ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.

Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ
τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ
τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Τί σημαίνει αὐτό; Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.

Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ ποὺ θὰ μᾶς δολοφονῇ ταχύτερα. Καί μόνον αὐτά; Γιὰ νὰ δοῦμε καὶ τὸ ζουμάκι… Ἤδη ἔχουν ἀποφασίσῃ πὼς ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ κατέχουν μὴ «δεδηλωμένους» σπόρους, δῆλα δὴ μὴ ἐγκεκριμένους ἤ ἄλλως, μὴ μεταλλαγμένους, θὰ διώκονται.

Ποιοί εἶναι οἱ ἐγκεκριμένοι σπόροι γιά νά γλυτώσουμε τό πρόστιμο;

Ἄρα; Τό δέσαμε τό γλυκό;


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλλιεργείς; Θα φορολογείσαι περισσότερο!

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.

Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο συντελεστής χρήσης των αγροτεμαχίων είναι ιδιαίτερα αυξημένος για εκείνα τα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για ελαιοκαλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες. Εν ολίγοις, όποιος έχει αγροκτήματα που καλλιεργεί για δική του προσωπική χρήση θα επιβαρύνεται σχεδόν διπλάσια από εκείνον που έχει αγροτεμάχιο δασικής έκτασης.

Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει η παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.

Η υπερφορολόγηση των ακινήτων έχει ως σκοπό, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, την κατάργηση της περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά.

Μερικοί βέβαια λένε να μην ασχολούμαστε με παγκόσμια σχέδια παρά με τα του οίκου μας. Μα αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει:

«««Συνήθως υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων:

Οι «συνομωσιολόγοι», οι οποίοι αρέσκονται στην μελέτη θεωριών συνομωσίας. Γι’ αυτήν την κατηγορία πολιτών οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας είναι «εύγευστο προιόν» αρκεί, όμως, να παραμείνουν θεωρίες. Κανείς δεν θέλει, ούτε να σκέφτεται, ότι αυτά που λέγονται σε επίπεδο συζήτησης θα εφαρμοστούν στην πράξη. Επιπλέον, επειδή το σύστημα δεν είναι καθόλου «χθεσινό», πλασάρει ψεύτικες συνομωσίες, οι οποίες «απορροφούνται» από διάφορους «συνομωσιολόγους», με συνέπεια η πραγματική σκευωρία να αποκρύπτεται, αφού η αλήθεια διαστρεβλώνεται.

Οι «εσωτερικολόγοι»: Το ίδιο φανατικοί με τους «συνομωσιολόγους», αλλά στο άλλο άκρο. Γι’ αυτούς δεν υφίσταται παγκόσμιο σχέδιο. Η διαφθορά υπάρχει μόνο εντός συνόρων και για όλα φταίει ο διπλανός, ο οποίος πρέπει να νουθετηθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνία. Όποιος μιλάει για παγκόσμια διαπλοκή, παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων, διατροφικό πόλεμο κ.ο.κ. είναι συνομωσιολόγος και όχι πραγματιστής, όπως οι ίδιοι συνήθως αυτοχαρακτηρίζονται.»»»

Ας κατανοήσουν λοιπόν μερικοί ότι παγκόσμιο σχέδιο υφίσταται και χτυπάει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων. Παράλληλα υπάρχουν και τα δικά μας λάθη, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και μας οδηγούν κατευθείαν στα νύχια των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θέλουν να πάρουν πίσω ότι δόθηκε μέσω δανείων.

Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται, αφού, όπως κάποιος σοφός της εποχής μας είπε, υποσυνείδητα νιώθουν συνεργοί στην οικονομική κατάντια του κράτους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο αργότερα και υπό άλλες συνθήκες θα τους αφυπνίσει μια και καλή, ειδικά όταν σκόπιμα βεβηλώνεται: Οι αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων!

πυγμή

Τί ἔχουμε λοιπόν νά πράξουμε ἐμεῖς; Θά σκύψουμε γιά ἀκόμη μία φορά τό κεφάλι; Ἔ;

ΠΗΓΗΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Loading...

12 thoughts on “ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Με βάση το παραπάνω που διάβασα δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύεται η καλλιέργεια.

   • Ανώνυμος says:

    Το σπίτι στο οικόπεδο τι είναι; Αυθαίρετο; Αν δεν είναι γιατί να μην πληρώσει και αυτό τον φόρο που του αναλογεί; Συνηθίσαμε στην λαμογιά και τώρα που μας πιάσανε φωνάζουμε;

    • Ανώνυμος says:

     φιλε ανωνυμε 1.23 τι εννοεις οταν λες "τον φορο που του αναλογει" νομιζεις οτι οι φοροι ειναι δικαιοι;; το ΚΙΣ γιατι δεν πληρωνει φορους;;; τα μεγαλολαμογια πληρωνουν φορους;;; οταν θα σου βαλουν εναν τρελο φορο για το σπιτι σου πχ 10 η 20 η 30 χιλιαδες ευρω εσυ τι θα κανεις θα πληρωσεις;;

   • Ανώνυμος says:

    Άν έχεις ένα οικόπεδο 30 στρέμματα με σπίτι μέσα, να πληρώσεις.

    Άλλοι δεν έχουν ούτε στρέμμα ούτε σπίτι.

 2. Ανώνυμος says:

  Σωστά όλα αυτά.. αλλά γιατί οι αγρότες ακόμα και τώρα στην επαρχία, ψηφήζουν Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Για παράδειγμα ο Τατούλης βγήκε πρώτος στην Πελοπόννησο…

  Υπάρχουν αντιμνημονιακές πολιτικές επιλογές… είτε εκ των δεξιών, είτε εκ των αριστερών κ.λ.π.

  Το λοιπόν, θα ξανά κάνω το ερώτημα… ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, είναι απλά σαδομαζοχιστής; Το γουστάρι το από πίσω… η μήπως κρύβονται άλλα αίτια, ποιο σκοτεινά από μια απλή πολιτική παραφύση.

  Αυτά.

  • Ανώνυμος says:

   Γουστάρι όπως ταγάρι, παζάρι, κλπ.;

   Αμόρφωτοι όλης της Ελλάδας ενωθείτε ενάντια στο μνιμώνιο.

   Αιμπρώς γεια μυα ναία γΑιλάδα!

 3. Ανώνυμος says:

  Όλοι οι αμόρφωτοι παριστάνουνε τους προφεσόρους, πχ Θα μας επιβάλουνε φόρους Σοβιετικής λογικής, και εγώ ρωτάω αυτόν που έγραψε αυτήν την μπούρδα: Ποιός πλήρωνε στην Σοβιετική Ένωση φόρους;;; στην κυριολεξία δεν πληρώνανε ούτε ρεύμα και νερό!!!! Άντε να ξεστραβωθείτε να μάθετε να διαβάσετε και έπειτα να κάνετε βαθυστόχαστες αναλύσεις. Στην πρώην ΕΣΣΔ, κανείς δεν πλήρωνε τίποτε, δεν υπήρχε η πολυτέλεια που εμφανίστηκε στην Δύση μετά τον Β. παγκόσμιο πόλεμο, όμως η αξιοπρεπής διαβίωση ήταν εγγυημένη από το κράτος, με λίγα λόγια το πρόβλημα της επιβίωσης ήτα αυτονόητα λυμένο, Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερη κατάχτηση από αυτό???

  • Ανώνυμος says:

   δεν ηταν και τοσο λυμενο φιλε Αν ετυχε να πας εκει την εποχη την εποχη Μπρεζνιεφ και πριν θα καταλαβενες πχ οποιο παιδι θελαν οι κυβερνοντες να σπουδαση αυτο σπουδαζε μηδενικη προσωπικη περιουσια κουπονια για το φαγητο σου και οχι οτι ηθελες αλλα οτι θελαν αυτοι και τοσα αλλα που χρειαζονται σελιδες πολλες να τα γραψω Τελευταιο που σε λεω ακομα και η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ηταν καλη μονο για τα 10 εκατομυρια των ανθρωπων του κομματος ταυπολοιπα 290 εκατομυρια ψοφος Αν σ αρεσει πανε σε ιδιο καθεστως Εμεις απ εκει ηρθαμε

 4. Ανώνυμος says:

  Τι ειναι αυτα που λετε κυριε, εγω μεγαλοσα και σπουδασα στην ΕΣΣΔ, οι γονεις μου δεν ηταν του κομματος, ειχαμε εγω και οι συμαθητες μου επιδομα σπουδων δωρεαν περιθαλψη με τον κ. Μπρεζιενβ ηταν τα καλητερα χρονια . Μετα πουληθηκε η χωρα με τον Γκορμπατσοφ και την περεστροικα. Αλλα τωρα βλεπω οτι επανηλθε το συστημα με τον κ.Πουτιν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...