ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]

Ενα απίστευτο – διπλό – επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνέβη στην Αιδηψό.

Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν την σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε χθες Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες στον υπάλληλο.

«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.

«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.

«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυό φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;»

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

Η ανάρτηση στο Facebook του υπαλλήλου του πρατηρίου τον οποίο προπηλάκισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το περιστατικό σχολίασε και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Νίκος Αλατσατιανός ,τον οποίο προπηλάκισε η πρόεδρος της Βουλής, αρχικά κοινοποιώντας στο δικό του προφίλ την ανάρτηση της καταγγέλλουσας Βάλιας Παναγιωτίδου και εν συνεχεία σχολιάζοντας κάτω από αυτήν:

Αποκλειστική συνέντευξη της καταγγέλουσας

Μιλώντας στο iefimerida.gr η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.

«Σήμερα το απόγευμα στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα,αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με την φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.

Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας «σκαραβαίος» και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαίνονταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από την στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από την φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο «δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου θα πάρω το αφεντικό σου» και εκείνος απαντούσε «τι τα θέλεις δεν κρύβομαι, δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε «δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου τώρα θα δεις τι έχει να γίνει». Ο τρίτος κύριος που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε «Ζωούλα να πάρουμε την αστυνομία;» και φώναζε στον υπάλληλο «δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;».

Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα «δεν σας έχω τραβήξει βίντεο» γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε «δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει». Του είπα «σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό» και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: «Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;». Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει «δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο». Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.

«Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» της είπα.

«Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.

Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε «γρήγορα θα χάσουμε το πλοίο». Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.

Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.

Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό».

Ακούστε εδώ το ηχητικό της συνέντευξης στο iefimerida.gr της Βάλιας Παναγιωτίδου

Καταγγελία Βάλια Παναγιωτίδου by Iefimerida on Mixcloud

ΠΗΓΗ

56 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]

 1. Ανώνυμος says:

  Βαλια πιασε το αυγο και κουρεψτο….πολυ πειστικη μαλακια η μαλακια σου…..θα γινεις αυριο πρωτοσελιδο στο εγκριτο Βημα…..χαχαχαχα….θελουν δεν θελουν μερικοι η Ζωη μας εχει κανει να νιωθουμε και παλι Ελληνες…

  • STORM says:

   Εσύ περήφανε ΣΥΡΙΖΑΙΕ φιλέσπλαχνε όταν θα σου κόψουν τον μισθό , την σύνταξη και τα επιδόματα να σε δω τότε, που θα πας να τους φιλάς κατουρημένες ποδιές..Μιας και είσαι τόσο φιλέσπλαχνος και φιλελεύθερος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ πάρε στο σπίτι σου 5-6 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να τους ταϊζεις από το πρωϊ μέχρι το βράδυ….

  • Ανώνυμος says:

   αχαχαχχαα ωραιος storm…την αγαμητη φαινεται ρε συ οτι εχει ψυχολογικα και οτι ειναι τιγκα στο κομπλεξ …οι αριστεροι του κωλου απειλουν και εργαζομενους δεν ντρεπονται

 2. Ανώνυμος says:

  Έκανε η μύγα κωλο και εχεσε τον κοςμο ολο .
  Φυσιολογικές συμπεριφορές απο αριστερα Καθηκια .
  Αυτοι θα σωσουν τους Ελληνες ;
  Αλλα καλα κάνουν για να καταλάβουν οι ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ τι ψηφιζουν στις κατοχικες εκλογες .

 3. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΖΕΠΗ. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΥΓΕ ΖΩΗ, ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ

 4. Ανώνυμος says:

  Με ένα πρόγραμμα ανάκτησης μπορείς να βρεις και το βίντεο και την φωτογραφία…
  Ας το κάνει, να τα δούμε κι εμείς

 5. Ανώνυμος says:

  Συνελληνες τι εγεινε αν της αλαζε το λαστιχο γυρευε τι παλιο ζαγαρο ηταν το καθικι στο βενζιναδικο δηθεν οταν μας κλεβουν στην βενζινα τους λεμε βαλε 20 ευρο και στην ουσια δεν βαζουν ουτε 15 τα τομαρια οι βενζινοπολες ειναι οτι σκατα εχει η ΕΛΛΑΣ τους καλεις για πετρελαιο και κλεβουν το μισο …… πριν λιγο καιρο πηραμε με ενα φιλο να παμε για ψαρεμα πηγαμε να βαλουμε βενζινη στο ειδικο δοχειο της εξολεμβιας μαρκα suzukiεγραφε 25 λιτρα ξερετε ποσα μας ειπε οτι εβαλε 32 και οταν του ειπαμε που τα εβαλε και αρχισαμε να φοναζουμε μας χαρισε την βενζινα ο ΑΛΗΤΗς ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΙ ΕΜΑς
  Η Κυβερνιση να τους ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ
  ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩς ΕΙΝΑΙ Α Λ Η Τ Ε Σ ….ΚΑΙ ΚΑΤΙ αλλο η ΖΩΗ ΚΟΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΑς ΔΙΑΒΕΒΑΙΏ
  κοιτατε τι τους εκανε στην βουλη μεσα δεν το χαίρεστε και σας μιλα ενας καρα ακρα δεξια 40 ετων ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ενα λεω τωρα Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ !!!

  • Ανώνυμος says:

   TOYΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ .

  • Ανώνυμος says:

   Ανώνυμος 14 Απριλίου 2015 – 10:01 π.μ.

   ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

 6. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΘΕΟΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ 300 ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ

  • Ανώνυμος says:

   ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ-ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΣΚΥΒΟΥΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ . ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ .

  • Ανώνυμος says:

   Ανώνυμος 14 Απριλίου 2015 – 10:01 π.μ.

   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ενα λεω τωρα Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ''ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ''.

 7. Ανώνυμος says:

  Όντος μπορεί να είναι στα πλαίσια της επίθεσης που της γίνεται από παντού!!! Αλλά από την άλλη την έχω ικανή να επιτεθεί φραστικά σε κάποιο αν έχει δίκιο και μπορούσαν να της φτιάξουν το λάστιχο…. Αλλά αυτό δεν το ξέρω, δεν ξέρω αν είχε βουλκανιζατέρ αυτό το βενζινάδικο. Τελικά μετά από έρευνα στο διαδίκτυο έχει: 1ο χλμ Εθνικής Οδού Ιστιαίας – Λουτρών Αιδηψού, Ιστιαία, 34200, ΕΥΒΟΙΑΣ Βουλκανιζατέρ Ελαστικών… Ακριβώς στην ίδια διεύθυνση!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

 9. Ανώνυμος says:

  Εξουσια η κυρια , χρειαζεται ενα γιαουρτωμα δεν νομιζετε?
  ΣΠΛΑΑΑΤΣ μια και ΣΟΚ η κυρια,και μαλιστα την ωρα που φωναζει ολο οργη,θα αφρισει και το γιαουρτι θα γινει αριανι!!!

 10. Ανώνυμος says:

  καλά δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά το επεισόδιο είναι εντελώς προπαγάνδα από το πατσοκ και νδ για να διαβάλουνε τη Κωνσταντοπούλου που δεν τους αφήνει να μιλήσουν όπως έχουν συνηθίσει στη βουλή που τη θεωρούν αμπέλι τους. Κατά τα άλλα συμφωνώ είναι και αυτοί μια από τα ίδια…

 11. STORM says:

  Έγινε το ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ πρωτευουσιάνα και ξέχασε την καταγωγή της. Η πραγματικοί άνθρωποι με εξουσία κοιτάνε την προσφορά και όχι την μόστρα. Αλλά να ξέρετε ποιο πολύ την πείραξε ο υπάλληλος που ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και δεν ήταν κανένας αλλοδαπός από το ΠΑΚΙΣΤΑΝ..

 12. Ανώνυμος says:

  Ήμουν στην Αιδηψος.την Μ. παρασκευή η κυρία Κωνσταντοπουλου πέρασε κάτω από τον επιτόκιο μετά από εμάς,σχεδόν τελευταία έβγαινε φώτο με τον κόσμο που την αγκαλιάζε και της το ζητούσε!το Σάββατο στην Ανάσταση ήταν με την λαμπάδα της φίλης τις εικόνες και πάλι βγήκε φώτο έξω από την εκκλησια!φιλακια

  • Ανώνυμος says:

   ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ " ΕΠΙΤΟΚΙΟ" ΚΑΤΙ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΓΡΙΑ .

 13. Ανώνυμος says:

  Ήμουν στην Αιδηψος.την Μ. παρασκευή η κυρία Κωνσταντοπουλου πέρασε κάτω από τον επιτόκιο μετά από εμάς,σχεδόν τελευταία έβγαινε φώτο με τον κόσμο που την αγκαλιάζε και της το ζητούσε!το Σάββατο στην Ανάσταση ήταν με την λαμπάδα της φίλης τις εικόνες και πάλι βγήκε φώτο έξω από την εκκλησια!φιλακια

 14. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ-
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΙ'''
  Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ'''''ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ-
  ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ-

 15. Ανώνυμος says:

  Αποψεις χρωματισμενες απο ολους εσας που δεν εισασταν μπροστα και απλως σας δοθηκε η ευκαιρεια να εξωτερικευσετε τα απωθημενα σας !!! Σιγουρα ο υπαλληλος δεν ηταν συριζαιος αλλιως θα σκιζοταν να βοηθησει αλλα βλεπεις του ηταν δυσκολο να αλλαξει το προβλήματικο λαστιχο με την ρεζερβα επι αμοιβη εννοειτε . Τεμπελακος ? Πολιτικος αντιπαλος ? Μισογηνης ? Αντιεξουσιαστης ? Εχει σημασια ? Ειστε καλυτεροι απο αυτους τους δυο ? Ποσο ευκολα μας χωριζουν την στιγμη που μεταξυ μας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , ολοι αδικημενοι σκλαβοι του συστηματος ειμαστε .

 16. Ανώνυμος says:

  Γουστάρω μαλάκα νεοέλληνα. Λαθρομετανάστες που λιάζονται, βουλευτές φασίστες που απαγορεύουν την λήψη κάμερας αλλά αν ήταν ξυλοδαρμός λαθροπίθηκου θα το είχαν κάνει το βιντεάκι στέμα στο κεφάλι τους.Αρισερά για πρώτη φορά;;;;; βάστα τώρα άρχισαν.

  • Ανώνυμος says:

   ΚΡΊΜΑ, Η ΖΩΉ ΚΛΌΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΊΑ, ΑΠΌ A.G.P. ΜΈΧΡΙ Μ.ΚΎΡΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΉ ''ΠΕΠΑΤΗΜΈΝΗ'' ΕΓΓΎΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΆΕΙ -ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΌΘΕΣΜΑ- Ο ΤΌΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.

 17. Ανώνυμος says:

  Πως φαίνονται αυτοί που παρασύρονται……η αυτοί που έχουν κάθε λόγο να προβοκάρουν την κυβέρνηση που έχει σκοπό να κάνει λογιστικό έλεγχο…αν θέλεις κάτι να το προβοκάρεις για να την αποδομήσης….βγάλτον τρελό…αυτό είναι το κόλπο….θέλω να δω πόσα κιλά μαλάκες είναι όλοι αυτοί που παρασύροντε εύκολα και δουν ότι τίποτα απο όλα αυτά δεν ισχύει…..η απλά κάτι άλλο θα ισχύει.
  -όποιος νομίζει ότι σε ένα βενζινάδικο η Κωνσταντοπούλου ζήτησε να αλλάξει λάστιχο…θα πρέπει να πάει να καταθέσει τα χαρτιά του σαν πολίτης ώστε να μην ξανα ψηφίση,διότι είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του αλλά για την Δημοκρατία και για τους άλλους.

  • Ανώνυμος says:

   ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" .ΟΥΣΤ ΖΩΑΔΙΑ , ΠΟΥ ΑΝ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ , ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΑ .ΟΥΣΤ .

  • Ανώνυμος says:

   Ρε ΟΥΣΤ . Μια χαρα σας τα λεει , που σε " δικαιωσε" κιολας . Μεταξυ σας " αυτο-δικαιωνεσται" ποιον νομιζεται πως κοροιδευεται ; ΟΥΣΤ .

  • Ανώνυμος says:

   μόνο κάτι ανεπίδευτοι τα πιστευούν και παρασύρονται αυτά χωρίς να μένουν στην ΟΥΣΙΑ μένοντας σε ένα γεγονός σε ένα βενζινάδικο,αν έβλεπες εχτές τα κανάλια θα έβλεπες χαράς ευαγγέλια,ιδιίως ο Προτοσάλτε ξεσάλωσε,έβγαλε όλο το άχτι του,μιλώντας δημόσια με πλάγιο τρόπο για ψυχανάλυση και άλλες παπαριές…ξεσάλωσαν τα κανάλια…ξεσάλωσαν και οι "περίεργοι"….ΟΥΣΤ να πεις στα γίδια σου..μόνο με σε αυτά φτάνει το μυαλό σου για να μιλήσεις για πολιτική.

  • Ανώνυμος says:

   Ρου αρέσει αυτό το είδος πολιτικής εσένα,είναι πολιτική αυτό για να κατηγορήσεις κάποιον?http://harryklynn.blogspot.gr/2015/04/blog-post_36.html
   καλύτερος τρόπος από την Σάτιρα δεν υπάρχει για να δείξεις την βλακεία που μας δέρνει.

   ..που θα μου πεις και ΟΥΣΤ..ταγάρι,ανεγκέφαλοι που ψηφίζεται κιόλας!Από κάτι τέτοιες μαλακίες παρασύρεστε….το άρθρο αυτό φυσικά και είναι "ψευδες" αλλά κάτι τέτοιοι ηλίθιοι σαν και σένα παρασύρονται από τέτοιου είδους ειδήσεις για να δημιουργούν και να επηρεάζουν την πολιτική ενός κράτους!Κάτι τέτοια ταγάρια βρίσκουν οι φασίστες λαικιστές….απολίτιστοι γιδοβοσκοί.
   εγώ δεν νομίζω ότι κοροιδευω κανέναν εσύ κοροιδευεσε από τέτοιου είδους ειδήσεις-υψηλές πολιτικές έννοιες….με βενζινάδικα.

 18. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΛΛΑΖΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ'' ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ–'' ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ''
  ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ—-Ο ΑΓΕΝΗΣ-

 19. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚ@@Α ΕΙΝΑΙ…ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…

 20. Ανώνυμος says:

  μου συνέβη πριν 15 χρονια και δεν θα το ξεχάσω ποτε…….
  15αυγουστος . και ενας φιλος ηρθε στο μαγαζι μου με τη μοτοσυκλέτα του , μου ζήτησε να παμε μια βολτα να θυμηθούμε τα παλια
  καμια 10αρια χιλιόμετρα απόσταση παθαίνω λάστιχο, αφήνω την μηχανή και διπλοκαβαλο στη δική του πάμε άλλα 5 χιλιόμετρα στο κοντινότερο βενζινάδικο……
  ξέρεις μου λεει ο βενζινας ειμαι μονος, ειναι αργια και δεν μπορω να βαλω τη ροδα της μοτο σου στο ειδικό μηχάνημα. πρέπει να βγάλω το λάστιχο με τα χέρια…….
  εκανα να φυγω, μα με σταματησε, φαίνεται πως στο προσωπο μου η απογοήτευση τον συγκίνησε, μου εδωσε ενα στρογγυλό φορητό μηχανάκι αέρα, και μου ζήτησε να παω και να του φερω την μηχανη, αφου εβαλα αερα στο λαστιχο, την οδηγησα στο βενζιναδικο, οπου φθάνοντας , το λαστιχο ειχε χασει παλι τον αερα,έκανα στραβοτιμονιά , και μου έπεσε το μηχανάκι του αέρα απο το χερι , έσπασε σε 100 κομμάτια………
  μου αλλαξε σαμπρέλα, τον ρώτησα τι χρωστάω και μου ειπε, καταϊδρωμένος και καταμουτζορωμενος, 6 ευρω.
  και η ζημιά? τίποτα αυτα γίνονται,
  15 χρονια τωρα βαζω βενζινη στον ιδιο, του εχω στείλει πολλούς πελάτες, ( εχει και ενοικιάσεις) και ποτε δεν θα ξεχάσω αυτο το καλό που μου έκανε.
  οταν κάνουμε μια δουλειά πρέπει να την αγαπάμε………
  δεν εχω ψηφίσει σύριζα, γουστάρω τη Ζωη, ομως οπως και να χει το να κάνεις μια δουλεια και να μην θελεις να προσφέρεις οταν ο αλλος εχει ανάγκη, το θεωρώ βλαστήμια……….

 21. Ανώνυμος says:

  Ζωή Κωνσταντοπούλου η συνήγορος του βιαστή με τις τυρόπιτες που νάρκωνε και βίαζε τουρίστριες και έπαιρνε συνεχείς αναβολές. Διαβάστε το δράμα του θύματος του βιαστή, Natalie Karneef (Νάταλι Κάρνιφ).

  "Η καθυστέρηση οφείλεται ως επί το πλείστον στα αλλεπάλληλα δικονομικά εμπόδια που διαρκώς προβάλλει η συνήγορος υπεράσπισης, και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου."

  http://www.palmografos.com/permalink/17851.html
  http://athensrapetrial.blogspot.gr/

 22. Ανώνυμος says:

  AS BGH PTOTA H IDIA NA EKSIGISI TI EGINE KAI META BGAZETE SIMPERASMATA ALA O KLASIKOS NEOELLHNAS POY TOXEI DEI IERAPOSTOLI NA SKILOBRIZI KAI NA BGAZI SIMPERASMATA XORIS NA EINAI MPROSTA NA DI TI PAIZI AN ALITHEBOYNE AFTA NA XERONTE TO KSIRIZA AFTI POY TO PSIFISANE AN EINAI SINOMOSIES PASOKODIMOKRATON KAI DE KSERO PION ALON PESANE POLI XAMILA ME TETIA SAPIOKOLPA KAI EPIDI THA ARXISOYNE POLA KOLOZOA EKSIPNADES DE PSIFIZO KANENA TA IDIA SKATA EINAI OLI TOYS ALI PERIMENOYNE NA TOYS SOSOYNE TA KSIRIZA XRISA AVGA KAI SKATA

 23. Ανώνυμος says:

  εγω γιατι νομιζω οτι ειναι κλασικη παπαρια και ολος τυχαιος μετα το ξεφτιλικι που εριξε στον μητσοτακη junior,για τα φραγκα που πηρε απο τη siemens και τον εκδιωγμο του γκαντεμη απο τη βουλη………………………….κατι παιζει.Α!μπορει να κανει ανακτηση των δεδομενων και να το δουμε το βιντεο.αλλα παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι αν ψαξουμε δεν θα βρουμε καμια κυρια με αυτο το ονομα που εχει κανει την αναρτηση.ΩΧ!στα ΕΚΟ βενζιναδικα εχει και καμερες,ας φερουν αυτο το βιντεο

 24. Ανώνυμος says:

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 25. Ανώνυμος says:

  Και με την ιστορία να ειναι ψεύτικη η αληθινή το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Το σκληρό προφίλ της Κωνσταντοπουλου θελουν να σπασουν πριν ειναι αργά τα υποψήφια θυματα της.Την σημερον ημέρα αν δεν βγαλεις την φημη του σκληρου και αδυσώπητου δεν κερδίζεις την μάχη.

 26. Ανώνυμος says:

  Δηλαδή ποιά είσαι εσύ μωρή? Τί είσαι εσύ δηλαδή ρέ τσόκαρο? Άντε ξεκαβάλλα τό καλάμι μόλις 3 μήνες στήν εξουσία.

  • Ανώνυμος says:

   Ρε 3:25 πμ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!! Τι ειναι αυτα που λες ρε ακαρδε , κακουργε ;; ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ;;;

   ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΑΧ και ΒΑΧ για να καβαλησει και να εχει κατι στα σκελια της ….ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΕ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓ@ΜΗΤΗΣ ;;;
   ΑΚΑΡΔΕΕ!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Γιατί να κάνει δήλωση για ένα προσωπικό θέμα που κατα πάσα πιθανότητα είναι κατασκευασμένο?Εσένα τι σε νοιάζει.να μάθεις περισσότερο…τι πολιτική θα ακολουθήσει η κυβέρνηση π.χ. με τον λογιστικό έλεγχο η τι έγινε σε ένα βενζινάδικο στην προσωπική της ζωή?Εσύ είσαι καλή πάστα ψηφοφόρου?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *