Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:56 - 04/06/2012

Ας είναι η γενιά μας αυτή που θα δώσει ένα οριστικό τέλος στους προδότες της μεταπολίτευσης…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Άρχισαν πάλι οι αηδίες σχετικά με το με τα μηνύματα και διακυβεύματα των εκλογών, μία ακόμα απόδειξη ότι οι σκοτεινοί αυτοί τύποι που κυβερνάνε με τον ένα η τον άλλο τρόπο τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι ούτε και εμείς που ψηφίζουμε.



Δεν είχαν καν την μεγαλοψυχία να παραδεχτούν ότι εμείς οι κατά τα άλλα μαλάκες, ενισχύοντας τα αντιμνημονιακά κόμματα με αιχμή το ΣΥΡΙΖΑ αλλάξαμε τους συσχετισμούς και ενισχύσαμε την διαπραγματευτική ισχύ όλων αυτών που δήθεν μας εκπροσωπούν.


Και από την άλλη μας δουλεύουν ψιλό γαζί…… μας λένε ψέματα απροκάλυπτα, μας περνάνε για ζώα, μας εξαπατούν, προσβάλουν την νοημοσύνη μας, την μνήμη μας, την αξιοπρέπειά μας, την αντιληψή μας, χέζουν πάνω στα όνειρά μας, εκμεταλεύονται την ανησυχία μας παίζουν ελεεινό παιχνίδι με τους φόβους των γέρων την στιγμή που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το χάλι στην υγεία, την παιδεία, στην δημόσια διόικηση…


Λιγότερο κράτος λένε, ενώ το θέμα είναι το κράτος να παράγει, το κράτος πρέπει να λειτουργεί και για να γίνει αυτό μία είναι η λύση, να το αφήσουν ήσυχο μακριά από κόμματα να γίνουν οι υπάλληλοι κρατικοί και όχι κυβερνητικοί όπως είναι τώρα…….


Από το 74 και μετά τα χρήματα που πέσαν στην χώρα είναι απίστευτα κι όμως μείναν μόνο τα χρέη, η χώρα αποβημιοχανοποιήθηκε πλήρως, οι επιχειρήσεις κλείσανε ή έφυγαν, η αγροτική παραγωγή εκμηδενίστηκε, και σε λίγα χρόνια η χώρα στην καλλίτερη περίπτωση εάν ευοδωθούν τα σχέδια της Γερμανίας η χώρα θα θυμίζει μία τεράστια μπαταρία που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ενέργεια και μείς χλωμά ανθρωπάκια θα ζούμε κάτω από τον κατασκότεινο από τον καπνό ουρανό μας για να μην ζηλεύουν οι Γερμανοί φίλοι μας τον ήλιο, την θάλασσα και την καλή μας διάθεση…..


Και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ανιστόριτες ανοησίες περί Γάλλων, Βρετανών, Γερμανών ή Αυστριακών φίλων μας, σαν να έχουμε ιστορική μνήμη ψαριού και ξεχάσαμε πόσες φορές τους πιστέψαμε και μας πρόδωσαν.


Ο Ολάντ λέει προσβλήθηκε με το Ολαντρέου του Τσίπρα και δεν προσβλήθηκε την ίδια στιγμή με την Αυστριακό Καγγελάριο που του είπε ότι οι απόψεις για την οικονομία είναι ανοησίες (με αυτόν το χαρακτηρισμό το είπε, ψάξτε το)…..

Και θέλουν να μας πείσουν ότι όλα αυτά δεν λέγονται ή γίνονται επειδή κάηκε ο κώλος τους επειδή για πρώτη φορά κινδυνεύουν ο συνομιλητής τους να μην είναι υπαλληλός τους!!! Δεν ξέρω εάν ο Τσίπρας είναι ικανός (φοβάμαι πάρα πολύ) προσωπικά όμως πιστεύω ότι είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να ψηφιστούν αποδεδειγμένα ανίκανοι Σαμαροβενιζέλοι…..


Κλείνω με κάτι που σοφά λέει ο λαός ότι ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ και επιμένω ότι εάν τους ξαναενισχύσουμε τους δίνουμε συχωροχάρτι για ότι μας έκαναν τιμάμε τους προδότες (όχι ότι θα είναι η πρώτη φορά) και γινόμαστε εύκολη βορρά στα νύχια των Ευρωπεών….


Προτείνω να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί, προτείνω την νύχτα της 17 Ιουνίου αφού συλήσουμε να χέσουμε πάνω στους πολιτικούς τους τάφους κλείνοντας έτσι την περίοδο της μεταπολίτευσης…..
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*