Απρόβλεπτη η αντίδραση του λαού

«Φτωχή Ελλάδα – πλούσια Ελλάδα», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της λαϊκής εφημερίδας Bild, στο οποίο αποτυπώνεται η κατάσταση στην Αθήνα: «Ενώ στην πλατεία Συντάγματος όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν λόγο για εξέγερση, οι πλούσιοι απολαμβάνουν τα αγαθά τους και μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.»

Η Ελλάδα είναι διχασμένη.
Από τη μια οι αγανακτισμένοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι, από την άλλη οι Έλληνες που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.
Οι περισσότεροι από αυτούς τα έχουν καταθέσει στο Λονδίνο, την Ελβετία και την Κύπρο. Οι Έλληνες που διαδηλώνουν στην πλατεία Συντάγματος δεν ξέρουν τι να πουν για τα ποσά που ακούνε (ότι μεταφέρονται στο εξωτερικό). Πολλοί από αυτούς δεν έχουν να χάσουν τίποτε, γιατί τα έχουν χάσει ήδη όλα.»

Οι Έλληνες δεν πιστεύουν πια ότι με τα μέτρα που λαμβάνονται θα βγουν από την κρίση.
Γι’ αυτό προχωρούν σε γενική απεργία.
Εντελώς αστάθμητη είναι η αντίδραση του ελληνικού λαού.
Ειδικοί εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι γενικά απρόβλεπτη και πως συσσωρεύεται όλο και περισσότερη οργή (στο λαό).

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *