Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:21 - 10/05/2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ…..Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ 3ου ΒΑΘΜΟΥ ???. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η γενική απογραφή πληθυσμού και κατοικιών θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 15 μέρες και θα συγκεντρώσει δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού.                                                                                                                                 Μέσα στο 2011 όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να κάνουν απογραφή του πληθυσμού σύμφωνα με οδηγία του 2008. Η αξιολόγηση των στοιχείων και των 27 κρατών – μελών θα γίνει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Γιατί χρειάζεται μια απογραφή στην Ευρώπη; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει καλύτερα στην ερώτηση από τον Βάλτερ Ραντερμάχερ, γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας:
«Δεν ζούμε πια μόνοι μας σε μια κοινότητα ή σε μια χώρα. Είναι αναγκαίο όταν κάποιος μένει στην Ευρώπη και ασκεί πολιτική να έχει και στοιχεία, τα οποία να μπορούν να είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους. Να μπορεί κανείς να συγκρίνει τα στοιχεία των Φιλανδών, των Γάλλων και των Γερμανών».
Δεν είναι όμως όλοι ευτυχείς με την απογραφή του πληθυσμού. Τη δεκαετία του 1980 υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις στη Γερμανία. Αντιδράσεις όμως που οδήγησαν στην πιο αποτελεσματική προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σήμερα ο σκεπτικισμός δεν είναι τόσο μεγάλος. Εντούτοις υπάρχουν ενστάσεις, όπως δηλώνει ο Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Γιαν Φίλιπ Άλμπρεχτ:
«Πιστεύω για παράδειγμα πως η καταγραφή των προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό και στη συνέχεια θα πρέπει να σβηστούν όταν πια δεν τα χρειάζεται κανείς. Στο σημείο αυτό βλέπω ότι η απογραφή του πληθυσμού είναι προβληματική, διότι τα στοιχεία κρατούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, για πολλά χρόνια και αυτό συνιστά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να διορθωθεί πριν καν ξεκινήσει η απογραφή».
Aπογραφή και των μεταναστών
Τώρα πια είναι όμως αργά για κάτι τέτοιο. Η απογραφή στη Γερμανία ξεκινάει σήμερα. Και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία, όπως πιστεύει ο Βάλτερ Ραντερμάχερ, γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν σχετικά με την απογραφή των μεταναστών:
«Δεν μπορεί να ασκείται στα τυφλά μεταναστευτική πολιτική. Πρέπει να γνωρίζουν που εργάζονται αυτοί οι μετανάστες, τι μόρφωση έχουν, είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι σημαντικά στοιχεία τόσο για την μεταναστευτική πολιτική, όσο και για την εκπαιδευτική πολιτική».
Ο διευθυντής της Eurostat δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ότι τα στοιχεία που θα καταγραφούν μπορεί να χρησιμοποιηθούν και για σκοπούς ξένους προς την απογραφή. Όμως ελπίζει αυτό να μην συμβεί.
Ο Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Γιαν Φίλιπ Άλμπρεχτ φοβάται πως κάποια στοιχεία χωρίς να το θέλουν οι καταγεγραμμένοι μπορεί να φθάσουν στην εφορία ή στην αστυνομία. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει κανείς τη δυνατότητα να ζητήσει τα στοιχεία του να σβηστούν από τα συγκεκριμένα αρχεία.

Μέχρι πάντως να γίνει η αξιολόγηση των στοιχείων και των 27 κρατών – μελών θα περάσουν δυο χρόνια, ενώ οι επόμενες απογραφές στην Ευρώπη θα γίνονται κάθε δέκα χρόνια.     Δείτε εδώ-κλικ και διαβάστε οπωσδήποτε το έντυπο της απογραφής σε PDF

http://katohika.gr/2011/05/10/3-pdf/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*