Απόβαση τουρκικού πεζικού στο Ελληνικό νησί Σάμος

Μέχρι το τέλος Ιούλιου από έγκυρες πηγές μας μαθαίνουμε ότι ο τουρκικός στρατός θα κάνει επίθεση στην Ελλάδα εντος Ιούλιου 2012 . Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα θα γίνει στο Ελληνικό νησί Σάμος και ως δεύτερο στόχο έχουν το νησί Ρόδος .


Εδώ μιλάμε για ένα ισχυρό πολεμικό χτύπημα στην Ελλάδα, μετά από προβοκάτσια με το χτύπημα του μαχητικού RF4-E από τον στρατό της Σύριας ο επόμενος στόχος θα είναι η Ελλάδα αυτό είναι προπαγάνδα να παραπληροφορήσουν κάποια ΜΜΕ στο διαδίκτυο του στρατηγούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ και να τους παρακινήσουν στην ανάφλεξη του 3 ου παγκόσμιου πόλεμου .
ΠροσοχήΣήμα προς Ρωσική Ομοσπονδία
Πρέπει να ανακόψετε αυτή την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδος από την Τουρκιά διότι θα καταστραφείτε και εσείς μετά από τις Κινέζικες δυνάμεις, αν χτυπηθεί η Ελλάδα η Ρωσία κινδυνεύει και αυτή οικονομικά να καταστραφεί διακόπτοντας παροχή πετρελαίου και φυσικού αέριου προς ευρωπαϊκές χώρες.
Παρακαλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία
Να ενημερώσει με παγκόσμιο πόλεμο πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση σε ανωτέρους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ να μην ξεκινήσουν πόλεμο με την Συρία διότι αυτή θα είναι και η αφορμή μετά να χτυπήσουν την Ελλάδα η Τουρκιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί σαν ντόμινο όλη οι Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέση σε δυσμενή κατάσταση την Ρωσία στο να διακόψει οικονομική βοήθεια σε εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αέριου σε Ευρωπαϊκές χώρες , ώστε να καταστραφεί οικονομικά και αργότερα πολεμικά από εξόντωση του Κινεζικού στρατού.

// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//

Moscow – Russia

http://www.geostrategic.ru/core/?p=337 
 http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2277.html

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *