Από τις…. μικρές πράξεις, φαίνονται οι …μεγάλοι άνδρες

Το  makeleio.gr έβγαλε  στον διαδικτυακό «αέρα» τον φάκελο της υπόθεσης «Το αυθαίρετο Σαμαρά» στο Ναύπλιο που ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς νομιμοποίησε στην παλιά πόλη του Ναυπλίου(που έχει χαρακτηριστεί ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως παραδοσιακός οικισμός. Με μεθοδεύσεις που θυμίζουν εύνοια «αυτοκράτορα», έναν χρόνο πριν τις εκλογές του 2004. Με υπουργό Πολιτισμού, ποιον νομίζετε; Μα τον «μελλοντικό συνεργάτη» του στην πολυπόθητη και μη ομολογούμενη «συγκυβέρνηση». Τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Άλλωστε ο μεγάλος Βενιζέλος, τότε ήταν στα πάνω του. ‘Έλυνε κι έδενε. Αυτό γράφει και το βιογραφικό του μέλλοντα «συγκυβερνήτη»:

Μια φορά κι έναν καιρό ένας πρίγκιπας που ονειρεύεται να γίνει βασιλιάς, πήγε σώγαμπρος στη πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Το Ναύπλιο. Λεγόταν Αντώνης και πήρε για γυναίκα μια όμορφη και πολύ ηθική κοπέλα, την Γιωργία. Κάποια στιγμή η πεθερά ήθελε στο νεοκλασσικό και ωραίο σπίτι τους να χτίσουν, κατά παράβαση του πολεδομικού κανονισμού,  έναν παραπάνω όροφο κι ενώ η παλιά πόλη είχε χαρακτηριστεί από το 1988, παραδοσιακός οικισμός. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει παραδοσιακός: Συγκεκριμένοι νόμοι, με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, σε συγκεκριμένα σχέδια. Ο Αντώνης όμως που είχε τις άκρες, κατάφερε να πάρει σκανδαλωδώς απόφαση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού(έτσι είπαν) και να χτίσει τον όροφο. Και τη σοφίτα της περισυλλογής. Σήμερα πολλοί το συζητούν ακόμα, λίγοι όμως το σκαλίζουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός που θα εκλέξει το βασιλιά, οφείλει να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι και τι πραγματικά πιστεύει για τους νόμους του κράτους με τους οποίους θα κυβερνήσει. Κι όπως ξέρετε, επειδή έχουμε αρχές (ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ) τις επόμενες ώρες θα ξετυλίξουμε αυτήν την Υπέροχη ιστορία.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *