in

Αποκλειστικό: Η πολυθρύλητη πολιτική πρωτοβουλία Παπανδρέου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών  στη κυβέρνηση κυριαρχεί έντονος  προβληματισμός για τα έκτροπα που συνέβησαν σε παρελάσεις το τρεχαλητό στα στενά και στα σοκάκια των  μελών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σε διάφορες πόλεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αργά χθες το βράδυ έγινε σύσκεψη στην βουλή υπό την προεδρία του Ράιχενμπαχ και με την παρουσία κορυφαίων υπουργών, του προεδρείου της Βουλής Πρέσβεων κρατών μελών της ΕΕ, Ευρωπαίων τεχνοκρατών και της Τρόικα, στην οποία ελήφθησαν κρίσιμες αποφάσεις. Πρωτίστως έγινε ανάλυση

των δεδομένων προβολή των επίμαχων σκηνών video παραβολές στο μέλλον επεξεργασία των δεδομένων. Το θέμα κρίθηκε ως πολύ σοβαρό  και  αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί και εδώ η διεθνής εμπειρία.

Σήμερα μετά το πέρας των εργασιών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Πρωθυπουργός θα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της δημοκρατίας να αποφασίσουν αν θα αποδεχτούν  το σχέδιο και να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Το ολοκληρωμένο σχέδιο έχει ως εξής.

Βήμα ένα:

Αγορά 300 αυτοκίνητων τύπου popmobile. Το παράδειγμα της Ιταλίας είναι χαρακτηριστικό. Τα μοντέλα είναι αλεξίσφαιρα, αλεξίπυρα, αλεξί-αυγα με αντιγιαουρτικά τζάμια και προσφέρουν ηχομόνωση και προστασία. Μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή ενός δρομέα και να κινηθούν με ευκολία στους στενούς δρόμους της επαρχίας.

Βήμα δύο:

Η σημερινή μορφή της εξέδρας των επισήμων κρίθηκε επικίνδυνα αναχρονιστική. ¨Είναι ίδια από την εποχή του Καποδίστρια και προσιτή σε όλο το κόσμο με ύψος άνω του ενός μέτρου. Μόνο οι ανάπηροι με τα καροτσάκια και παραπληγικοί δεν μπορούν να μας αγγίξουν” δήλωσε στην σύσκεψη ο Υπουργός Προστασίας Πολιτικών.

Αποφασίστηκε ο εφοδιασμός όλων των παραθαλασσίων πόλεων με πλωτές εξέδρες για τους επισήμους, οι  όποιες θα πρέπει να τοποθετούνται πέρα από τα 110 μέτρα απόσταση από την ακτή  που είναι το παγκόσμιο Ρεκόρ στο Ακοντισμό! Μετάβαση και αποχώρηση  επισήμων  με ταχύπλοα.

Για τις “προβληματικές και μειονεκτικές περιοχές” που δεν διαθέτουν θάλασσα αποφασίστηκε  -μετά από πρόταση ξένου πρέσβη manager- η αγορά της εξέδρας των U2

“Έτσι θα αξιοποιηθεί και η  διεθνής εμπειρία” ειπώθηκε από Τεχνοκράτη Manager συναυλιών.

Βήμα τρία

Η παρακάτω εικόνα προβλημάτισε ιδιαίτερα  τους ξένους αξιωματούχους οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για χαιρετισμό αλλά για  υποτιμητική χειρονομία.

 Προς στιγμή το σχέδιο  κινδύνευσε με κατάρρευση καθώς δεν ήταν έτοιμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη αλλά ούτε υπήρχε διεθνής εμπειρία. Ο Γερμανός πρέσβης και ο Ραιχνεμπαχ  δήλωσαν ότι «αυτή η χειρονομία στην Γερμανία είναι χαιρετισμός και δεν μπορούμε να στηρίξουν πολιτικά ή να χρηματοδοτήσουμε μέτρα και αγορές επειδή οι  Έλληνες “χαιρετούν”  τους ανθρώπους μας στην Αθήνα».

Μάταια η Ελληνική πλευρά προσπαθούσε να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Ο Γάλλος πρέσβης δήλωσε ότι “οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν πάλι να μας φάνε τα λεφτά”. Μετά από πυρετώδης διαβούλευση ενεπλάκησαν οι ηγεσίες των χωρών. Ο Παπανδρέου πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο Ομπάμα ο οποίος τηλεφώνησε στο  Σαρκοζι. Ο Γάλλος πρόεδρος έδειξε να καταλαβαίνει τις αιτιάσεις και τις ευαισθησίες  της ελληνικής πλευράς.

Στην συνέχεια ο Γάλλος πρόεδρος  τηλεφώνησε και έδωσε εντολή στο Γάλλο πρέσβη ώστε να εισαχτεί στα σχολεία πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην εξάλειψη τα της Μούντζας και στην μετατροπή της σε χαιρετισμό μέχρι το 2021 στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Σε αντάλλαγμα η Ελλάδα θα αγοράσει 40 Γαλλικά μαχητικά νέας τεχνολογίας.

Ο κ Μόσιαλος συμφώνησε με το σκεπτικό ότι “έτσι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και επιτέλους σε αυτή την χώρα χρειάζονται μεταρρυθμίσεις”. Η Άννα Διαμαντόπουλου αποδέχτηκε τη σχετική εντολή  και τελικά υπογράφτηκε  το σχετικό Μνημόνιο. Για την κάλυψη των αναγκών θα εκδοθεί ελληνικό ομόλογο το οποίο θα αγοράσουν οι Γάλλοι και με τα χρήματα που θα προκύψουν θα τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία. Όλες οι αγορές θα γίνουν αποκλειστικά από Γαλλικές εταιρείες Το ομόλογο θα μείνει έκτος συμφωνίας κουρέματος της 26ςη Οκτωβρίου 2011.

Ο κ. Σοιμπλε  φανερά ενοχλημένος στους FT Germany  έκανε  δήλωση ως εξής  “Η απόρρητη συμφωνία  δανειοδότησης της Ελλάδας από την Γαλλία ελπίζουμε ότι δεν θα επηρεάσει το κόστος εξυπηρέτησης  τους χρέους της Γαλλίας. Ελπίζουμε να μην επηρεάσει της αξιολόγηση της Γαλλίας στους Οίκους αξιολόγησης αυτή η απόρρητη συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Πολιτικού σχεδιασμού θα ζητηθεί αυξημένη πλειοψηφία στην  Ελληνική Βουλή και ο πρωθυπουργός θα κινηθεί με το δίλημμα  μεταρρυθμίσεις και διάσωση ή πολιτική  συνολική χρεοκοπία. Εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές και κανείς δεν θα δυναμιτίσει την συμφωνία διάσωσης των πολιτικών στην χώρα μας   (bailout).

Τέλος  θα ζητηθεί και η παρέμβαση Ρομπάι με το σκεπτικό ότι αν καταρρεύσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα στις παρελάσεις θα είναι υποχρεωμένος να κατεβαίνει ο ίδιος

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΕΞΑΣ Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.200 ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ