ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αποκάλυψη του Βουλευτή Αχαίας Μιχάλη Αρβανίτη.

· Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015”, μεταξύ άλλων αναφέρονται επι λέξει τα εξής :

“… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8), “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”, “…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8), “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) ” (σελ. 6).

Το σατανικό – δολοφονικό αυτό σχέδιο Γενοκτονίας των Ελλήνων και καταστροφής του Ελληνικού Εθνους που εξεπόνησαν οι εβραιοσιωνιστές δολοφόνοι των λαών, εκτελείται συστηματικά και ύπουλα από την πολυώνυμη εγκληματική οργάνωση ” Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ -ΔΗΜΑΡ” και όλα τα αποκόμματα, που ξεφύτρωσαν για να συμπράξουν σ’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ με πρόσχημα τη “δημοκρατία” και τον “ανθρωπισμό”

Τσακίστε τους, χωρίς έλεος!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

13 απαντήσεις στο “Αποκάλυψη του Βουλευτή Αχαίας Μιχάλη Αρβανίτη.”

  1. ΤουΣ ΑΝΕΛ γιατι τους βαζετε μεσα; οι μονοι που αξιζουν ειναι οι ΑΝΕΛ. Δηλαδη μας λες να το ριξουμε χρυσα αυγα και να γ@μηθει ο Διας αναποδα; ΑΝΕΛ ΡΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  2. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ,ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ) ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ-ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ?
    ''ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ''

  3. ΤουΣ ΑΝΕΛ γιατι τους βαζετε μεσα; οι μονοι που αξιζουν ειναι οι ΑΝΕΛ. Δηλαδη μας λες να το ριξουμε χρυσα αυγα και να γ@μηθει ο Διας αναποδα; ΑΝΕΛ ΡΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    • Εχεις δει τις θέσεις του Καζάκη στα εθνικά θέματα? δεν διαφέρει σε τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην κοιτάμε μόνο τα οικονομικά. Τελικά έχουμε γεμίσει εθνοποροδότες. Δυστυχώς η μόνη λύση έχει μείνει η ΧΑ και αυτή μέχρι αποδείξεως του εναντίον, καθώς οι φιλοναζιστικές θέσεις ορισμένων στελεχών του κόμματος στο παρελθόν δημιουργούν ανασταλτικό παράγοντα σε μέρος του ενημερωμένου πληθυσμού. Για τα πρόβατα όλοι γνωρίζουμε που θα πάνε. Ας ε'ιναι καλά τα κανάλια οι δημοκράτες δημοσιογράφοι και ο Τσοπάνης που τα ορίζει όλα….

    • ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΑΡΟΣ !

      ΟΛΑ ΤΑ ΧΕ ΠΕΙ…ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ..ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ…

      ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ,

      ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ…

      ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά