ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι Αδελφότητες πέθαναν Ζήτω η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ. Ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της Λευκής Ελίτ και αρχίζει πρόγραμμα ελέγχου του ανθρωπίνου εγκεφάλου

Από σήμερα το πρωί, δεν υπάρχουν και επισήμως δύο οργανισμοί που κυβέρνησαν από το παρασκήνιο τον πλανήτη για πάνω από 40.000 χρόνια.

Η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα αποτελούν παρελθόν και μόνο τυπικά και για …… πολιτιστικούς λόγους, όπως ανακοίνωσαν, θα ανήκουν σε αυτές οι πάλαι ποτέ «αρχαίοι θεοί», πλην των Μπαχομέχ.

Οι δύο νέοι πόλοι εξουσίας, του Σαμαέλ και της Λαμασθού δημιούργησαν αντίστοιχα την Λευκή και την Μαύρη Ελίτ.

Άρχισαν μάλιστα οι δηλώσεις υποταγής με πρώτη αυτή του Ομπάμα που από εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, δήλωσε θαυμαστής της «Λευκής Ελίτ».

Ξεκινάει μάλιστα από 1η Μαρτίου δεκαετές πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρωπίνου εγκεφάλου που θα επιτρέπει στην εξουσία να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε οποιοδήποτε ερέθισμα και υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια αν τελειώσουν το σατανικό τους έργο πολύ πριν την δεκαετία που ανακοίνωσαν.

Η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει λοιπόν να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο χάρτη της λειτουργείας του εγκεφάλου και θα ξεκινήσει με πειράμαται στα οποία θα συμμετέχουν ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ιδιωτικά ιδρύματα και ομάδες από νευροεπιστήμονες και επιστήμονες νανοτεχνολογίας, σε μια συντονισμένη προσπάθεια για να προωθήσει τη χαρτογράφηση των δισεκατομμυρίων νευρώνων του εγκεφάλου και να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση σχετικά με την αντίληψη, τις δραστηριότητες και τελικά τη συνείδηση.

Σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος των λαϊκών μαζών μέσα από βιο-νανο-ρομπότ που θα ελέγχουν τον εγκέφαλο και θα μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ελεγχόμενων τροφών και κάποιων εμβολίων ή φαρμάκων.

Τα βιο-νανο ρομπότ είναι τεχνολογία έτοιμη, που θα δοθεί από την Λευκή Ελίτ, τον πόλο ισχύος του Σαμαέλ και κλασικά θα φανεί ότι δήθεν την ανακάλυψαν οι επιστήμονες με τους οποίους το κράτος των ΗΠΑ θα στελεχώσει τις ερευνητικές ομάδες που αναφέραμε παραπάνω.

Πρωταγωνιστής της μεταφοράς της τεχνογνωσίας αυτής από τους «αρχαίους θεούς» της Λευκής Ελίτ στους ανθρώπους θα είναι για μιά ακόμη φορά η αγαπημένη τους εταιρεία ερευνών DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

Η DARPA έχει δώσει επιχορήγηση στο Arizona State University για την έρευνα και την ανάπτυξη ενός παλμικού διακρανιακού υπερηχογραφήματος που θα μπορούσε να γίνεται από τα κράνη των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης και το οποίο θα επιτρέψει να χειραγωγούνται οι εγκεφαλικές εγκεφαλικές λειτουργίες των στρατιωτών για την ενίσχυση της εγρήγορσης, ανακούφιση από το στρες, ή ακόμα και την μειώση από τις επιπτώσεις της τραυματικής βλάβης του εγκεφάλου.

Με πειραματόζωα λοιπόν τους Αμερικανούς στρατιώτες, αποδείχθηκε ήδη, ότι το κράνος κάνει δουλειά, αλλά κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι καλύτερη δουλειά κάνουν, από ότι έδειξαν πειράματα που έκαναν, ηλεκτρόδια εμφυτευμένα απευθείας στον εγκέφαλο.

Επειδή όμως δεν είναι και τόσο πρακτικό να περάσει κανείς τους πάντες από το χειρουργείο, o Δρ William J. Tyler, επίκουρος καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Arizona State University, επανήλθε δριμύτερος και δήλωσει: «Για να ξεπεραστούν οι παραπάνω περιορισμοί, το εργαστήριο μου έχει σχεδιάσει μια νέα τεχνολογία που εφαρμόζει την εκπομπή διακρανιακών υπερήχων που μπορούν να τονώσουν άμεσα τα κυκλώματα του εγκεφάλου, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, έχουμε αποδείξει ότι με τους υπερήχους μπορούμε να πετύχουμε την νευροτροποποίηση με αποτελέσμα περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη παρέμβαση από ότι τα ηλεκτρόδια».

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για τον Ομπάμα και την DARPA να αντικαταστήσουν τα ήδη δοκιμασμένα κράνη και τα ηλεκτρόδια και τους υπερήχους με βιο-νανο-ρομπότ, που θα κάνουν τη δουκλλειά του ελέγχου από μέσα και τέλεια.

Τα παραπάνω στοιχεία σας τα έδωσα για να μην νομίσουν μερικοί ότι σας μιλώ για κάτι που δεν έχει ήδη επιτευχθεί.

Ο απόλυτος έλεγχος δηλαδή του νου, ακόμη και υπό το στρες της επιβίωσης, που προκαλεί η μάχη είναι γεγονός.

Τώρα η DARPA, που ήδη έχει ενταχθεί στον πόλο ισχύος της Λευκής Ελίτ, θα δώσει σύντομα τον τρόπο χειραγώγησης όλων των κατοίκων του πλανήτη, που θα αντιδρούν βάσει σημάτων που θα στέλνονται από κεραίες κινητών, ή μέσω της τηλεόρασης ή των καλωδίων της ΔΕΗ με συχνότητες E.L.F.

Περιμένετε για την απάντηση της Μαύρης Ελίτ της Λίλιθ Λαμασθού.

Η σύνοδος στα περίχωρα της Μόσχας συνεχίζεται πλέον, όχι από την Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, αλλά από την Λευκή και Μαύρη Ελίτ, που παρουσιάζουν σιγά σιγά και τα λαμόγια που θα τις πλαισιώνουν.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες εξελίξεις.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

http://www.prisonplanet.gr

Loading...

6 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι Αδελφότητες πέθαναν Ζήτω η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ. Ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της Λευκής Ελίτ και αρχίζει πρόγραμμα ελέγχου του ανθρωπίνου εγκεφάλου

 1. Ανώνυμος says:

  Οπότε ο καιρός γαρ μακρύς και οχι εγγύς Δημοσθένη!
  Τι ωραίος τρόπος να μας λές πλαγίως πλήν σαφώς πως δεν υπάρχει ελπίδα για τον άνθρωπο! Ή είσαι μέρος του συστήματος (παπαγαλάκι=φερέφωνο) ή σε χρησιμοποιούν (την αφέλειά μου μέσα!) για να περνάνε αυτά που θέλουν. Σε αυτήν εδώ όπως και σε άλλες "αποκαλυπτικές" δημοσιεύσεις φανερώνεται στο μεγαλείο του το σκηνικό του μάτριξ. Ολα είναι μπούρδες μπροστά στη δύναμη του ανθρώπου. Κατάλαβες πολί μου; Αμ πως!

 2. makosleo says:

  ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΑΧΟΜΕΧ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ Κ ΓΙΑ 150 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ……ΡΕ ΚΡΙΝΑΕΤΕ ΜΑΣΟΝΟΧΑΛΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Κ ΣΕΝΑ.

 3. Ανώνυμος says:

  μετα φταεει ι τροικα με τις λαλακιες που βγαζουμε απο το κεφαλι μας… ρε αστε αυτα και να παμε πιο κοντα στο θεο παλιοεραιτικοι

 4. Ανώνυμος says:

  εχω δουλεψει αρκετα χρονια στο χωρο του βιβλιου κ ξερω ενα πραγμα.
  οτι ειναι πολυ ακριβη υποθεση η τυπωση βιβλιων,
  ο τυπος τυπωνει,βιβλια,λες και ειναι επαγγελματικες καρτες κ τα πουλαει πολυ φθηνα,
  αυτοι που κρυβονται απο πισω εχουν σιγουρα πολλα λεφτα για ξοδεμα.
  μιας και για να κερδισει καποιος απο καποια εκδοση,πρεπει να βγει 2η κ 3η,
  τοτε κατι βγαζει.
  καποιοι κρυβονται απο πισω του.
  σιγουρα για να θολωνει τα νερα,ειναι η ολη φαση του και για αποπροσανατολισμο.
  στις μπουρδες που λεει παντως πεταει κ μερικες αληθειες,ισα για να καλυπτονται οι υπολοιπες μλκιες.

 5. Ανώνυμος says:

  Ρε συ Λιακόπουλε, σε παρακολουθώ χρόνια και άλλοι σε βρίζουνε άλλοι σε πίνουν νερό στο όνομα σου. Εγώ, δεν έχω καταλήξει ακόμα.
  Ένα πράγμα όμως μου έχει κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση και ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ συνάμα τις τελευταίες μέρες που διαβάζω αυτά που διαδίδεις και άμα θες μου λύνεις την απορία.

  ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ (που από ότι φαίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν), ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ (και αυτό είναι το πιο τρελό από όλα) ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΠΩΣ;;;;;;;;;;

  Εσύ τα γράφεις λες και ήσουνα στη συνάντηση και κρατούσες πρακτικά!!!!! Και όχι μόνο αυτό αλλά μέσ' τη χαρά μας ανακοινώνεις σε άλλο άρθρο σχετικό: αποκαλύφθηκαν επιτέλους !! τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν!!
  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ;;; ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;;;; ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EVENT;;;

  Είναι δυνατόν να θες να πιστέψουμε ότι κατέχεις τέτοιες πληροφορίες, με αυτές τις λεπτομέρειες, τις διαδίδεις και είσαι ακόμα ζωντανός;;;;;; Δηλαδή ξέρεις το Σαμαέλ και τη Λίλιθ και κάνετε παρέα;;;;; Πως το καταφέρνεις αυτό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *