Απείλει η Τρόικα με Απολύσεις ή Στάση Πληρωμών;

Τις τελευταίες ώρες μας έχουν τρελάνει με ρουκέτες Εφεδρείας, φακέλλους απολύσεων που πάνε κι έρχονται, συσκέψεις επί συσκέψεων, διαπραγματεύσεις όλο το κλίμα δηλαδή που είχαμε πριν μας σώσουν στις 21 Ιουλίου 2011 μ.Χ. Δυο πράγματα μπορώ να υποθέσω. ‘Η το έχουν συμφωνήσει και παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται και μετά θα μας “σώσουν” με την εφεδρεία/επίδομα Ανεργίας και τέλος απόλυση, χωρίς…

την δυνατότητα επαναφοράς που προτείνει η ΝΔ (και σήμερα μάλιστα κι ο Χ.Λαζαρίδης)


‘Η όντως η Τριμερής μας απειλεί με το δίλημμα απολύσεις ή στάση πληρωμών. Οπότε ξεχνάμε τις εφεδρείες και ακονίζουμε την πράσινη γκιλοτίνα. Η Τρόικα έχει την ευχέρεια να το κάνει γιατί η 6η δόση θα πάει αποκλειστικά στους μισθούς κι όχι σε γραμμάτιο κάποιας ξένης Τράπεζας, που είναι κι οι εργοδότες της Τρόικας. Αρα μπορεί να μας πιέσει εκ του ασφαλούς.
Το ρίσκο μπορεί να φαίνεται μεγάλο εξ αρχής, για την κυβέρνηση, αλλά είναι υπολογισμένος κίνδυνος και οι ξένοι σύμβουλοι είναι έτη φωτός μπροστά μας σε τέτοια θέματα. Εχουν περάσει από δεκάδες χώρες τα τρωκτικά του ΔΝΤ και είναι γι αυτούς παιχνιδάκι. Με τέτοια πειθαρχία εμάς μας έχουν για τον . . . δείπνο . . .
Το μόνο που θα μπορούσε να τους καθυστερήσει είναι οι συνδικαλιστές (θυμάστε τους Σταμουλο-Κολλάδες;), αλλά όντας οι περισσότεροι πράσινοι αλλά κι ένιοι από αυτούς εξωνημένοι, όλο και κάποιο κρυφό χαρτί θα έχουν για να τους μαντρώσουν (αλήθεια πότε έκανε τελευταία φορά κινητοποίηση η δικιά μας η ΓΣΕΕ;).
Θα τραβήξουν όσο πάει, αλλιώς πάμε σε εκλογές να το φορτώσουν στον Σαμαρά.
ΝΔ vs Πράσινοφρουρών = Κόλαση ! ! !
 
olympia


ΠΗΓΗ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *