Απίστευτο: Χτίζουν πόλη-φρούριο με υποχρεωτική οπλοκατοχή

Ένα γιγάντιο φρούριο, μεσαιωνικού τύπου, χτίζει μια ομάδα Αμερικανών στο Αϊντάχο, οι κάτοικοι του οποίου θα οπλοφορούν υποχρεωτικά και θα αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους «εισβολείς».

Η περιτειχισμένη πόλη, που θα φτιαχτεί μέσα σε δάσος, θα μπορεί να φιλοξενήσει 7.000 άτομα και θα περιέχει εκτός από κατοικίες, σχολεία και ένα εργοστάσιο όπλων.

Όλοι οι κάτοικοι της πόλης θα πρέπει να κατέχουν ένα αυτόματο AR-15, 1.000 σειρές πυρομαχικών και αρκετές προμήθειες ώστε το φρούριο να μπορεί να αντέξει σε μια «κατάρρευση της κοινωνίας». Επειδή τα AR-15 είναι δυσεύρετα, το εργοστάσιο όπλων της πόλης θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της.

Επίσης, οι κάτοικοι θα πρέπει να φέρουν περίστροφο, σε ειδική οπλοθήκη στη μέση, όταν επισκέπτονται το κέντρο της πόλης.
«Μαρξιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι θα καταλάβουν ότι η ζωή στην κοινότητά μας θα είναι ασύμβατη με τις ιδεολογίες τους», αναφέρουν οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα τους. Οι ανεπιθύμητοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα όπλα των κατοίκων του φρουρίου, όπως εύλογα μπορούμε να φανταστούμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής του εγχειρήματος, ο Christian Kerodin, κάθε άλλο παρά νομοταγής πολίτης είναι, καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για απάτες…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *