ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; Γιγαντιαίο ηφαίστειο στον Ειρηνικό Ωκεανό

Στις ΗΠΑ, επιστήμονες διατείνονται ότι κάτω από τον Ειρηνικό Ωκεανό δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων ένα υπέρ-ηφαίστειο, που εάν εκραγεί, θα αποτελέσει κίνδυνο για τη ζωή στον πλανήτη Γη.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί για τουλάχιστον 100-200 εκατ. έτη.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γιούτα ισχυρίζονται πως στα «βάθη» του Ειρηνικού (σε βάθος 3.000 χλμ.) υπάρχουν δύο μεγάλοι σωροί με πετρώματα. Το μέγεθός τους μπορεί κανείς να το υπολογίσει εάν αναλογιστεί ότι καθένας από τους «σωρούς» είναι ίσος με μία ήπειρο!

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι την ώρα που οι δύο αυτοί σωροί κινούνται στον μανδύα της Γης, συγκρούονται μεταξύ τους γεγονός που δημιουργεί μία ζώνη που μελλοντικά μπορεί να προκαλέσει μια ή περισσότερες εκρήξεις.

Τέτοιες σούπερ εκρήξεις, όπως τις χαρακτηρίζουν οι ειδικοί, έχουν στο παρελθόν προκαλέσει τη μαζική εξαφάνιση ειδών στον πλανήτη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *