in ,

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι φέρεται να έχει πει ο Σαμαράς για “αθρόες απολύσεις”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα όσα φέρεται να έχει πει ο πρωθυπουργός σε συνομιλία του με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο δημιουργούν θέμα μεγάλο το οποίο πρέπει άμεσα να διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ο κ.Σαμαράς μίλησε για “αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών” που θα “τσάκιζαν τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος” και οι οποίες για να μην γίνουν “πετσοκόπηκαν” οι αποδοχές των υψηλόβαθμων στρατιωτικών!

Αν τα έχει πει αυτά ο κ.Σαμαράς υπάρχει μέγα θέμα . Και πολλά ερωτήματα:

Πότε τέθηκε θέμα “αθρόων απολύσεων” στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Από ποιον τέθηκε το θέμα και γιατί;

Η εύκολη απάντηση που θα δοθεί από “κυβερνητικές πηγές” υποθέτουμε ότι θα είναι πως “δεν μεταφέρθηκαν σωστά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός”. Αλλά επειδή γνωρίζουμε πως “μοιράζονται” τα παραπολιτικά από τα επικοινωνιακά επιτελεία των πρωθυπουργών στους πολιτικούς συντάκτες είναι βέβαιο ότι τα όσα γράφουν στο Έθνος τους μεταφέρθηκαν έτσι ακριβώς. Αν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού παρανόησαν τον προϊστάμενό τους είναι ζήτημα που αφορά στο Μέγαρο Μαξίμου .

Τώρα αυτό που πρέπει να απαντηθεί υπεύθυνα είναι αν υπήρξε -και αν υπάρχει- θέμα απολύσεων στο στράτευμα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ.ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΤΑ 60% ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΜΕ 170000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται, εσείς μιλάτε για “αντιρατσιστικούς”!

ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ;