Αποκάλυψη σοκ!!! Δείτε πώς ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης βρίζει και αδειάζει τον Κώστα Πλεύρη!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Δύσκολες οι ώρες και απελπιστική, ασφυκτική η κατάσταση του τελειόφοιτου Δημοτικού μποντιμπιλντερά κονφερασιέ εκπαιδευτή μοντέλων, αγράμματου δημοσιο”γράφου”, καταχραστή δημοσίων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων και επαγγελματία πατριδέμπορα τηλεπρόεδρου Γιώργου Καρατζαφέρη, τώρα που βλέπει να φθίνει συνεχώς το πελατολόγιο του τηλεκόμματος-μπίζνας-πλυντηρίου υποδίκων και καταδικασμένων ΛάΟΣ…

και μέσα στον πανικό του, ο επαγγελματίας ατακατζής προχωράει σε κινήσεις πανικού, όπως η προσφορά της πρώτης θέσης του ψηφοδελτίου Επικρατείας (όπως είδαμε εδώ) στον άλλοτε φίλο και μέντορα, κατόπιν εχθρό και άτιμο, μετά ξανά άριστο και πολύτιμο, και ξανά-μανά μετά ακραίο και ανέντιμο Κώστα Πλεύρη.


Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει το λογαριασμό για το πόσες φορές έχουν ψυχρανθεί και απομακρυνθεί, και πόσες φορές έσμιξαν ξανά και ξανασυνεργάστηκαν ο κολοτούμπας τηλεπρόεδρος και ο δηλωμένος (ήδη από το 1965) αντιδημοκράτης αντικοινοβουλευτικός αντισημίτης, ανοιχτά ναζιστής (κατά δήλωσή του) και αποδεδειγμένα με δικαστική βούλα μέλος παρακρατικών οργανώσεων και πράκτορας της ΚΥΠ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρας, εξ απορρήτων ιδιαίτερος και κουμπάρος του χουντικού αρχιπραξικοπηματία Ιωάννη Λαδά, θαυμαστής των SS και του Χίτλερ Κώστας Πλεύρης, ντόπιος φύρερ όλων των εγχώριων εθνικοσοσιαλιστικών, φασιστικών και ακροδεξιών οργανώσεων και κινημάτων. Φροντιστηριακά μαθήματα από τον μέντορα στον μαθητή. Η φωτογραφία από το 1998, λίγο πριν (ή λίγο μετά, δεν έχει σημασία) από ακόμη ένα μάλωμα των δύο κοινοβουλευτικών ανδρών.

Εμείς είχαμε μείνει (κακώς!!!) τότε, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, που ο Κώστας Πλεύρης δήλωνε στον Τάσο Τέλλογλου «στο ΛάΟΣ δεν με θέλουνε διότι με θεωρούν ακραίο», και ο Καρατζαφιόζος εξέδιδε ντιρεκτίβες για όλα τα στελέχη του κόμματος, στις οποίες απαγόρευε, με ποινή διαγραφής, την παρουσία μελών του τηλεκόμματος στις παρουσιάσεις του αντισημιτικού βιβλίου για τους Εβραίους του φύρερ Πλεύρη. Ενα τέτοιο (σημαντικό) στέλεχος, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υπαρχηγός άλλοτε του Μάκη Βορίδη στο “Εθνικό Μέτωπο”, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛάΟΣ, ο Γιάννης Κουριαννίδης, δεν υπάκουσε στις διαταγές του “ταξίαρχου” Αδ-όνειδος Γεωργιάδου-Μανωλίδου και διαγράφτηκε, κλικ εδώ.

O Γεωργιάδης για να εξηγήσει στους οπαδούς του τον τρόπο που λειτουργεί η πειθαρχία στο ΛΑΟΣ, το συνέκρινε με το στρατό: «Τον κ. Κουριαννίδη τον παρέπεμψα εγώ προσωπικά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, διότι, αν και τόσο εγώ, ως Γραμματεύς της Κεντρικής Επιτροπής, όσο και ο κ. Μάκης Βορίδης, ως Γραμματεύς της Κ.Ο. του κόμματος, σαφώς του ξεκαθαρίσαμε ότι [είναι] κομματική εντολή, να μην ταυτίσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου του Κώστα Πλεύρη με το ΛΑΟΣ. Πάντως η ουσία παραμένει, ένα στέλεχος του Κόμματος, ιεραρχικά σε επίδεδο Ταγματάρχου, ας πούμε, έλαβε μία εντολή από δύο Ταξιάρχους».

Αυτές είναι όμως τώρα παλιές ιστορίες και ψιλά γράμματα για τον τηλεπρόεδρο που βρίσκεται πλέον σε δραματική κατάσταση. Βουΐζει η πιάτσα για το δάνειο που πήρε για να αγοράσει τα νέα γραφεία του κόμματος στην οδό Καλλιρόης, σε πολυόροφη πολυκατοικία με περισσή πολυτέλεια. Εχει βάλει υποθήκη κάποια από τα 37 ακίνητα (σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες) και έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΑΣΤΥ στο κόμμα. Νόμιζε ο δυστυχής ότι η πορεία του ακροδεξιού μορφώματος θα ήταν συνεχώς ανοδική, και τώρα που βλέπει έντρομος το ταμείο να αδειάζει και το ποσοστό του να πέφτει κάτω ακόμη και από το 1,5% (που είναι το ελάχιστο όριο για να λάβει κάποιο κόμμα την κρατική χρηματοδότηση), σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει το ακροδεξιό πελατολόγιό του, που φυλλοροεί στα τρία όμορα ακροδεξιά κόμματα της “πολυκατοικίας”, ο Καρατζαφύρερ μαζεύει ξανά όλη τη φύρα (καρατζα-φύρα) με πρώτο-πρώτο τον ιδρυτή του “Κόμματος 4ης Αυγούστου“, τον Κώστα Πλεύρη.

Εμείς, που νοιαζόμαστε πραγματικά για το μέλλον του κονφερασιέ μποντιμπιλντερά πολιτικού, θα θυμίσουμε τι έλεγε για τον τωρινό “τίμιο και αγνό πατριώτη του καλού αγώνος” Κώστα Πλεύρη, όταν το 1998 είχαν μαλώσει (για άλλη μια φορά!!!) με αφορμή ένα πρόστιμο 45.000.000 δραχμών που υποχρεώθηκε να καταβάλει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ σε έναν στρατηγό, τον οποίο ο Κώστας Πλεύρης είχε συκοφαντήσει και καθυβρίσει μέσα από τις εκπομπές του. Τις λεπτομέρειες της ιστορίας αυτής μπορείτε να τις διαβάσετε στα λινκ στο τέλος του άρθρου. Εμείς να σημειώσουμε μόνο ότι, λογικά, δεν πρέπει κανείς να εκπλήσσεται με τον πρωταθλητή των αλμάτων Καρατζαφέρη. Σήμερα μπορεί να είναι “και επίορκος και ανέντιμος και αναιδής και εκμεταλλευτής“, αύριο “ο άριστος των αρίστων“, αναλόγως το συμφέρον και τα άμεσα οφέλη του μεγαλύτερου καιροσκόπου στην ελληνική πολιτική Ιστορία:

Απολαύστε υπεύθυνα:

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Σήμερα του Κώστα του Πλεύρη, με πάρα πολλή θλίψη καρδιάς, του έστειλα ένα φαξ. Eστειλε κι εκείνος με τη σειρά του μία πρόσκληση με τον ίδιο τρόπο, με ένα φαξ, που προσκαλούσε το Telecity να πάει αύριο στην παρουσίαση του πολιτικού του κόμματος, που θα γίνει στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Του έγραψα λοιπόν πάνω σ’ αυτή την πρόσκληση τα εξής 4 πράματα:

«Και επίορκος και ανέντιμος και αναιδής και εκμεταλλευτής. Κάποιος που διαθέτει Ιστορικές Μνήμες, Γιώργος Καρατζαφέρης». Ο Κώστας ο Πλεύρης πριν από 8-9 χρόνια -ο ίδιος το έχει ομολογήσει-, για να πάει σπίτι του κρυβότανε. Φοβόταν κάποιες από τις πολιτικές πράξεις του παρελθόντος και είχε κάποια αγωνία. Οταν ήλθε και με βρήκε, μου είπε «βάλε χέρι» Του λέω «ναι, έλα να μιλήσεις για ιστορία και θα σε βάλω εγώ σ’ αυτή τη μεγάλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ που λέγεται προσπάθεια Telecity, να φύγεις απ’ αυτή τη ρετσινιά του φασίστα». Πράγματι, ο Κώστας ο Πλεύρης διατηρούσε μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την πράξη. Και όπου κι αν ήταν το έλεγε. Κάποια στιγμή, όταν ο Κώστας Πλεύρης άρχισε να μας κάνει εδώ μέσα κάποιες στραβοτιμονιές, τον εκάλεσα στο γραφείο και του είπα: «Κώστα, κοίταξε, είπαμε να λες ιστορία. Μη βρίζεις τον κόσμο, γιατί δημιουργούνται προβλήματα που δεν θέλει το Telecity». Πράγματι, ο ένας και μόνος λόγος που 10 χρόνια πήγαμε στο ΕΣΡ είναι ότι ο Κώστας Πλεύρης έβρισε ένα στρατηγό, λέγοντάς τον ψεύτη και κάτι άλλα πράγματα. Μας επιδίκασε ο στρατηγός και 70 εκατομμύρια δρχ. Ο κ. Πλεύρης είπε ότι «δεν έχω να δώσω μία» κι ως εκ τούτου πρέπει το Telecity να καταβάλει 70 εκατ. δρχ. στον κ. Μπέλμπα, γιατί ο κ. Πλεύρης τον έβρισε, μέσα απ’ το κανάλι, στη ζωντανή εκπομπή, όπου δεν μπορείς να φρενάρεις.. Επειδή, λοιπόν, ο κ. Πλεύρης έκανε τέτοια πράγματα και δεν ασχολείτο με την ιστορία και έκανε κάποιες άλλες παρασπονδίες, του ζήτησα την εκπομπή να τη γράφει. Πάλι έκανε αυτές τις αλχημείες.

Για μακρύ χρονικό διάστημα τον είχα όπως θυμάστε και πέρυσι και πρόπερσι εκτός καναλιού. Ηρθε και με βρήκε και με διαβεβαίωσε ότι θα είναι απολύτως έντιμος. Μου έδωσε το λόγο της αντρικής του τιμής -γι’ αυτό τον είπα ανέντιμο- και μου ορκίστηκε, όταν του έκανα το σχόλιο ότι «Κώστα, πας να μπεις στην πολιτική και θα δημιουργήσεις τεράστια προβλήματα, θα μου φορτώσετε πράγματα που δεν πρέπει», μου έδωσε τον όρκο του, όρκο για την οικογένειά του, για το παιδί του, ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Μετά από τον όρκο του, τον οποίον εδέχθην, συνέχισε να κάνει τις εκπομπές. Στις τελευταίες εκπομπές έκανε πράγματι προπαγάνδα, τον κάλεσα και του είπα:«Κώστα, δεν πάει άλλο», και μου είπε: «Γιώργο, δεν θα κάνω τελικά το κόμμα, παρόλο που το έχω ονομάσει “Πρώτη Γραμμή”, γιατί το να μου λες ότι είμαι ανέντιμος εμένα μου κοστίζει πάρα πολύ».

Του λέω «οι πράξεις σου το δείχνουν αυτό, να κάνεις ό,τι σε ευλογήσει ο Θεός». Σήμερα λοιπόν, μου έστείλε την πρόσκληση. Ετσι λοιπόν, ο Κώστας Πλεύρης (ο οποίος ιδιαίτερα βοηθήθηκε από αυτό το κανάλι, με τον τρόπο που όλοι εσείς γνωρίζετε, ήρθε εδώ για να μιλάει για Ελλάδα, μίλησε πράγματι πολλά χρόνια και είπε πολλά ωραία ιστορικά πράγματα, τα καλύτερα που έχουν ακουστεί ποτέ και γι΄ αυτό τα φιλοξενήσαμε) δεν έχει καμιά θέση ανάμεσά μας, στην πολιτική οικογένεια. Θέλει να παίξει το προσωπικό του παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος την αγάπη που του δείξατε εσείς, μέσα από το Telecity. Πρέπει να ξέρει, λοιπόν, ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δεν παρέμεινε έντιμος απέναντι και στο κανάλι, αλλά και σε μένα που τον έβγαλα από εκείνη την τεράστια ταλαιπωρία της ρετσινιάς που είχε στο πρόσωπό του, ότι η πολιτική θέλει ένα στοιχείο. Το πρώτο στοιχείο που θέλει. Και δυστυχώς απέδειξε μέσα από την πράξη ότι δεν το διαθέτει, παρότι πίστευα ότι το διαθέτει: λεβεντιά. [ΠΗΓΗ: Telecily, 10.5.1999] __________

http://olikiantistasi.blogspot.com/2012/05/blog-post_7280.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *