ΑΠΟΚΡΥΦΑ

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΣΟΣ στο κορυφαίο πόνημά του υπό τον τίτλο :  “ΑΠΟΚΡΥΦΑ” ( Εκδόσεις ΠΑΥΛΟΣ, ΑΘΗΝΑ 2002), στην σελίδα 42 αναφέρει σχετικά με την φυλάκιση της τριανδρίας των αποστατών τα εξής: “…. Η φυλακή έγινε με την φράση του Ιησού στο Σταυρό: Νυν κρίσις του κόσμου τούτου, ο άρχων εκβληθήσεται , ίνα μη παραπλανά τα έθνη…”

Αναλύουμε λεξαριθμικά τα παραπάνω λεγόμενα:

ΝΥΝ ΚΡΙΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ = ΤΟ ΑΙΣθΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ = ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΑΓΡΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ = 4150

Ο ΑΡΧΩΝ ΕΚΒΛΗθΗΣΕΤΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΑ ΕθΝΗ = ΕΝΔΕΚΑΤΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ = ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ =3045. 


Μια παρατήρηση εδώ, το δεύτερο μέρος της εν λόγω ισοψηφίας ισούται με 3045= 3χ 1015. Δηλαδή μας παραπέμπει σε γεωμετρικόν σχήμα ισοπλεύρου τριγώνου με πλευρές 1015. 
Το 1015 λεξαριθμικά είναι ίσον με τα κάτωθι:
ΙΣΟΠΛΕΥΡΟΝ = ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΚΛΙΜΑΞ = ΗΛΙΑΚΗ ΦΥΛΗ = ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ = 1015.
Όπου εδώ επιβεβαιώνεται ποιοι είναι οι τρεις εμπλεκόμενοι….Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΕΝΔΕΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ = ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ = ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΤΡΩΝ = ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΣΩΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΝΟΙ = 2687

iokh.
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *