ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ 8.000 ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!

ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΑΜΑΞΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣ…


Οκτώ χιλιάδες αμπούλες, αναβολικά ινδικής προέλευσης κατασχέθηκαν στην Κακαβιά, από έλληνες τελωνειακούς. Τα απαγορευμένα σκευάσματα εντοπίστηκαν σε Αλβανικό λεωφορείο το οποίο είχε προορισμό την Αθήνα.

Ο Διευθυντής του Τελωνείου έκανε λόγο για ουσίες που εντοπίζονται συνήθως μετά από έλεγχο ντόπινγκ και χρησιμοποιούνται από αθλητές, σύμφωνα με το epiruspost.gr.


Ο Διευθυντής του Τελωνείου Κακαβιάς Μιχάλης Στεφάνου σε δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε ότι το πρόβλημα ελέγχου των αλβανικών λεωφορείων είναι εξαιρετικά σοβαρό.


Η Διεύθυνση του Τελωνείου από το προηγούμενο καλοκαίρι ζητούσε την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών ώστε να μειωθούν τουλάχιστον τα νυχτερινά δρομολόγια. Η αποδυνάμωση της δύναμης του Τελωνείου καθιστά τους ελέγχους ιδιαίτερα δύσκολους τις νυχτερινές ώρες, γεγονός που είναι γνωστό και σε κείνους που θέλουν να περάσουν παράνομα ανθρώπους ή άλλα.


Εν τω μεταξύ σε ειδική κρύπτη που είχε διαμορφωθεί σε ρεζερβουάρ αλβανικού οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κιλά χασίς.


Ο μεταφορέας είχε χωρίσει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου στα δύο καλύπτοντας την μετατροπή αυτή με τέτοιον τρόπο που να μην είναι εμφανής.


Αυτό που κίνησε την περιέργεια των τελωνειακών και προχώρησαν σε ενδελεχή έλεγχο ήταν το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο χρησιμοποιούνταν πολλά αρωματικά, για να καλύψουν την μυρωδιά του χασίς.


Από τους τελωνειακούς συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το ύποπτο φορτίο.

stoxos.gr
http://elnewsgr.blogspot.com/2012/04/8000.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *