Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ, Συρίας, Ελλάδας, Κύπρου

Ανοικτό μήνυμα-απειλή σε χώρες της περιοχής, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, απεύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης του πρώτου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που θα κατασκευάσει η χώρα του. 
O Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν επανέλαβε την πρόθεση της Τουρκίας να μην υποχωρήσει σε καμία απειλή λέγοντας πως αυτοί που «δοκιμάζουν την δύναμη της Τουρκίας σύντομα θα μπουν στη θέση τους».

«Είμαστε ένα κράτος που πολεμά αμείλικτα κάθε είδος τρομοκρατικής μεθόδευσης. Δεν θα διστάσουμε να βάλουμε στη θέση του κάθε κράτος κακοποιών και κάθε κράτος που θέλει να δοκιμάσει το μεγαλείο της δύναμης της Τουρκίας», είπε ακόμη ο Τούρκος πρωθυπουργός.

«Ο Στρατός της Τουρκίας είναι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο. Δεν έχουμε σκοπό να επιτεθούμε σε κανένα. Τον δημιουργήσαμε για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, να καταπολεμήσουμε τις απειλές να διατηρήσουμε την ενότητα του κράτους μας». Το τελευταίο ήταν ένα καθαρό μήνυμα προς του Κούρδους αντάρτες που δρουν στη Ν.Α. Τουρκία.,
Και ο Ρ.Τ. Ερτνογάν συνέχισε απευθύνοντας τετραπλό μήνυμα : «Κάθε μεγάλο κράτος έχει εχθρούς. Αυτοί που βλέπουν κάθε ποταπή επίθεση που πραγματοποιούν εναντίον πλοίων μας (σημ. Ισραήλ), αεροσκαφών μας (σημ. Συρία) και της σημαίας μας (σημ. Ελλάδα, Ίμια, Κύπρος Σολωμός Σολωμού) ως σημάδι αδυναμίας μας είναι αυτοί που έχουν μικρές χώρες».
defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *