ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ – ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ – ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Εδώ και τρεις ημέρες ο Ε.Βενιζέλος απειλεί και εκβιάζει τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές ειδάλλως σε περίπτωση που θα λάβει ποσοστό κάτω από το 10 % θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα αφήνοντας την Ν.Δ με ισχνή πλειοψηφία η οποία θα οδηγήσει σε κυβερνητική και πολιτειακή αστάθεια και χάος.

Για να μην μείνουν αμφιβολίες στους Έλληνες σχετικά με το μέγεθος της κρίσης που μπορεί να επιφέρει η απόσυρση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ταυτόχρονα με τις απειλές του Ε.Βενιζέλου σε εκδήλωση της Ελιάς στο Βόλο.» Πριν ψηφίσουν οι πολίτες, ας σκεφθούν αν θέλουν την Ελλάδα… Ουκρανία!» και συνέχισε «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;» (http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2617.html)

Δηλαδή απειλούν ανοιχτά και απροκάλυπτα με εμφύλιο εάν δεν ψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ -ΕΛΙΑ.

Παράλληλα διαβάζουμε στο DEFENCE NET ότι ο Ε.Βενιζέλος ως ΥΠΕΞ της Ελλάδας που είναι προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. οργάνωσε συνδιάσκεψη των Βουλγαρίας -Ρουμανίας-Ελλάδας για την αντιμετώπιση της Ρωσικής απειλής. Φυσικά η ενεργοποίηση του Ε.Βενιζέλου για την δημιουργία μετώπου ενάντια στην Ρωσία αποτελεί εκτέλεση εντολής της Γερμανίας δείχνοντας έτσι τους δεσμούς αλλά και την εξάρτηση του απο την χώρα του Αόυσβιτς.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από καιρό έχει εκφρασθεί στο HELLENIC SUNRISE η πιθανότητα για την πρόκληση πολιτειακής κρίσης πριν η μετά τις ευρωεκλογές σε περίπτωση που είτε οι δημοσκοπήσεις είτε τα αποτελέσματα θα προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης που αποτελεί τον εργολάβο των Γερμανών για την καταστροφή της Ελλάδας.(περισσότερα εδώ )

Πριν από δύο εβδομάδες την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Τ.Σόρος ο οποίος συναντήθηκε με πιστούς συνεργάτες του στην πολιτική και επιχειρηματική ελληνική ελίτ. Ο ίδιος ο Σόρος έχει διαθέσει 5 δις δολάρια στην Ουκρανία τα τελευταία είκοσι χρόνια για την υποστήριξη των φασιστών που την κυβερνούν σήμερα και οι οποίοι καίνε ζωντανούς Ρωσόφωνους στην Οδησσό.

Είναι φανερό ότι η Ελλάδα βαίνει προς αστάθεια που θα προκληθεί από την Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που έγινε στην Ουκρανία. Η μεγάλη πρόβα έχει γίνει τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Μάιο του 2010. Ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν όλοι οι εν υπνώσει πυρήνες στις τάξεις των ισλαμιστών μεταναστών που ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια.Από καιρό η ΕΥΠ ανησυχεί για την συνεργασία αναρχικών κύκλων με τζιχαντιστές μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.

Η έναρξη των επεισοδίων θα γίνει λίγο πριν ή την επόμενη των ευρωεκλογών εφόσον είτε οι δημοσκοπήσεις είτε τα αποτελέσματα θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ ποσοστά κάτω από10 %. Θα έχουν την μορφή συγκρούσεων οπαδών πολιτικών παρατάξεων στο κέντρο της Αθήνας οι οποίες γρήγορα θα »καπελωθούν » και θα υποδαυλισθούν από αλλοδαπούς πράκτορες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά , της ίδιας προέλευσης με τους αλλοδαπούς που φέρανε στολές των ΜΑΤ που έχουν παρατηρηθεί να επιχειρούν ενάντια στο παρελθόν εναντίων των Ελλήνων διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι πράκτορες θα προβούν σε ωμότητες ανάλογες με το κάψιμο των αθώων θυμάτων του υποκαταστήματος της MARFIN που κάηκαν ζωντανοί εγκλωβισμένοι μέσα στον εργασιακό τους χώρο τον Μάιο του 2010.

Ποιος αμφιβάλλει ότι η σημερινή πολιτική σκηνή ελέγχεται από την Γερμανία; Ποιος αμφιβάλλει ότι η Γερμανία διέλυσε την Ουκρανία;

Η Γερμανία γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρωθεί. Βέβαια οι ‘δόσεις» των δανείων που δήθεν λαμβάνει η Ελλάδα γυρνάνε αυτόματα στην Γερμανία για την αποπληρωμή του χρέους και ότι απομένει πηγαίνει στις τράπεζες.Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται για την διατήρηση μια αέναης οικονομικής ομηρίας της Ελλάδας αλλά προσβλέπει στην

α. απόκτηση των κοιτασμάτων των ελληνικών υδρογονανθράκων τους οποίους θα εκμεταλλευτεί από κοινού με την Τουρκία και

β. για τον διαμελισμό της Ελλάδας και την δημιουργία »Κοσοβοποιημένων» κρατιδίων στην Β.Ελλάδα τα οποία θα αποτελέσουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στις οποίες θα γίνονται επενδύσεις από Γερμανούς κολοσσούς οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται το ουράνιο , τον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα της Μακεδονίας -Θράκης.

Εάν η κυβέρνηση χάσει την εξουσία τότε ακυρώνονται τα σχέδια του διαμελισμού της Ελλάδας και της παράδοσης των υδρογονανθράκων της με εύσχημο και ειρηνικό τρόπο και πρέπει να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο Β΄.

Εξάλλου τα κυβερνητικά στελέχη έχουν κάθε λόγο να εκτελούν όλο και πιο πιστά τις εντολές της Γερμανίας για την διάλυση της Ελλάδας εφόσον φοβούνται το ενδεχόμενο να χάσουν την εξουσία μετά από τον όλο και πιο καθαρά διαφαινόμενο κίνδυνο να καταλήξουν σε ειδικά δικαστήρια.

Τι δεν καταλαβαίνει κανείς όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υφυπουργός εσωτερικών απειλούν και προειδοποιούν απερίφραστα με εμφύλιο και αστάθεια Ουκρανικού και Αφρικανικού τύπου εάν δεν αφεθούν ησυχοι και ελεύθεροι να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας;

Το αποτέλεσμα της αναταραχής θα είναι η κατάρρευση του κράτους και η εισβολή των Τούρκων τουλάχιστον σε ένα νησί του Αιγαίου. Ταυτόχρονα το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη θα εκμεταλευθεί την ανυπαρξία του κράτους και θα υποκίνησει ταραχές και διαδηλώσεις των μουσουλμάνων οι οποίοι θα πέσουν θύματα των Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ.

Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει σε διπλωματικό επίπεδο , η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανύπαρκτη τόσο οικονομικά όσο και διπλωματικά , το αφεντικό είναι η Γερμανία η οποία κάνει ότι θέλει .

Εξάλλου η εισβολή της Τουρκίας θα έχει δικαιολογία ανάλογη με αυτή του 1974 στην Κύπρο, δηλαδή την προστασία των Τούρκων μειονοτικών στην Ελλάδα οι όποιοι θα κινδυνεύουν από την πολιτειακή αστάθεια .

Γιαυτό και η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα( όπως αναφέρει και η συνθήκη της Λωζάνης ) αλλά ακραιφνώς Τουρκική την οποία θα κληθεί να προστατέψει εισβάλλοντας όπως το 1974 στην Κύπρο όπου είχε ξεσπάσει κρίση μετά το πραξικόπημα ενάντια στον Μακάριο.Καταλάβατε τώρα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ »ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΜΑ» ; Η Τουρκία εκτός από την Θράκη προσπαθεί να δημιουργήσει και την εντύπωση ότι οι μουσουλμάνοι της Κω και Ρόδου ( μια πολύ μικρή μουσουλμανική κοινότητα πλήρως ενταγμένη στο κοινωνικο και οικονομικό γιγνεσθαι των νησιών) είναι Τούρκοι. Έτσι θα μπορέσει να διακιολογήσει την εισβολλή της σε νησί του ΑΙγαίου , εκτός από την Θράκη.

Οι πράκτορες της ΜΙΤ εκμεταλλευόμενοι το χάος των ταραχών σε όλη την Ελληνική επικράτεια θα προβούν σε προβοκάτσιες εναντίον των μουσουλμάνων της Θράκης και των νησιών με στόχο να ενοχοποιήσουν Ελληνικούς εθνικιστικούς κύκλους.

Μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν από ένα μήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Νταβούτογλου σχεδίαζε μαζί με τον διοικητή της ΜΙΤ και ανώτατους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες την δημιουργία προβοκάτσιας με εκτόξευση όλμων και αντιαρματικών πυραύλων από την Συρία προς τα Τουρκικά σύνορα. Χειριστές αυτών των όπλων θα ήταν Τούρκοι πράκτορες. Στόχος των Τούρκων ήταν η δημιουργία θυμάτων ανάμεσα σε άμαχους ομοεθνείς τους, κατοίκους των αστικών κέντρων κοντά στα Τουρκοσυριακά σύνορα.Δηλαδή ο Νταβούτογλου δεν είχε κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει Τούρκους πολίτες προκειμένου να διακιολογήσει εισβολή στην Συρία.

Το ίδιο θα γίνει και στην Θράκη.

Όλα αυτά εάν . λέει , δεν ψηφίσουμε το κυβερνητικό σχήμα.

Greek Spirit

ΠΗΓΗ

Loading...

57 thoughts on “ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ – ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 1. Ανώνυμος says:

  Δε μαμιεσαι ρε Μπεν Ζελο…Κοιτα να αδυνατισεις χοντρε μπας και μπορεσεις και το σκασεις απο τα σιδερα της φυλακεις που θα μπεις σε λιγο…Ακου θρασος!!!!

 2. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

  • Ανώνυμος says:

   Τι να πει ρε κακομοιρη? Σε ονειρο ζει μη τον ξυπνας ο κοσμος που ξυπναει θα στιρηξει τη κυβερνηση. Οι αλλοι ας περιμενουν προφητες και παισιους να τους σωσουν

  • Ανώνυμος says:

   ΟΥΑΟΥ, ΤΑ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΡΕ ΣΥ!! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ…..

   ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

 3. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο βενιζελος ~ τουρκογλου…. αφου δεν τον θελει κανεις τον παλιομπασταρδο γιατι δεν φευγει με το καλο απο το πασοκ να παει στον αγυριστο; Απειλεις χοντρε; Τελειωμενος εισαι…. απο την ημερα που γεννηθηκες…. ετσι εγραψαν οι μοιρες παρτο χαμπαρι.

 5. Ανυπαρκτος 2Ε says:

  Το φωναζω καιρο. Ελλαδα με αλλοεθνεις μεσα δεν ειναι Ελλαδα. Αυτο το κτηνος ο σαμαρας και βρυκολακας μητσοσκατακης το 91 μας διελυσαν. Πλεον η παμε με βαση εντολων ξενων δυναμεων αλλιως μας κανουν μπουρδελο… Εγω βλεπω μπουρδελο… Μακαρι να κανω λαθος.

 6. Ανώνυμος says:

  1.ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
  2.ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  3.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ
  4.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ
  5.Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.(ΠΡΟΣΧΗΜΑ?ΝΑΤΟΙΚΗ ΧΩΡΑ=ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΧΩΡΑ)ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ?ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ=ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ=ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΑΣ=ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΟΥ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.

  ΜΗΝ ΧΑΦΤΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ….Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.ΤΥΧΑΙΟ?

  ΕΛΛΗΝΕΣ….ΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΥΒΑΛΕΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

  ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ….
  ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ….
  ΑΠ'ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ….
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΗ…..

  ΧΑΙΡΕ….Ο ΧΑΙΡΕ…ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!

  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

  ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ….

  ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…
  ΟΧΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΕΣ…
  ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ….
  ΟΧΙ ΜΕΡΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΡΔΟΥΛΕΣ….

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΒΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…
  ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ….

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!

 7. Ανώνυμος says:

  Xεζονται απανω τους οι κουραδες…
  Βλεπουν το τελος τους
  Αραγε ονειρευονται το κελι της φυλακης τους ή το σχοινι και την τοποθεσια οπου θα σειονται τα κουφαρια τους ?

  • Ανώνυμος says:

   Καταλαβες τωρα το γιατι κανανε τις πισινες στον Κορυδαλο….

   Καταλαβες τωρα το γιατι ΞΑΝΑΚΑΝΑΝΕ ΤΗ "ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΙ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΟΩΣΑΝΕ ? ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ….. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ…..

 8. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ….ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…….. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ…..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΗΝΔΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ …….. Ι ! !

 9. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας…

  Στην Ελλάδα, ήδη έχουμε παράδοση, κατοχή και εμφύλιο πόλεμο… απλά προς στιγμήν και οι τρεις καταστάσεις, είναι κεκαλυμένες με οικονομικοπολιτικούς τρόπους…

  Πολλά στελέχοι της κυβερνήσεως κατά καιρούς έχουν κάνει δηλώσεις, ότι οι νεκροί από αυτοκτονίες, είναι…. παράπλευρες απώλειες.

  Αυτομάτως όμως με την φράση "παράπλευρες απώλειες", οι κυβερνώντες παραδέχονται έμμεσα, ότι έχουμε πόλεμο… και αφού δεν υπάρχουν (προς στιγμήν) ξένα στρατεύματα επιβολής των μνημονίων, ώστε να υπάρχουν εκτελέσεις… τότε αυτός ο πόλεμος είναι εμφύλιος, εξ ου και οι "παράπλευρες απώλειες".

  Ιστορικά πάντα, η νεότερη Ελλάδα… από το 1945 και εντεύθεν είναι σε συνεχή πολειτιακή κρίση.. μια έχει την μάσκα της βασιλευομένης δημοκρατίας made in U.S.A. μετά βάζει την μάσκα της χούντας made in U.S.A. και τα τελευταία 35 χρόνια έχει την μάσκα της προεδρευομένης δημοκρατίας made in U.S.A.

  Μόνο που αυτό το made in U.S.A. τα τελευταία 4 χρόνια τείνει να γίνει made in U.S.G. United States of German… και αυτό σε συνεννόηση με τις U.S.A. όπου κάπου εκεί υπάρχουν και τραγελαφικά πολιτικά παράδοξα… που καταλήγουν στην καμπούρα του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων.

  Μπορεί ο Τ. Σόρος να έχει χρηματοδοτήσει αφειδώς τον μαύρο φασισμό στην Ουκρανία, αλλά στην Ελλάδα ο Τ. Σόρος έχει χρηματοδοτήσει αφειδώς τον κόκκινο φασίσμο!… αναλόγως με τα εργαλεία που έχει.. επεργάζεται δόλια σχέδια.

  Η Ε.Ε. και ειδικά η Γερμανία δεν είναι ανύπαρκτη… απλά εμάς μας θεωρούν ανύπαρκτους! Δες τους 10 όρους της Συνθήκης του Μάαστριχτ, για τα μέλη της Ε.Ε.και ειδικά τον όρο 5 και τον όρο 10, και θα καταλάβεις.

  Στην Ελλάδα δεν κάνει κουμάντο η ΜΙΤ… C.I.A. B.N.D. Mossant… MI6. Τα άλλα κορίτσια έπονται…

  Όταν αγαπάς κάποιον – κάποια… τον γ@μ@ς…. του κάνεις σεξ.

  Την Ουκρανία δεν την διέλυσε η Γερμανία… η Γερμανία λόγο αγάπης, βοήθησε στο να διαλυθεί η Ουκρανία… όπως και την Συρία, δεν την διέλυσε η Τουρκία… η Τουρκία λόγο αγάπης βοήθησε στο να διαλυθεί η Συρία.

  Στην Ελλάδα δεν θα γίνει τίποτα εάν και εφόσον δεν το θέλουν οι Η.Π.Α. και αυτό ΔΕΝ είναι προφητεία.

  Πολλές φορές στο παρελθών, η αμερικάνικη πρεσβεία έχει προειδοποιήσει την εκάστωτε ελληνική κυβέρνηση, για το μεγάλο αριθμό λαθραίων μουσουλμάνων, όσο και για τομν μεγάλο αριθμό ΑΚ47 στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά οι ελληνικές κυβερνήσεις κωφεύουν και σε αυτό το πρόβλημα.

  Συνεχίζεται….

 10. Ανώνυμος says:

  Για τον Βαγγέλα και το Ν.Α.Τ.Ο. Το ότι οι τρεις ορθόδοξες βαλκανικές χώρες του Ν.Α.Τ.Ο. όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, θα χρησιμοποιηθούν από την Ατλαντική Συμμαχία σε περίπτωση εισβολής της Ρωσίας στην Τουρκία.. θεωρείται πέραν από βέβαιο. Η αρχική σύγκρουση αυτών των Ορθόδοξων κρατών, θα είναι η αιτία που θα εγερθεί ο γνωστός ΙΣ.. (:^D^: βλ. και Ιωάννης Στουρνάρας)… οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Τσέχοι, οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί θα μάθουν το ευτηχές γεγονός… καθ' οδον και την Κωνσταντινούπολη… μετά όμως θα αρχίσουν τα καλά.

  Κάποια "πληροφορία" έδωσα πριν ο Βαγγέλας πάρει την πρωτοβουλία στα Βαλκάνια…

  Ανώνυμος • 2 Μαΐου 2014 – 9:14 μ.μ.
  "Να αρχίσω να κάνω και ερωτήσεις, που δεν μας συμφέρουν;… Ειδικά προς τους Προφητιόπληκτους χριστιανοπαίδες της ορθοδόξου εκκλησίας"….
  http://www.katohika.gr/2014/05/stelnoun-ellhnika-f-16-sti-valtiki-apenanti-se-rosika-su-27.html

  Βεβαίως για αυτά αργούμε λίγο… διότι είναι το ευρώ μέσα- έξω κ.λ.π… τα εθνικά θέματα που πρέπει να τρέξουν… Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο… κ.λ.π.

  Σίγουρα οι περισσότεροι έχετε έμμονες ιδέες, ότι εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα… επειδή περνάμε ακόμα καλά στην χώρα των Ελλήνων… εύχομαι να είναι έτσι, αλλά για καλό και για κακό.. πάρτε και μια βαζελίνη για ώρα ανάγκης… καλού – κακού που λένε.

  Αν στην Ελλάδα είχαμε κράτος με υποδομές στην υγεία… τότε ήδη θα έπρεπε ο Α. Γεωργιάδης να λαμβάνει μέσω ιατρικής παρακολούθησεις στην αίθουσα πόνου με ηλεκτροσόκ προς θεραπεία του, πάντα για το καλό του.

  Αν στην Ελλάδα υπήρχε κράτος και πολιτεία δικαίου, θα έπρεπε το μισό ΠΑ.ΣΟ.Κ. να ήταν ήδη στην φυλακή… ενώ το άλλο μισό θα έπρεπε να αναμένει την φυλάκιση του! Το ότι αυτό δεν συμβαίνει… σημαίνει ότι δεν έχουμε και δικαιοσύνη, οπότε ο Βαγγέλας αφού βρίσκει καλά κάνει.

  Αυτά.

 11. Ανώνυμος says:

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ- ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ….

  Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α ……ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ….

  ΚΑΠΟΤΕ, ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ :!.

  ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ !!

  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ' ΑΝ Η Ε.Ε ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ !!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!

  Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α ….. ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ . ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ …..

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ?

  Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ !!!

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 12. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ :

  ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΑΟΡΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΌΦΑΣΗ, Δ Ε Ν ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ !!

  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Ι

  ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ !

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ !

  ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ- ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ .

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 13. Ανώνυμος says:

  Για να μην μείνουν αμφιβολίες στους Έλληνες σχετικά με το μέγεθος της κρίσης που μπορεί να επιφέρει η απόσυρση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ταυτόχρονα με τις απειλές του Ε.Βενιζέλου σε εκδήλωση της Ελιάς στο Βόλο.'' Πριν ψηφίσουν οι πολίτες, ας σκεφθούν αν θέλουν την Ελλάδα… Ουκρανία!" και συνέχισε «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;»

  2 weeks ago @ http://alogomouris.blo… – Παρ&alpha… · 0 replies · +2 points
  Ξαναλεω η ρουλετα εχει νικηθει 100% ..απο τα λεγομενα σουκαι μονο λοιπον θα σου δωσω μια απαντηση αν πααρτηρησες οτι ρχετε αυτο που λεω μονο σε σταθερη κινηση 3,4,5 κοκ τοτε παιζε μονο σε σταθερη μετρηση!! Ελεος αδερφια ..η ειμαι πολυ χαζος η μου κανετε πλακα..καντε σχολια σοβαρα….αν για οποιοδηποτε λογο λετε οτι το βλεπετε και εσεις αυτο που σας εχω πει απο την αρχη οτι λιγοι θα το καταφερουν ..τοτε ρε παιδια καντε συνδιασμους σε αυτο που μπορειτε και βλεπετε..αν πχ μπορεις και βλεπεις μονο το 3-23 …ε τοτε περιμενε και παιζε μονο αυτο!! …αν εχεις δοκαρια οπως ειπες στο 3 που ερχετε το 15 βγαλε ενα λαθηματικο μοντελο στοιχηματισμου κια χρτυπατους…πχ …3 προσπαθειες με 25 ευρω…3 προσπαθειες με 50 ευρω…3 προσπαθειες με 100 ευρο κοκ..ποσσααα δοκαααρια θα φας??…μην επηρεαζετε οσους εχουν την ευξκαιρια να νικησουν για παντα την βασιλισα ..αν δεν καταλαβαινετε τα μαθηματα του weelwatching καντε ρωτησεις και οχι συμπερασματα ….
  92 weeks ago @ http://alogomouris.blo… – Σύστ&… · 0 replies · +1 points
  Michael οσο καθυστερει ,ια εξαδα πληρωνεσαι απο τισ υπολοιπες που παιζεις γιατι σιγουρα παιζεις τουλαχιστον με 5 που βγαναουν…τωρα για να σε βαλαει στον κουβα αυτο το συστημα δεν φθανει μονο να κανει μεγαλες καθυστερησεις ημια εξαδα ,χρειαζεται και αλλες παραμετρους και συνδυασμους για ν ακαταφερει να σε φαει..πχ να καθυστερουν δυο εξαδες και να ερχοντε οι υπολοιπες που εισαι μεσα με μια μαρκα …δηλαδη επαναληψεις και σε αποτελεσματα εναλαξ…θελει πολυ μαγαλη γκαντεμια να τα συνδιασεςι ολα…βεβαια στην ρουλετα ολα συμβαινουν…για αυτο λεμε μονο wheel watching νιακει την ρουλετα …το συγκεκριμενο μαθηματικο συστημα ομως ειναι σε πολυ υψηλη επιτυχια…να μην ανχωνεσαι λοιπον αν σε βγαζει απο εξω μαθηματικα σε επενδυση μιας και καλυπτεις τα χαμενα απο αλλες εξαδες και οταν ερθει η καθυστερημενη θα εισαι μεσα στο παιχνιδι …οταν ξανακινηθει η ρουλετα νορμαλ και οχι πεισμομενα εσυ θα γραφεις +++ ….σκοπος ολος σε αυτο το μαθηματικο συστημα ειναι να αντεχεις τα πεισματα της ..και να πληρωνεσαι στις ορεξης της //
  93 weeks ago @ http://katohika.gr – ΒΙΝΤ&… · 0 replies · +1 points
  Και καλα κανεις και εχεις ,και τα μηπως περιτα ,βεβαια πρεπει μονοι μας να κανουμε ολα οσα χρειαζετε για την αλλαγη πολιτισμου,….το κακο με το ξανθο γενος δεν το εβγαλαν οι ερευνητες αλλα αλλοι τυποι με αλλους χορηγους κοκ… και εδω παντα θα υπαρχει η απορια…ηταν γνωστες βαση μυστικων υπηρεσιων οι προφητες η ο θεος ασχολειτε με γεωπολιτικη?
  93 weeks ago @ http://katohika.gr – Το π&om… · 2 replies · +1 points
  κΑΘΕ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΣΟΥ…ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ …
  93 weeks ago @ http://katohika.gr – ΟΙ Τ&… · 0 replies · +1 points
  η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙς ΑΥΤΟ//
  93 weeks ago @ http://katohika.gr – Ελ&epsi… · 0 re

 14. Ανώνυμος says:

  Ντροπή τους να μας απειλούν αν δεν τους ψηφίσουμε.Συνήθισαν να έχουν την κουτάλα στο μέλι και δεν θέλουν να την χάσουν; Ας πεινάσουν και αυτοί, όπως εμείς.

 15. Ανώνυμος says:

  Ότι και να κάνουν, ότι και να πούν, είναι μόνο επειδή έχουν χεστεί επάνω τους, το τέλος των ημερών τους έφτασε πλέον και το ξέρουν καλά.
  Η επαναφορά του Ελληνισμού ξεκίνησε, και δεν τη σταματάει τίποτα πιά.

  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

  • Ανώνυμος says:

   Αδελφέ, πού το στηρίζεις ότι ο Ελληνισμός αναβίωσε; Γιατί εγώ μόνο δίποδα βλέπω γύρω μου που αυτοαποκαλούνται Έλληνες… :-/

 16. Ανώνυμος says:

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΥΩΡΑ [ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ]…
  ΕΚΛΟΓΕΣ [ ΕΘΝΙΚΕΣ ] …ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  ΥΓ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ [ ΧΟΝΔΡΟ ] ΜΠΕΝΙ [ΤΟ ] ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ…

 17. Ανώνυμος says:

  ρε παιδες …ΠΩΣ ΞΕΠΕΣΕ …ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!
  ακομη και ο/η "Αυτα"…. ξεμεινε απο σοβαρα επιχειρηματα ….και πραγματοποιησε εμφανηση αναλυσης iq ….petiqu…. γραφετε…γραφετε…γραφετε…σεντονια …τα απλωνετε …και οταν υπαρχει σοβαρος σχολιασμος ….χανεται μεσα στις αηδιες …ορισμενων!!!!! ….ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….εκει ομως…στο δικο του σταθερο γνωστο επιπεδο….τον επηρεαζει η ελαιοφορουσα Διαμαντοπουλου…που υπαρχει και περιφερεται…αναμεσα του !!!!! ολοι οι αλλοι σχολιαστες ….ανωνυμοι και επωνυμοι/ανωνυμοι ….ειναι ….αστα/βραστα….για να χανουμε τον χρονο μας…
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ+ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, στις υπηρεσιες (μας)

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΦΙΛΕ 4.28 …ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΑΙΝΕΙΣ Η ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ…ΤΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ [ ΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ ] ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΡΙΞΩ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 18. Ανώνυμος says:

  Πολλά λόγια για ένα απλό πράγμα … ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ…

  Την Ελλάδα θέλουν να κάνουν Ουκρανία ή το αντίθετο;

  Εδώ δεν αναρτήθηκε πριν λίγο καιρό, άρθρο διανοούμενου αμερικάνου, με τον χαρακτηρισμό "θέλουν να κάνουν την Ουκρανία σαν την Ελλάδα, χώρα των ζόμπι";

  Ρε βούρλα, θα στρώσετε με τη πιάτσα ή θα γεράφει ο καθένας ότι του κατέβει;

 19. Ανώνυμος says:

  Τι κανει η ελληνικη ΚΥΠ ?
  Τους εχουν πιασει στον υπνο ? Αδικα τους πληρωνουμε ?
  Τι κανει ο ελληνικος στρατος ?
  Τι περιμενει απο τον Σαμαρα , τον Βενιζελο , Κουβελη και ολο το σκυλολοι , που ειναι ανθελληνες ?
  Στη ΝΔ υπηρχαν δυο υποψηφιοι για την αρχηγια του κομματος . Ντορα και Σαμαρας . Πως τυχαινει να ειναι και οι δυο Εβραιοι ?
  Στο ΠΑΣΟΚ υπηρχαν δυο υποψηφιοι . Παπανδρεου και Βενιζελος . Πως γινεται να ειναι και οι δυο Εβραιοι ?
  Στον ΣΥΡΙΖΑ υπηρχαν δυο υποψηφιοι , Τσιπρας και Κουβελης . Πως γινεται να ειναι και οι δυο Εβραιοι ? Και με Εβραιο αρχηγο που απο χωρουσε ? Τον Αλμαν η Αλαβανο ?
  Δεν τα βλεπει αυτα η ελληνικη ΚΥΠ ?
  ΔΕν τα βλεπει ο ελληνικος στρατος ?
  Τι περιμενουν , να ξεπουληθει ολη η χωρα στον Σορος και στους Ροτσιλτς ?

 20. Ανώνυμος says:

  Βλέποντας προς τα που πάει το πράγμα με την Ελλάδα και την ανθρωπότητα γενικά (απόλυτο μπουρδέλο και παράνοια δηλαδή), μόνο ένα μου βγαίνει να πω: ΘΕΕ ΜΟΥ (ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΣΥ Ω ΥΠΕΡΤΑΤΕ, ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ, ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΡΙΞΕ ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ… ΔΙΟΤΙ Ο ΜΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΡΓΟΙΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΩΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ… ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ" ΑΠΕΤΥΧΕ. ΦΟΡΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ.

  ~Εχετλαίος~

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *