Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:28 - 28/07/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΠΕΙΛΗ-ΣΟΚ: ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Εάν οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ απειλούν την κυριαρχία και την επιβίωσή μας… τα στρατεύματά μας θα πυροδοτήσουν τους πυρηνικούς πυραύλους μας στο Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο -τις πηγές όλων των κακών», δήλωσε ο Hwang Pyong-So, διευθυντής του Γενικού Πολιτικού Γραφείου του στρατού, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής εκδήλωσης για την επέτειο της ανακωχής του Πολέμου της Κορέας.

Τον Φεβρουάριο του 2013 αναφέρθηκε η Βόρεια Κορέα είχε πραγματοποίησει υπόγεια πυρηνική δοκιμή, την τρίτη της σε επτά χρόνια. Δεν προσδιορίστηκε αν η έκρηξη ήταν πυρηνική, ή συμβατική έκρηξη, σχεδιασμένη ώστε να μιμείται μια πυρηνική δοκιμή. Κινέζοι, Ιάπωνες, και Νοτιοκορεάτες ερευνητές απέτυχαν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ακτινοβολία.

«Η δοκιμή ήταν για να υπερασπιστούμε την ασφάλεια της χώρας μας και την κυριαρχία της ενάντια στην επιθετική συμπεριφορά των ΗΠΑ που παραβιάζει το νόμιμο δικαίωμα της δημοκρατίας μας να εκτοξεύσει ειρηνικά έναν δορυφόρο», ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Βόρεια Κορέα.

Η εκτόξευση του δορυφόρου για την επέτειο του θανάτου του Kim Jong-il, προηγούμενυ δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, το Δεκέμβριο του 2012 ήταν μια αποτυχία.

Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι η υποτιθέμενη πυρηνική δοκιμή ήταν στηυν εμβέλεια των 6-7 χιλιάδων τόνων, ενώ το Ινστιτούτο Γεωεπιστημών και Ορυκτών Πόρων της Κορέας, εκτίμησε την απόδοση ως 7,7-7,8 χιλιάδες τόνους.

Σε απάντηση για την υποτιθέμενη δοκιμή, Ιαπωνία και Νότια Κορέα έθεσαν το στρατιωτικό επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Παρά την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας και την αποτυχία της αεροδιαστημικής τεχνολογίας της, η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας συμπέρανε τον περασμένο Απρίλιο ότι έχει «μέτρια εμπιστοσύνη» στο ότι η Βόρεια Κορέα έχει ένα πυρηνικό όπλο αρκετά μικρό για να χωρέσει σε ένα πύραυλο.

Τον Μάιο είχε αναφερθεί ότι η Βόρεια Κορέα είχε κάνει μηχανικές δοκιμές για έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, με την ικανότητα να φτάσει μια πυρηνική κεφαλή προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το 38 North, μια δεξαμενή σκέψης που συνδέεται με το Ινστιτούτο ΗΠΑ-Κορέα, του πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Τον Μάρτιο του 2003, η εφημερίδα Korea Times ανέφερε ότι η Εθνική Συνέλευση των ΗΠΑ περιελάμβανε μια εντυπωσιακή παραδοχή στην τελική της έκθεση, σχετικά με τις δυνατότητες πυραύλων της Πιονγιάνγκ – υποτίθεται ότι είχε βρει μια δοκιμαστική πολεμικη κεφαλή της Βόρειας Κορέας στην Αλάσκα.

«Σύμφωνα με έγγραφο των ΗΠΑ, το τελευταίο κομμάτι της αντιπυραυλικής κεφαλής που πυροδοτήθηκε από τη Βόρεια Κορέα βρέθηκε στην Αλάσκα», φέρεται να ανέφερε στην έκθεση ο πρώην Ιάπωνας Υπουργός Εξωτερικών Τάρο Nakayama.

«Η Ουάσιγκτον, όπως και το Τόκιο, έχουν μέχρι τώρα υποτιμήσει τις πυραυλικές δυνατότητες της Πιονγιάνγκ».

Hellasforce



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 6:58 ΜΜ

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΑΣ? ………….ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  2. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 8:39 ΜΜ

    μην το ψαχνης ολα αμερικανικα ειναι. GM , Pratt and WITNEY και δεν συμαζ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*