Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:47 - 09/06/2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ” ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ της Jerusalem Post (JPost) !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το newsit.gr την Πέμπτη 07/06 ανάρτησε ένα άρθρο με τίτλο: “Έκανε ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και τον σάπισαν στο ξύλο!”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ….


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ NEWSIT.GR
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144390&catid=4

Στο άρθρο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: ο δημοσιογράφος της Jerusalem Post, Γκιλ Σέφλερ, την Τρίτη στις 8 μ.μ., έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων κρατώντας κλομπ άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.

Ανώνυμος αναγνώστης μας κατήγγειλε ότι:

Το πραγματικό συμβάν έγινε στις 05/06 ημέρα Τρίτη, επί της Στουρνάρη περίπου στο ύψος της εισόδου του ΕΜΠ (την ώρα που αναφέρει το άρθρο, περίπου 20.00). 20-25 νεαρά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με κουκούλες, μαντήλια και καδρόνια κυνηγούσαν το εν λόγω άτομο πεζοί στην οδό Στουρνάρη από την Πατησίων. Λίγο πριν την είσοδο του ΕΜΠ στην απένατι πλευρά (της οδού Κάνιγγος), τον έριξαν κάτω και τον κτυπούσαν με τα στυλιάρια στο κεφάλι και στα πλευρά. Δεν κτυπήθηκε ΚΑΝΕΝΑ άλλο άτομο Έλληνας ή λαθρομετανάστης. Το συμβάν έγινε μπροστά μας (είμασταν μέσα σε αυτοκίνητο). Τυχαία έπεσε η ανάρτηση του εν λόγω blog στην αντίληψή μας και διαβάζοντάς την ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ έκπληκτοι ότι αφορούσε το προαναφερόμενο συμβάν!

Το ELNEWS θέλει να σημειώσει τα εξής:

Α) ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5/6 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 13.50 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ?

Β) ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ?

Γ) ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΆΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ?

Δ) ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ¨ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ VIDEO (01:05) ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ?


Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…!!!

ΥΓ.: Άραγε θα πάρει τηλέφωνο ο Δελατόλας την “ΕΛΕΝΗ” για να καλεσει σε απολογια τους διαχειριστές του newsit.gr για την αντιδημοκρατικη συκοφαντικη δυσφήμιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου ?

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ ( ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ…)

http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=273019

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144390&catid=4

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*