Αποκάλυψη! Θα νομιμοποιήσουν το Mall με νέο Προεδρικό Διάταγμα;

Θα τολμήσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, εγκρίθηκε η έναρξη της διαδικασίας για τη σύνταξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Mall στο Μαρούσι, συμφερόντων Λάτση.

Θυμίζουμε ότι οι σύμβουλοι Επικρατείας έχουν κρίνει ότι ο Ν. 3207/2003 που επέτρεψε την κατασκευή του εμπορικού κέντρου της Lamda Development δεν είναι νόμιμος, καθώς δεν προηγήθηκε -όπως απαιτεί το Σύνταγμα- η έγκριση περιβαλλοντικής μελέτης.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο εν λόγω νόμος έχει υπογραφεί από τον συνταγματολόγο, τότε Υπουργό Πολιτισμού και νυν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, που χορήγησε την ειδική οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Mall, μαζί με κτήριο γραφείων 17.000 τετραγωνικών, εντάσσοντάς τα στο πλαίσιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων!

Πλέον, η νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα πρέπει να εγκριθεί και από νέο Προεδρικό Διάταγμα.

olympia


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

3 thoughts on “Αποκάλυψη! Θα νομιμοποιήσουν το Mall με νέο Προεδρικό Διάταγμα;

 1. Ανώνυμος says:

  Ωραία. Δεν έγινε στην ώρα της η Περιβαλλοντική μελέτη. Ξέρετε πόσο χρόνο κάνουν να βγάλουν μια τέτοια μελέτη και γιατί αργούν; Ξέρετε πόσα εκατομμύρια χάνονται σε υγιείς επιχειρήσεις εξαιτίας των καθυστερήσεων αυτών; Ξέρετε ότι η μελέτη έγινε τελικά και ότι δεν υπήρξε πρόβλημα; Ξέρετε ποια συμφέροντα κρύβονταν πίσω από την εναντίωση των "κατοίκων" της περιοχής για να μην γίνει το Mall; Ξέρετε τι φιλέτα οικόπεδα χάθηκαν και τι έχασαν οι εργολάβοι επειδή ακριβώς έγινε το Mall; Τέλος και πιο σημαντικό: Ξέρετε πόσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο Mall άμεσα και έμμεσα και πόσοι άνθρωποι έχουν δουλειές εξαιτίας του Mall; Μην πείτε για τους μισθούς γιατί όσο και να έχουν πέσει, οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν και δεν είναι άνεργοι. Και όχι δεν είμαι σε κάποια εταιρία που σχετίζεται με το Mall. Προβληματισμένος πολίτης σαν κάποιους από εσάς είμαι που προσπαθεί να ζυγίσει τι είναι καλύτερο: Η γραφειοκρατία ή οι δουλειές και αν είναι το δεύτερο, πώς θα προστατευθούν καλύτερα όλοι: εργαζόμενοι, επιχειρήσεις, περιβάλλον, το κοινωνικό σύνολο κλπ.

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ¨ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ¨ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ!
   Ε ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!
   ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ , ΕΔΩ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!

 2. Ανώνυμος says:

  απο εναν προδοτη προεδρο,τι αλλο να περιμενεις?αλλα…δεν βρισκεται ενας να αρχισει να καθαριζει κεφαλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *