης.

Ο Όργουελ μίλησε για το πώς το κράτος ‘κουτσουρεύει’ τη γλώσσα μέσω Newspeak στο βιβλίο του «1984». Με την κατάργηση κάποιων λέξεων που βγαίνουν από τα στόματα των παιδιών και την τιμωρία που σκέπτονται ορισμένα πράγματα, κάθε είδους κριτική σκέψη πρέπει να τερματιστεί, να καταργηθεί, και ο Big Brother αναλαμβάνει την υπέρτατη εξουσία να υπαγορεύει πιο είναι το πραγματικό – μια δικτατορία πολύ πιο πάνω από το μυαλό μας.

— Σχ. ΚΟ: Κανένας ‘ευαισθητοποιημένος’, ‘προοδευτικός’, ‘υπερασπιστής του κριτικού πνεύματος’ να αντιδράσει;;;


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *