ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΠΕΙΛΗ-ΣΟΚ: ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ…

«Εάν οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ απειλούν την κυριαρχία και την επιβίωσή μας… τα στρατεύματά μας θα πυροδοτήσουν τους πυρηνικούς πυραύλους μας στο Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο -τις πηγές όλων των κακών», δήλωσε ο Hwang Pyong-So, διευθυντής του Γενικού Πολιτικού Γραφείου του στρατού, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής εκδήλωσης για την επέτειο της ανακωχής του Πολέμου της Κορέας.

Τον Φεβρουάριο του 2013 αναφέρθηκε η Βόρεια Κορέα είχε πραγματοποίησει υπόγεια πυρηνική δοκιμή, την τρίτη της σε επτά χρόνια. Δεν προσδιορίστηκε αν η έκρηξη ήταν πυρηνική, ή συμβατική έκρηξη, σχεδιασμένη ώστε να μιμείται μια πυρηνική δοκιμή. Κινέζοι, Ιάπωνες, και Νοτιοκορεάτες ερευνητές απέτυχαν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ακτινοβολία.

«Η δοκιμή ήταν για να υπερασπιστούμε την ασφάλεια της χώρας μας και την κυριαρχία της ενάντια στην επιθετική συμπεριφορά των ΗΠΑ που παραβιάζει το νόμιμο δικαίωμα της δημοκρατίας μας να εκτοξεύσει ειρηνικά έναν δορυφόρο», ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Βόρεια Κορέα.

Η εκτόξευση του δορυφόρου για την επέτειο του θανάτου του Kim Jong-il, προηγούμενυ δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, το Δεκέμβριο του 2012 ήταν μια αποτυχία.

Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι η υποτιθέμενη πυρηνική δοκιμή ήταν στηυν εμβέλεια των 6-7 χιλιάδων τόνων, ενώ το Ινστιτούτο Γεωεπιστημών και Ορυκτών Πόρων της Κορέας, εκτίμησε την απόδοση ως 7,7-7,8 χιλιάδες τόνους.

Σε απάντηση για την υποτιθέμενη δοκιμή, Ιαπωνία και Νότια Κορέα έθεσαν το στρατιωτικό επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Παρά την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας και την αποτυχία της αεροδιαστημικής τεχνολογίας της, η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας συμπέρανε τον περασμένο Απρίλιο ότι έχει «μέτρια εμπιστοσύνη» στο ότι η Βόρεια Κορέα έχει ένα πυρηνικό όπλο αρκετά μικρό για να χωρέσει σε ένα πύραυλο.

Τον Μάιο είχε αναφερθεί ότι η Βόρεια Κορέα είχε κάνει μηχανικές δοκιμές για έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, με την ικανότητα να φτάσει μια πυρηνική κεφαλή προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το 38 North, μια δεξαμενή σκέψης που συνδέεται με το Ινστιτούτο ΗΠΑ-Κορέα, του πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Τον Μάρτιο του 2003, η εφημερίδα Korea Times ανέφερε ότι η Εθνική Συνέλευση των ΗΠΑ περιελάμβανε μια εντυπωσιακή παραδοχή στην τελική της έκθεση, σχετικά με τις δυνατότητες πυραύλων της Πιονγιάνγκ – υποτίθεται ότι είχε βρει μια δοκιμαστική πολεμικη κεφαλή της Βόρειας Κορέας στην Αλάσκα.

«Σύμφωνα με έγγραφο των ΗΠΑ, το τελευταίο κομμάτι της αντιπυραυλικής κεφαλής που πυροδοτήθηκε από τη Βόρεια Κορέα βρέθηκε στην Αλάσκα», φέρεται να ανέφερε στην έκθεση ο πρώην Ιάπωνας Υπουργός Εξωτερικών Τάρο Nakayama.

«Η Ουάσιγκτον, όπως και το Τόκιο, έχουν μέχρι τώρα υποτιμήσει τις πυραυλικές δυνατότητες της Πιονγιάνγκ».

Hellasforce


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΠΕΙΛΗ-ΣΟΚ: ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ…

  1. Ανώνυμος says:

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΑΣ? ………….ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *