11:17 - 24/09/2011

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2000 – ΕΛΛΑΔΑ 2011…ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ !!!Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Ενάμισι χρόνο μετά την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε χτες πως «η κρίση δεν είναι αυτή που ζούμε… Η κρίση θα είναι η Αργεντινή του 2000. Δηλαδή, η πλήρης διάλυση της οικονομίας, των θεσμών, του κοινωνικού ιστού και της παραγωγικής βάσης της….
χώρας».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε, βέβαια, πως, αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα και να μην ζήσουμε σκηνές από τη Λατινική Αμερική, θα πρέπει να δουλέψουμε. Όχι, κύριε Βενιζέλε, πριν δουλέψουμε, εσείς και η παρέα σας –πολιτική και επιχειρηματική- θα φύγετε με τα ελικόπτερα. Είχε και ελικόπτερα η χρεοκοπία της Αργεντινής.
Είναι αξιοπρόσεκτο πως κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν αναφερόταν μέχρι τώρα στην Αργεντινή. Και όχι μόνο τα κυβερνητικά στελέχη – σχεδόν όλοι οι Έλληνες ήταν βέβαιοι πως στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμβεί αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Τους διαβεβαίωναν οι πάντες.
Θυμάμαι πως, όταν στις 15 Απριλίου του 2010 –λίγες ημέρες πριν η Ελλάδα προσφύγει στο ΔΝΤ- «ανέβασα» στο μπλογκ το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για την χρεοκοπία της Αργεντινής, έλαβα πολλά μέιλ που μου «εξηγούσαν» πως η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή και πως είναι αδύνατον να συμβεί στην Ελλάδα αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Κάποιοι με μάλωναν κιόλας. Το ίδιο συνέβαινε με όλους όσοι τολμούσαν να αναφερθούν στην Αργεντινή.
Σήμερα, που οι βεβαιότητες έχουν πάει περίπατο, που όλο και περισσότεροι Έλληνες λένε ξεκάθαρα τη λέξη «προδοσία», που όλοι σχεδόν έχουν αντιληφθεί πως η κυβέρνηση οδήγησε εσκεμμένα τη χώρα στην χρεοκοπία και την θανατηφόρα παγίδα του ΔΝΤ, η Αργεντινή δεν αποτελεί πια ταμπού.
Ο λαός της Αργεντινής είναι ένας περήφανος λαός. Προσπάθησαν να τον τσακίσουν. Αντιστάθηκε. Και οι Έλληνες είναι περήφανος λαός. Τουλάχιστον ήταν κάποτε.

http://patrinaki.blogspot.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*