ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΗΣ “ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!Κατοχικά Νέα : αναλύουμε όλες τις ειδήσεις πάνω στο θέμα για να βγάλουμε άκρη !

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ… ΕΙΝΑΙ “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ” ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΟΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ;

Από το πρωί έχει αρχίσει να κάνει πάλι κύκλο μιά ΨΕΥΤΙΚΗ πέρα για πέρα είδηση περί άφιξης Γερμανών Αστυνομικών στο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο έγινε άφιξη “ξένης δύναμης” αλλά αυτή ήταν Αμερικανική ομάδα των SEALS που συμμετείχαν σήμερα σε κοινή άσκηση με τους Έλληνες ΟΥΚάδες…Δεν θα σταθούμε ιδιαίτερα στις ανεύθυνες διοχετεύσεις μιάς είδησης που δεν ισχύει και που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον αναταραχή ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, αλλά στο ενδεχόμενο αυτή η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ να έχει προέλθει από… ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΟΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!“ΣΤΟΧΟΣ”


(Ακολουθούν φωτογραφίες από την κοινή άσκηση OYK και SEALS. Την άσκηση παρακολούθησε ο Α/ΓΕΕΘΑ ,μαζί με τον Αρχηγό Στόλου από φρεγάτα του Στόλου. Η άσκηση έγινε στον κόλπο των Μεγάρων ΣΗΜΕΡΑ και είμασταν αυτόπτες μάρτυρες.)

elnewsgr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *