ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ Π. ΜΕ ΤΗΝ MONSANTO;

Μετά απο τις σοβαρές καταγγελίες του Olympia.gr για την ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου η οποία στεγάζεται στην Ελβετία μετά απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο με την διεύθυνση της εταιρίας του Ανδρίκου βρήκαμε κάτι το ακομα πιο…

συνταρακτικό.

Στην οδό  (Vignerons 1a) στεγάζεται και η MONSANTO EUROPE. 


Δεν ξέρετε ποια είναι η Monsanto; Είναι εταιρία Εβραϊκών συμφερόντων η οποία παράγει την καρκινογόνο ασπαρτάμη(που εχουν τσιχλες γλύκα κλπ, γιατι ειναι υποκατάστατο της ζάχαρης) και μεταλλαγμένους σπόρους. Eίναι μια εταιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων που με την βοήθεια των μεταλλαγμένων που πουλάει προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Στόχος της ειναι η σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση όλων των σπόρων λαχανικών κλπ κλπ με μεταλαγμένους σπόρους.Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων κατασκευάζεται και ανήκει στην Monsanto, η οποία δεν θέλει να γνωρίζουμε πότε τα μεταλλαγμένα βρίσκονται στην τροφή μας.
Tελος ειναι η εταιρια που με την βοήθεια των Ε.Ε ΚΑΙ ΗΠΑ και ΠΟΕ προωθεί τον Κώδικα Alimentarius οπου θα απαγορευτούν οι καλλιέργιες σε κήπους αγρούς και η παύση πώλησης οποιουδήποτε βιολογικού προϊόντος, βιταμηνών κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Monsanto και τον Codex Alimentarius αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.
Ολυμπία για ψάξτο καλύτερα το θέμα…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *