ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!

ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή…ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ;

Και για να μην κουράζονται κάποιοι να μιλάνε για “μοντάζ”, ορίστε και ο σχετικός σύνδεσμος της φωτογραφίας.

Φυσικά, όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά και “τυχαία” στον σύγχρονο, αποχαυνωμένο από τον υλισμό άνθρωπο. Όμως, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παϊσιος, «Ο διάβολος έχει τα σχέδιά του και ο Θεός τα δικά του»…!

Και κάτι ακόμα: Η “κατάρα του 11” ξαναχτύπησε σήμερα!!! Ένας αριθμός που από πολλούς συνδέεται με τους “Πεφωτισμένους” (Illuminati) και άλλες παρόμοιες μυστικές εταιρείες και έχει δώσει στο πρόσφατο παρελθόν τα γεγονότα των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ, το τσουνάμι στην Ιαπωνία, μέχρι και την ανάληψη της πρωθυπουργίας της χώρας μας από το μέλος της σιωνιστικής Τριμερούς Λέσχης, Λ. Παπαδήμο!

Τυχαία λοιπόν και η συγκεκριμένη αριθμητική επιλογή από τον απερχόμενο Πάπα…;



Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


πηγη

3 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!

  1. Ανώνυμος says:

    Προσεκτικά παιδιά. Η φωτογραφία δεν είναι πραγματική, Το λέει η ίδια η La republica άρθρο της. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό από μόνο του, δεν χρειάζεται τίποτα πρόσθετο για να γίνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *