09:48 - 06/06/2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ: Οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να “πάρουν” το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου για τα σχέδια του παγκόσμιου οικονομικού λόμπυ των Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών, που σπεύδουν να εκμεταλλευθούν τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις και να “αγοράσουν” το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στο κήρυγμά του στον ναό του Αγίου Δημητρίου, ο μητροπολίτης Άνθιμος μετέφερε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται…
σε σκοπιανή εφημερίδα και σε ρεπορτάζ-πρόκληση με το οποίο καλούνται οι απανταχού Σκοπιανοί να….

συγκροτήσουν οικονομικό οργανισμό (fund) και να μετάσχουν στο διαγωνισμό αποκρατικοποίησης του λιμανιού της συμπρωτεύουσας, με αντικειμενικό σκοπό να “κερδίσουν”. Το κέρδος, βέβαια, για τους Σκοπιανούς δεν είναι μόνο οικονομικό, αφού πάγια επιδίωξή τους είναι να “κατέβουν” σε ανοικτή και θερμή θάλασσα και συγκεκριμένα στη “Σολούν”, όπως αποκαλούν την πρωτεύουσα της ελληνικής Μακεδονίας.


Η καταγγελία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα σοβαρή και για το λόγο αυτό καλείται η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και φυσικά το Μαξίμου, να πάρουν θέση.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*