Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:37 - 21/12/2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΓAΠ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σελίδα φανατικών υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου έχει δημιουργηθεί στο facebook  (κι όμως υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιοι ) .
Στη σελίδα τους απευθύνονται σε πρώτο πρόσωπο στον αγαπημένο τους πρόεδρο σε μια ανοικτή επιστολή που πραγματικά τα σπάει…
Διαβάστε τι πιστευουν συμπολίτες μας :

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σήμερα είναι μια δύσκολη, από τις δυσκολότερες ίσως, μέρες στην πολιτική σου διαδρομή. Να ξέρεις όμως ότι είναι μια πολύ δύσκολη μέρα και για εμάς όλους που σε στηρίξαμε – όσο μπορούσαμε – γιατί γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει διαφορετική μέσα από τις δικές σου πρωτοβουλίες, μέσα από τις δικές δράσεις.
Αδικήθηκες πολύ, ίσως όσο κανείς άλλος πολιτικός στη χώρα μας. Αλλά ίσως θα πρέπει να σε ικανοποιεί το γεγονός και να σε δικαιώνει ότι όλοι αυτοί που σε αδίκησαν και πέταγαν ασταμάτητα λάσπη ήταν κυρίως το κατεστημένο και οι εκφραστές του.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Πολλοί από εμάς που σε στηρίξαμε και θα συνεχίζουμε να σε
στηρίζουμε νιώσαμε την απόλυτη δικαίωση με την ομιλία σου την περασμένη Παρασκευής στη Βουλή. Γιατί είσαι ο μοναδικός πολιτικός που συνδέεις την πολιτική δράση με την ηθική.
Βέβαια οι καταστάσεις ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες. Και μόνο όσοι από εμάς είχαν πρόσβαση στα ξένα ΜΜΕ μπορούσαν να διανοηθούν τις δυσκολίες που αντιμετώπιζες. Βρισκόσουν ανάμεσα σε μια ευρωπαϊκή ένωση της οποίας οι ηγέτες φάνηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, ενός ανεύθυνου πολιτικού συστήματος και έναν ανελέητο πόλεμο των αγορών.
Όχι Πρόεδρε ότι δεν έγιναν και λάθη. Δεν υπήρχε έλεγχος στους Υπουργούς. Ήταν δύσκολο μέσα σ αυτές τις καταστάσεις το γνωρίζουμε. Αλλά ξέρεις πόσα πράγματα που έκαναν ή δεν έκαναν οι Υπουργοί εξαγρίωσαν πολίτες και που δεν είχαν σχέση ούτε με την τρόικα , ούτε με τα μέτρα;

Και το κόμμα Πρόεδρε. Μέρος της κοινωνίας και αυτό δεν μπόρεσε να τραβήξει στις αλλαγές νοοτροπίας που ήταν αναγκαίες για να γίνει η μεγάλη υπέρβαση.
Δεν συζητάμε βέβαια γι αυτούς που εσύ μας γνώρισες και που κατέβηκαν από το καράβι πριν ακόμη είναι σίγουροι ότι υπάρχει κίνδυνος.

Αγαπητέ μας Πρόεδρε,

Όσο δύσκολη και να είναι, και είναι, η σημερινή μέρα αλλά και οι προηγούμενοι μήνες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θέσουν σε αμφισβήτηση τη συνέχεια. Σήμερα μέσα σ αυτήν την στιγμή που όλους μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας στεναχωρεί ζητάμε από εσένα μια υπόσχεση.
Να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Να συνεχίσουμε να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Εσύ με όλους εμάς που πιστέψαμε σε σένα και συνεχίζουμε να πιστεύουμε.
Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο ούτε και ανθρώπινο να ζητάμε σήμερα από σένα να δώσεις υποσχέσεις. Αλλά μπορείς να το δεις και ως μια εγωιστική έκφραση με την οποία θέλουμε να μειώσουμε τη στεναχώρια μας για τις εξελίξεις.

Αγαπητέ Πρόεδρε μας,

Να ξέρεις ότι σήμερα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σου μια άσχημη μέρα. Όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά περισσότερο σε πολιτικό. Ότι σταματάει με αυτόν τον άγριο, απολίτιστο και βάρβαρο τρόπο μια προσπάθεια. Και αυτό που πολλοί δεν κατάλαβαν είναι ότι η προσπάθεια αυτή δεν γίνεται με όποιον βρεθεί μπροστά μας ή με κάποιον που θα τον ορίσουν διακομματικές συμφωνίες μέσα από συμβιβασμούς.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μόλις καταλαγιάσει η σκόνη της βαρβαρότητας πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις σχέσεις μας με όλους αυτούς που πούλησαν ή εμπόδισαν την προσπάθεια. Όχι γιατί είμαστε εκδικητικοί. Αλλά επειδή όλοι αυτοί έσβησαν από τον ορίζοντα το όνειρο, σκοτείνιασαν τον ορίζοντα, περιόρισαν τις προοπτικές. Και δεν το έκαναν από λάθος. Ήταν επιλογή τους. Επιλογή που ξεκίνησε από το 2004

Σχόλιο logia starata : πολύ συγκινητική επιστολή πράγματι .Θα μας πάρουν τα κλάματα. 
Όσοι φίλοι αναγνώστες έχουν συγκινηθεί και θέλουν να κάνουν like στη συγκεκριμένη σελίδα και να εμψυχώσουν τον ηγέτη Γιώργο μπορούν να το κάνουν εδώ

logia-starata

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*