Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:27 - 13/05/2014

Απείλησε με βομβαρδισμό τη Ρουμανία ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ρουμανία ζήτησε εξηγήσεις από τη Μόσχα μετά από μια ανάρτηση στο Twitter του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος αντιδρώντας στην απαγόρευση που επέβαλε το Βουκουρέστι στο αεροσκάφος του να πετάξει πάνω από τον ρουμάνικο εναέριο χώρο, έγραψε ότι θα επιστρέψει με ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος TU – 160.

Ο Ρογκόζιν που είναι ένας από τους ανώτερους αξιωματούχους της Ρωσίας στους οποίους έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εξ αιτίας της προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία της χερσονήσου της Κριμαίας, επιχείρησε να πετάξει προς τη Μόσχα από την αποσχισθείσα περιοχή της Υπερδνειστερίας στη Μολδαβία.

«Κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ , η Ρουμανία έχει κλείσει τον εναέριο χώρο της για το αεροπλάνο μου», έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας. «Η Ουκρανία δεν μου επιτρέπει να περάσει το αεροπλάνο μου από εκεί. Την επόμενη φορά θα πετάξω με ένα TU – 160» έγραψε ο Ρογκόζιν. Το TU – 160 είναι το μεγαλύτερο στρατηγικό βομβαρδιστικό της Ρωσίας.

Το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τη Μόσχα να διευκρινίσει αν τα σχόλια του Ρογκόζιν αντιπροσωπεύουν «την επίσημη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας προς τη Ρουμανία ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ». Όπως ανέφερε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών «η απειλή για χρήση ενός ρωσικού στρατηγικού βομβαρδιστικού από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση λαμβανομένης της τρέχουσας κατάστασης στο περιφερειακό πλαίσιο». Επίσης προστίθεται ότι « η Ρωσική Ομοσπονδία έχει σπάσει την εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας … ενώ οι φιλο – ρώσοι αυτονομιστές παραβιάζουν τη δημόσια τάξη στο γειτονικό κράτος» και σημειώνεται ότι η Ρουμανία τηρεί τις κυρώσεις που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Ρωσίας.

Ο Ρογκόζιν ήταν στη ρωσόφωνη Υπερδνειστερία , μια στενή λωρίδα εδάφους στη Μολδαβία που συνορεύει με την Ουκρανία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/13/2014 @ 10:41 ΜΜ

    μετα της 20 ΜΑΙΟΥ…την κοιμη αποφαση για τα περαιτερω ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΣ…οικονομικα και στρατιωτικα…θα εχουμε θερμο καλοκαιρι…εαν η κινα ακυρωσει οικονομικα την αμετικη με το χρεος να δουμε ποιος…Μισθοφορος θα πολεμησει η πρωτη κινηση αυτη πρεπει να ειναι της κινας με το δολαριο…φανταστειτε να εβλεπε ο ομπαμα να κρεμουσαν αμερικανους στο νεο μεξικο η εμεις ελληνες στην θρακη…μεγαλοφυια ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΓΡΑΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ…ΕΓΩ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΑ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΤΑΧΤΗ…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΒΟΗΘΟ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*