Αρχαιολογικά ευρήματα με στοιχεία εξωγήινης ζωής

Τοτέμ και άλλα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα με στοιχεία που πιθανών να συνδέονται με εξωγήινη ζωή ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην Τουρκία.
 Η ροή πληροφοριών είναι πολύ μικρή και γιαυτό το λόγο φωτογραφίες όπως αυτή, αλλά και πληροφορίες που αφορούν το τόπο που γίνονται αυτές τις ημέρες οι ανασκαφές είναι δύσκολα προσβάσιμες. 
 Το μόνο σίγουρο είναι πως τα αρχαιολογικά αυτά ευρήματα ίσως αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα μια και με….
την πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η ηλικία των Τοτέμ και των συμβόλων που έχουν βρεθεί είναι άνω των 12.000 ετών δηλαδή πριν από την εποχή της Μεσοποταμίας, της Αιγύπτου και την κλασσική Ελληνική εποχή.  

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *