ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά την είσοδό μας στο ευρώ ορισμένες τράπεζες στέλνουν λογαριασμούς με υπόλοιπα και σε…. ελληνικές δραχμές!!!! Όπως προκύπτει από το έγγραφο κίνησης λογαριασμού που αποστέλλει μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες στη χώρα μας, στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται, εκτός από την αναγραφή του υπολοίπου σε ευρώ, τους ενημερώνει και για την μετατροπή του υπολοίπου σε GRD ( δηλαδή Greek drachmas!!!), παρά το γεγονός ότι ουδέποτε στο παρελθόν ακολουθούσε το συγκεκριμένο μοντέλο.


Να σημειωθεί ότι οι μόνες Δημόσιες υπηρεσίες που συνεχίζουν να κάνουν την μετατροπή της αξίας και σε δραχμές είναι οι εφορίες. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ένα από τα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας έχει ήδη ζητήσει την μετατροπή του λογισμικού του και σε άλλο νόμισμα και συγκεκριμένα στη δραχμή. 

Πηγη 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *