Απ. Κακλαμάνης στον Γ. Παπακωνσταντίνου: “Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις”

Βαριές κουβέντες άκουσε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

“Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις”, είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης, προσθέτοντας “‘Οσοι ξεγέλασαν το λαο πήγαν στο Γουδί. Αν ξεπουλήσετε βιομηχανίες και κτήματα και δημόσια περιουσία στη Θράκη να….

το σκεφτείτε καλά”.
Σφορδρή επίθεση εξαπέλυσε και η Β. Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών σε πρώτο ενικό!
“Οταν σε είχα επισκεφθεί στα τέλη του 2009 και σου είχα πει να πάρεις μέτρα, με αντιμετώπισες σαν ούφο! Τι έχει κάνει για τους κερδοσκόπους; Η διαδικασία ακριβής δανειοδότησης μιας χώρας δεν οδηγεί πουθενά.Αφήστε τα κόλπα του opengov που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας. Το σχέδιό σας έχει κοντά πόδια.”
Η κα Παπανδρέου έκλεισε την τοποθέτησή της με την εξής φράση: “‘Οταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η Δημοκρατία!”
«Να κλείσουμε τα πολιτικά μας γραφεία και να μειωθεί ο μισθός όλων μας στις 2.500 ευρω το μήνα». Αυτό πρότεινε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος κατά την παρέμβαση του στον ΚΤΕ οικονομικών του κόμματος. Συγκεκριμένα ο T. Αντωνακόπουλος απευθυνόμενος στους παριστάμενους υπουργούς κατέθεσε τις ακόλουθες προτάσεις:
Μέγιστη αμοιβή 2.500 ευρώ € το μήνα, για τους δημόσιους υπαλλήλους, υπάλληλοι ΔΕΚΟ καθώς και τους δημόσιους λειτουργούς (Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους κ.τ.λ.).
* Κλείσιμο των βουλευτικών γραφείων στην εκλογική περιφέρεια και τη λειτουργία ενός γραφείου κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.
* Μείωση κατά 50% των μετακλητών συμβούλων των Υπουργών, των Βουλευτών και των Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
* Να μειωθούν στο ¼ οι μηνιαίες δόσεις προς τις τράπεζες, των οφειλετών που βγαίνουν
στην Ανεργία ή κλείνουν τις επιχειρήσεις τους.
πηγή Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *