ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ISIL»

· Κατοχικά Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ISIL»

ΙΡΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ «ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ISIL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…


Ένας Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος αποκαλύπτει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ομάδα ISIL takfiri, με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της ιρανικής εθελοντικής δύναμης Basij, Mohammad Reza Naqdi ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λευκός Οίκος είναι η έδρα του ISIL. Η ίδια η Ουάσιγκτον δημιούργησε το «καρκινικό όγκο και δόλια ρεύμα» του ISIL στην περιοχή».

Και συνέχισε: «Ο πρώτος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δημιουργία αυτής της εγκληματικής ομάδας είναι να απεικονίσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ισλάμ. Και αυτό έχει επιτευχθεί ήδη μέσα από τη διάπραξη απάνθρωπων και άγριων εγκλημάτων και της δημοσίευσή τους από τα μέσα ενημέρωσης. Ο δεύτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ρήγμα, εχθρότητα και πόλεμος μεταξύ των σιιτών και σουνιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Naqdi στο τέλος κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους να διατηρήσουν την ενότητά τους και να αποφευχθούν προβλήματα που τροφοδοτούν τις θρησκευτικές συγκρούσεις.

Οι τρομοκράτες του ISIL ελέγχουν μεγάλα τμήματα της ανατολικής και βόρεια της Συρίας. Η ISIL έστειλε επίσης takfiri μαχητές της στο Ιράκ, τον Ιούνιο, όπου προχώρησαν στην κατάσχεση μεγάλων εκτάσεων γης στα όρια μεταξύ της Συρίας και του Ιράκ.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Παράξενα σφαιρικά αντικείμενα στο έδαφοςΔΙΕΘΝΗ

29 μυστηριώδεις μεταλλικές σφαίρες βγήκαν από τη γη: Η οικοδομή σταμάτησε και κλήθηκαν αστυνομία και αρχαιολόγοι

Αρχαιολογική ανασκαφή και καταγραφή αρχαίων ευρημάτωνΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη ανασκαφή, 90 λεπτά μετά βρήκε χρυσό 1.200 ετών: Η φοιτήτρια που έβγαλε από το χώμα ένα μεσαιωνικό μυστήριο

Διαστημικό τηλεσκόπιο στο Σύμπαν - Roman NASAΔΙΕΘΝΗ

Στις 30 Αυγούστου ανοίγει ένα νέο μάτι στο Σύμπαν: Το Roman της NASA θα φωτογραφίζει ουρανό 100 φορές μεγαλύτερο από το Hubble

7 απαντήσεις στο “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ISIL»”

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  2. σωπα γιατι δεν το ξεραμε ειναι κοινο μυστικο πλεον οτι οι μεγαλυτεροι τρομοκρατες παγκοσμιως ειναι τα αποβρασματα οι γιανκηδες.

  3. και χορηγος της οργανωσης ειναι η σαουδικη αραβια!
    σιγα το νεο!! νεο θελουμε να ακουσουμε το τελος!! το τελος αυτου του κοσμου ,που δεν ερχεται επιτελους!ολο στην παραταση το παιζουν,και η ανθρωποτητα συνθλιβεται.

  4. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ
    ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ.
    Η ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΑΧΤΗ ΘΑ ΓΗΝΟΥ

  5. όταν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί μιλάνε για τρομοκράτες, εμείς το μεταφράζουμε σε μυστικές υπηρεσίες.

  6. ο ομπαμα εχει ισλαμιστικη παιδεια και δεν ειναι αμερικανοσ κατα το συνταγμα…εγινε θεμα στισ εκλογεσ και το εθαψαν….ναι ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΥΚΑΣΟ-ΚΙΝΑ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ…ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά