Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:27 - 18/09/2011

“Ασπίδα του Δαυίδ”,στον Όμηρο για τα 8,5 τρις αέριο της Κύπρου!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μία αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας γύρω και πάνω από τη πλατφόρμα ΟΜΗΡΟΣ, ανοιχτά της Κύπρου,έχουν δημιουργήσει οι ισραηλινοί. Με UAV από τον αέρα και πολεμικά πλοία στη θάλασσα,η περιοχή που θα γίνουν οι έρευνες είναι αποκλεισμένη σε περίμετρο πέντε μιλίων!
Το μήνυμα που στέλνει το Ισραήλ στην Τουρκία είναι σαφές:”μην τολμήσετε”.

“Στρατιωτική ένταση συσσωρεύεται ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και το Ισραήλ,την ώρα που η Κύπρος ετοιμάζεται να αρχίσει διερευνητικές γεωτρήσεις για το φυσικό αέριο τη Δευτέρα “,αναφέρουν πηγές από το Ισραήλ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Debkafiles, η Άγκυρα έχει θέσει σε ετοιμότητα τις ΕΔ και επισημαίνουν ότι για πρώτη φορά από το επεισόδιο του Mavi Marmara προσέγγισαν τα παράλια του Ισραήλ σεμ απόσταση μικρότερη των 80 χλμ. προσπαθώντας να πετάξουν κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το γεωτρύπανο της Noble Energy.


Μόνο που στη περιοχή βρίσκονται εδώ και πολυ καιρό ισραηλινά πολεμικά πλοία,τα οποία “εγκλωβίζουν”,ότι πετά και ότι πλέει. Στον αέρα πετούν ισραηλινά UAV. Οποιαδήποτε προσπάθεια να προσεγγίσει κάποιος τον “Όμηρο” ,όπως έχουν ονομάσει τη πλατφόρμα ,κρύβει θανάσιμους κινδύνους.Κι αυτό το γνωρίζει καλά η Άγκυρα και ο Ταγίπ Ερντογάν. Αντέχει να έχει στρατιωτικές απώλειες; Κάποιοι λένε ότι μπορεί και να το επιδιώκει,αρκεί να αποδείξει στον αραβικό κόσμο ότι τα έβαλε πραγματικά με το Ισραήλ. Επικίνδυνη προσέγγιση αν έχει ίχνος αλήθειας βέβαια.


Ο Ερντογάν λένε οι ισραηλινοί, δεν έχει συνδέσει την αντιπαράθεσή του με το Ισραήλ, με τα ελληνοτουρκικά και τη Κύπρο. Όμως όπως έχει η κατάσταση είναι λιγο δύσκολο να διαχωρίσει τα μέτωπα.


Προς το παρόν παρακολουθεί την επιχείρηση εξόρυξης φυσικού αερίου στο Κυπριακό οικόπεδο 12 που βρίσκεται στα σύνορα με το κοίτασμα Λεβιάθαν. Τι λένε ότι θα προκύψει απο εκεί οι ισραηλινοί;


8,5 τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου!


Σύμφωνα με τις ισραηλινές πηγές ο Ερντογάν έχει στείλει ήδη εξοπλισμό για γεωτρήσεις στη κατεχόμενη Κύπρο, ώστε να κάνει κάποιες γεωτρήσεις παράνομα,στα ανοιχτά του νησιού.


Όμως όπως πιστεύουν στο Ισραήλ,αυτό δεν θα του είναι αρκετό. Έτσι όπως κλιμάκωσε την ένταση μία …συμβολική γεώτρηση θα τον απαξιώσει στα μάτια του αραβικου κόσμου που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει. Η δεύτερη επιλογή του είναι να …βομβαρδίσει την εξέδρα της Noble Energy! Κάτι που όπως φαίνεται κανείς δεν πιστεύει .


Στο Ισραήλ όμως θεωρούν δεδομένο ότι οποιαδήποτε στρατιωτική κίνηση της Άγκυρας στη περιοχή των ερευνών θα εμπλέξει άμεσα στρατιωτικά Ελλάδα,Κύπρο και Ισραήλ.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*