09:21 - 26/04/2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΤΗΝ ΓΗ ΚΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 6/5/2002 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ…!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΤΗΝ ΓΗ ΚΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 6/5/2002 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ…!!!

Ένα βίντεο που απεικονίζει το καταστροφικό χτύπημα ενός αστεροειδούς στη Γη δημοσίευσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός B612, που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.Η μη κυβερνητική οργάνωση υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες να συγκρουστεί ο πλανήτης μας με κάποιον αστεροειδή είναι περισσότερες απ εκείνες που πίστευαν οι επιστήμονες στο παρελθόν.

Η οπτικοποίηση βασίζεται σε δεδομένα απ ένα παγκόσμιο δίκτυο που παρακολουθεί εκρήξεις πυρηνικών όπλων και το οποίο, μεταξύ 2000 και 2013, ανίχνευσε 26 μεγάλες εκρήξεις στη Γη. (ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 6/5 ΤΟΥ 2002)

Καμία από τις εκρήξεις, σύμφωνα με τα στοιχεία, δν προκλήθηκαν από πυρηνικά όπλα, αλλά ήταν αποτέλεσμα χτυπημάτων αστεροειδών, μικρού μεγέθους.

Η NASA ήδη παρακολουθεί, μέσω ειδικού προγράμματος, αστεροειδείς μεγαλύτερου μεγέθους που πλησιάζουν τη Γη, καθώς ένα τέτοιο χτύπημα ενδεχομένως να είχε συνέπειες σε παγκόσμια εμβέλεια.

stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. αυτες οι "βαθιες αναζητησεις" σου,με "ταραζουν" και εμενα ρε φιλε!! τι θα ημουν αν ειχα ροδες??

  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ(ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ..)ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ!

    • Οι Ελ μας προστατεύουν. Έχουν καλύψει την Ελλάδα με ειδικό ηλεκτρομαγνητικό παλμό αρνητικής ενέργειας και έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα πια.

      ΖΦΝΤ (Πράκτορας Αρνητικής Ενέργειας)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*