Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:45 - 21/06/2014

Αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην Α.Ουκρανία η Μόσχα – Εθεσε σε ετοιμότητα 65.000 προσωπικό του Στρατού(vid)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την στιγμή που ρωσικές τεθωρακισμένες φάλαγγες έσπαγαν την πολιορκία των Ουκρανών και έμπαιναν στο Λουγκάνσκ (ήδη έχουν μπει και στο μαρτυρικό Σλαβιάνσκ) ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέδωσε διαταγή αυξημένης επιφυλακής για την Στρατιωτική Διοίκηση της Κεντρικής Περιφέρειας (εκτείνεται σε μια τεράστια περιοχή ανατολικά των Ουραλίων και φτάνει μέχρι την Περιφέρεια που βρίσκεται δυτικά του Ειρηνικού).

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο ρώσος πρόεδρος θα επιθεωρήσει το στράτευμα στην περιοχή στις 28 Ιουνίου, αλλά αυτό δεν είναι πειστική δικαιολογία για να τεθεί μια τόσο τεράστια Περιφέρεια σε κατάσταση συναγερμού.

Φυσικά θα επιθεωρήσει μόνο ένα μικρό μέρος των δυνάμεων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατηγού Βαλέρι Γερασίμοφ αρχηγού του ρωσικού Γενικού Επιτελείου θα επιθεωρηθούν τα στρατεύματα της Περιφέρειας που βρίσκονται σε ετοιμότητα μάχης ήτοι: 65 χιλιάδες προσωπικό, 180 μαχητικά αεροσκάφη, 500 άρματα μάχης, 60 επιθετικά ελικόπτερα.

Με τη σειρά του ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου σε δήλωση του σήμερα στις 11:00 ανέφερε ότι όλα τα στρατεύματα στην κεντρική Περιφέρεια είναι κατάσταση ετοιμότητας μάχης.

Η Στρατιωτική Διοίκηση της Κεντρικής Περιφέρειας αριθμεί συνολικά 150.000 προσωπικό.

Γιατί όμως τέθηκε σε συναγερμό η Κεντρική περιφέρεια και όχι η Δυτική, όπως θα ήταν το φυσικολογικό; Μάλλον για πολιτικούς λόγους. Κατ’αρχήν η Δυτική Περιφέρεια έχει τεθεί επανειλημμένα σε συναγερμό και αυτό έχει δημιουργήσει πολιτικά προβλήματα με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να “τσιρίζουν” για “ρωσική στρατιωτική απειλή”. Για την Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια δεν μπορεί να πουν το ίδιο, αφού είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το πιθανό θέατρο επιχειρήσεων που ξεκινά από την Βαλτική και φτάνει μέχρι την Μαύρη Θάλασσα.

Πάντως η μάχη στις περιοχές της Νέας Ρωσίας έχουν κριθεί: Δείτε άλλο ένα βίντεο από την τεθωρακισμένη φάλαγγα στην περιοχή του Λούγκανσγκ. Να σημειώσουμε ότι όλες οι ουκρανικές μονάδες έχουν αποχωρήσει γύρω από το Λουγκάνσκ.

Εν τω μεταξύ, ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι ρωσόφωνοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει επιθέσεις κατά ουκρανών στρατιωτών στο Λουχάνσκ και στο Ντόνεσκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι στρατιώτες.

Οι ρωσόφωνοι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του προέδρου της Ουκρανίας για εκεχειρία, κατηγορούν το Κίεβο ότι έχει παραβιάσει τους όρους της.

Εν τω μεταξύ, ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία συμφώνησαν ότι είναι έτοιμες για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, εάν η Μόσχα αποτύχει να εκτονώσεις τις εντάσεις στα σύνορα της Ουκρανίας.

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί βίντεο όπου το ουκρανικό πυροβολικό σφυροκοπά κατοικημένες περιοχές του Σλαβιάνσκ πρν την άφιξη της φάλαγγας με τα ρωσικά τεωθωρακισμένα, το οποίο αποτελεί έγκλημα πολέμου αλλά δεν απασχολει κανένα μέσο ενημέρωσης, αλλά και αποδεικνύει κατά πόσον τηρούν την υποτιθέμενη “εκκεχειρία”.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 8:22 ΜΜ

    ΠΟΥΤΙΝ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΕΙΛ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ…ΑΡΓΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.>_

  2. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 9:01 ΜΜ

    Αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην Α.Ουκρανία η Μόσχα …ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ…ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ…ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  3. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 7:28 ΠΜ

    η αρκουδα ξυπνησε…και ξυπνησε στραβωμενη…ο καιρος γαρ εγγυς…αμην…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*