Απίστευτο: Ελεύθερος ο αυνανισμός στη Σουηδία σε δημόσιους χώρους – Τι Ευρώπη είναι αυτή;

Ελεύθερα η μ@λ@κι@ στην Βόρεια Ευρώπη καλοί δάσκαλοι για τα παιδιά σας. Μετά το νόμιμο πλέον κόμμα των παιδεραστών στη Σουηδία, τους νόμιμους οίκους ανοχής για κτηνοβατες στην Γερμανία, τωρα έρχεται και πάλι η ανώμαλη χώρα Σουηδία να απελευθερώσει τη δημόσια μ@λ@κι@ χωρις κυρώσεις για τους δράστες.

Όσοι επιλέγουν λοιπόν να προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης στον εαυτό τους και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, στο πάρκο, έξω από ένα σχολείο, ενα νηπιαγωγείο, μέσα στα δικαστήρια και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο στο εξής θα τη γλιτώνουν.

Δικαστήριο της περιοχής Södertörn της ανώμαλος χώρας Σουηδία έκρινε πως η πράξη είναι αποδεκτή σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο Olof Vrethammar. Η υπόθεση αφορά έναν 65χρονο άνδρα ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες σεξουαλικής προσβολής όταν πιάστηκε σε τρυφερές στιγμές με τον εαυτό του στην παραλία Drevviken της Στοκχόλμης, τον Ιούνιο, όπως αναφέρει η Huffington Post επικαλούμενη τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το δικαστήριο έκρινε πως εφόσον η πράξη του δεν απευθυνόταν σε κάποιον συγκεκριμένα, τότε δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβολή, κι έτσι απαλλάχθηκε από την κατηγορία αυτή. Δηλαδή με απλά λόγια μπορείς να τον παίζεις χωρίς να κοιτάς κάποιον συγκεκριμένα!!

Τι αλλο θα ακούσουμε για την ανωμαλία των βορείων χωρών και ζουν ανάμεσα μας!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Του Κώστα Βουκελάτου freepen.gr

45 thoughts on “Απίστευτο: Ελεύθερος ο αυνανισμός στη Σουηδία σε δημόσιους χώρους – Τι Ευρώπη είναι αυτή;

 1. Ανώνυμος says:

  ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!

 2. Ανώνυμος says:

  Η Σουηδία βρίσκεται κάτω από ένα μεγάλο πείραμα…. και δεν είναι η μόνη.

  Και μπορεί κάποιες "νομότυπες" σουηδικές αυνανικές δυνάμεις να προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τον δημόσιο αυνανισμό στην Σουηδία… αλλά εδώ στο Ελλάντα… πριν από 38 χρόνια εφαρμόστηκε δια νόμου, από την "δεξία" και ακολούθησε σύσσωμη η "αριστερά"… η "γλωσσική μεταρρύθμιση" μέρος του σχεδίου των νεοτέρων ΝΑΖΙ, της χώρας. Όπου ναι μεν αυτόν τον άτυπο, αλλά κατ' ουσίαν τρόπο, εφαρμόστηκε στην πράξει ο πνευματικός αυνανισμός.

  Διότι ο ναζισμός μέσα στην ιστορία, ΔΕΝ είναι μόνο σύμβολα… ομοίως δε και ο συωνισμός…. αλλά πάνω από όλα είναι αποκρυφισμός, ιδέα και πράξει… και εμείς βρισκόμαστε πάνω από 35 χρόνια, ατύπος σε διαρκεί μνημόνιο (τα 5 τελευταία και τυπικά) και σε 40 χρόνια με κεκαλυμένο ναζισμό… που επειδή μια μάζα από πνευματικούς αυνάνες δίνουν φήψο εμπιστοσύνης, αυτός ο κεκαλυμένος νεοναζισμός… καλείται "δημοκρατία"!

  Περί πνευματικού αυνανισμού στο Ελλάνατα…

  Εμείς στο Ελλάντα, εδώ και 40 έτη.. είχαμε αποκρυφισμό με την… 17Ν… εμείς εδώ στο Ελλάντα, είχαμε ιδεολογία νεοναζί "Καραμανλής η τανκς" εύηχο και λιτό (θα το ζήλευε και ο Γκέμπελς), εμείς εδώ στο Ελλάντα είχαμε πράξει… κυνηγήσαμε και κλείσαμε όλες τις υγιής ιδιωτικές επιχειρήσεις, και αφήσαμε μόνο αυτές του συστήματος.

  Ο ελληνικός νεοναζισμός.. πάλλεται στην δύση… μεταξύ καπιταλοσοσιαλισμού, δηλαδή δυτικού λαϊκού καπιταλισμού που εκφράστηκε μέσα από τις Η.Π.Α., και δυτικού ριζοσπαστικού φιλελευθεροσοσιαλισμού, που εκφράζεται μέσα από την Γερμανία!

  Οπωσδήποτε ο ελληνικός νεοναζισμός έχει και στις δύο περιπτώσεις τον όρο "σοσιαλισμό", αλλά όχι τον όρο "εθνικό"… για αυτό και επί 40 έτη, όσες "μεταρρυθμίσεις" νομοθετήθηκαν στο "ελληνικό" κοινοβούλιο, ΔΕΝ είχαν, ούτε έχουν μέσα τους, εθνική υφή!… Αλλά του εναντίων, αντεθνική υφή! Αν καταλάβουμε τα άνωθεν τότε μπορούμε να καταλάβουμε την πολιτική… για παράδειγμα την πολιτική του νέου σε ηλικία αλλά πολιτικών ετών, Ά.Γεωργιάδη… τόσο ως Υπ. Ναυτιλίας (βλ. και πώληση μαρίνας Μυτιλήνης), όσο δε και ως Υπ.Υγείας (βλ. και διάλυση του τομέα υγείας).

  Αυτά τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο κεκαλυμένος νεοναζισμός στην Ελλάδα… ουδέποτε τα έχουν διαπράξει οι Γερμανοί, ούτε του Β' αλλά ούτε του Γ' Ράιχ!

  Αυτά.

 3. Ανώνυμος says:

  Μιλάμε για τόσο ανώμαλες χώρες που ο βιασμός καταδικάζεται με 6 χρόνια και ο φόνος με 11… Ακόμα κ ο ανώμαλος που έφαγε καμια 30αρια σε εκείνο το νησάκι, νομιζω δεν έφαγε ισοβια

 4. Αλέξανδρος says:

  Στην Ελλάδα είμαστε πιο μπροστά. Τον παίζουμε όλοι οι Έλληνες, παντού και πάντα και δεν δινουμε λογαριασμό σε κανένα. Το μόνο κακό ειναι ότι τα αποτελέσματα του παραπάνω, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και απο που προερχόμαστε…

 5. Ανώνυμος says:

  Επισης επιτρεπεται το χεσιμο αρκει να μην απευθυνεται σε καποιον.Δεν μπορεις δλδ. να πετας τις κουραδες σου στους περαστικους,ουτε να λες στον αλλον: σ' εχω χεσμενο ρε μαλακα

 6. Ανώνυμος says:

  Είμαι δυσλεκτικός

  στην Σκανδιναβία μαζεύτηκαν κατά κύριο λόγο η ομάδα Α αίματος και αυτό αποκαλούνται ΑΡΙΑ, τι άλλο περιμένεις από τα Κρονεα-Γερμανοειδη… Τα έχω πει τόσες πολλές φορές.

  άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η παγκόσμια τάξη, υπάρχουν αναφορές οτι μιλανε γερμανικά. Κάτι που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν οι υποτιθέμενοι νέο – "αρχαίοι έλληνες" δάσκαλοι που σας γεμίζουν τα κεφάλια ένα σορό μ#$#ες… Παλμος, κτλ… λολ
  καλά είδα μερικά βίντεο " η ιστορία της Γαίας", δεν άντεξα να δω 4 βίντεο από τα 180 βίντεο τους, τους έβρισα και ούτε που ξανά είδα άλλο… Αυτά που λένε μέσα εκεί ειναι να τραβας τα μαλια σου.

  Οτι τον ΔΙΑ τον λένε Παλμι (όμοιο όνομα με τον Παλμο), οτι ο Κρόνος ειναι ο πατέρας του ΔΙΑ, οτι γιορτάζουμε τον καρναβαλο, για να θυμόμαστε την νικη μας έναντι της Ατλαντίδος (ενω στην ουσία ειναι μια σαφηνιστική τελετή) και οτι άλλο βάλει ο νους. Οτι οι πολιτικοί δεν είναι μασόνοι… Οτι ο αριθμός του ΔΙΑ ειναι το 666 και οτι ο ΔΙΑΣ έδωσε το δαχτυλίδι στον Σολομώντα, ο παλμος γενικά, δεν ειναι απλά ταλιμπαν, μια ιέρεια του γιεχωβά ειναι.

  Αλλη φορά stranger αμα ξανα βγάλεις βιντεα του παλμου, θα το κανω σπαμ στο fb

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΩΤΟΝ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ.. ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ.. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. 2 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΑΠΛΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ.. ΤΡΙΤΟΝ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ

   • Ανώνυμος says:

    άντε ρε μογγολο σκάσε εσύ, μας θίγονται και τα μογγολα. Παρε τον π$%$#η τον θεο σου αγκαζε και ασ $%$# απο εδω

   • Ανώνυμος says:

    μας πλάκωσαν οι ιέρειες του παλμου μου φαίνετε, πρώτα από όλα, ο ΔΙΑς η Απόλλωνας οπος θέλει να αυτό-αποκαλείτε (για να λέει ότι το πραγματικό όνομα του ΔΙΑ είναι ΖΕΝ ΠΑΛΜΗΣ, το έφερε προς το κινέζικο ΖΕΝ – τσιν για να προωθεί τον γιαχβε το σουργελο), θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι πραγματικοί έλληνες στα αρχαία χρόνια, δεν είχαν θρησκείες.

    Γιαυτο η πατρώα θρησκεία η όπως λέγετε, είναι μονγκολ θρησκεία. Φαίνετε άλλωστε, 666, κρονεα, κτλ κτλ… Δαναοί + Χαζάροι…

    Aν και βρίζεται τους εβραίους, παραδόξως τους προωθείτε ταυτόχρονα, οτι ο ΔΙΑΣ έδωσε την σφραγίδα του στον εβραίο βασιλιά Σολομώντα, ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου, γέμισε ο κόσμος σουργελα, είναι ο κανιβαλισμός που μας διακατέχει και προωθούν και στα βίντεο στο youtube. 4 ειδα και ηταν αρκετά να τραβώ τα μαλια μου.

    Τέλος πάντων… Η διαφθορά απο αυτο το γένος ανθρώπου έρχεται, αρέσει δεν αρέσει. Το γραφουν και οι αρχαίοι ιστορικοί και φιλόσοφοι. Μας έδωσαν σταυροφορίες, παιδεραστία, πολέμους, λεηλασίες,καταστροφες, σκοταδισμο, την τραβεστί χριστό-παναγια πριν 1 μήνα (τον Κοντσιτα) και τωρα μας έδωσαν την αυτο- ικανοποίηση στους κεντρικούς δρόμους, μας έδωσαν τον μπαχομετ τους -666 και επιβλήθηκε μέσω Αμερικής. Την ψευδό τεχνολογια τους, διαφθορά σε όλες της χώρες και σε ολλα τα επίπεδα… Τώρα προωθούν τον κόσμο στην ΣΙΝΑ.

    πάρτε το χαμπάρι δεν γουστάρουμε το κρονεο γένος και οχι δεν είναι οι εβραίοι το κρονεο γένος και δεν μπορείται να κρύβεστε πλέον, αρέσει δεν αρέσει.. Οι εβραίοι είναι αποτέλεσμα αυτών – μετα μοντέρνοι, απλα τα πραγματικά κρονεα έχουν ρίξει όλο το βαρος πανω τους.

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει απο αυτά…

 7. Ανώνυμος says:

  Εφόσον δεν με κοιτάζει δεν θεωρείται προσβολή και εγώ θα τον σπάσω στο ξύλο χωρίς να τον κοιτάζω….φαντάζομαι δεν θα το πάρει προσωπικά εφόσον δεν θα έχουμε….οπτική επαφή -"-

 8. Ανώνυμος says:

  Παντού πρέπει να ισχύσει. Άμα θέλει να το παίξει ο άλλος να μην το παίξει? Και άμα θέλει να του το παίξει αλλουνού πάλι τι πρόβλημα υπάρχει, πράξη τρυφερότητας και αγάπης είναι, αντί να φιλάς, το φιλάς.

 9. Ανώνυμος says:

  Τι δουλεια εχουμε εμεις με τους ανωμαλους ?
  κτηνοβατες… μαλακες… κλεφτες… δαιμονιστες…
  Ελεος !

 10. Ανώνυμος says:

  soyhdia;se ligo ua menoyne se tsanthria aytoi kai oi norbhgoi, filandoi oi xores toy bora pragmath dokimazoyne thn orgh toy ueoy pleon ta pirhnhka toy poytin eine etoima……………………….[paisios staxty oi xores toy bora]……………………..

 11. Ανώνυμος says:

  αφηνονται πολλα υπονοουμενα τις ημερες αυτες για στελεχος της αριστερας οτι αυνανιζωταν ον καμερα και οτι εχωνε στον κωλο του καροτα ,πρεπει να ντρεπωνται αυτοι που λενε και γραφουν αυτες τις κακοηθειες ,και προσπαθουν να πληξουν τον αριστερο χωρο με αυτα τα ψεματα .ντροπη και αισχος εαν εχετε τα κοτσια γιατι δεν λετε το ονομα ; απλουστατα γιατι λετε ψεματα .ου να χαθειται λασπολογοι

 12. Ανώνυμος says:

  Μαλάκες ευρωπαίοι μάλλον ευρο-πέη καλύτερα,ενωθείτε το απαιτεί ο ευρωπαικός πολιτισμός σέ λίγο θα επιτραπεί και το δημόσιο χέσιμο.Πολιτισμό και ευρώπη δεν θέλατε; πάρτε τον με τις υγείες σας.Μόνον προσέξτε γιατί υπάρχει μια παλιοράτσα πού λέγονται Έλληνες και δεν θέλουν πολιτισμό να φυλάγεστε από αυτούς.Καληνύχτα σας.

  • Ανώνυμος says:

   Εγώ πάλι βλέπω μια νέα ράτσα Ελλήνων την απαθή ράτσα. Το σύμπαν να καεί εμείς μάλλον θα ασχολούμαστε με άλλα. Και η ζωή συνεχίζεται

 13. Ανώνυμος says:

  Οι νεφιλιμ επιτρέπεται να το παίζουν ναι η ου, απλά θέλω να ξέρω. Διατί οταν θα βγούνε έξω να ξέρω πως να ξορκίσω την μαλάκια. Πάντως κατά την γνώμη μου την μικρή και στην Σουηδία και στην Ελλάδα εάν η μαλάκια ήταν άθλημα θα περνάμε πρωταθλημα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *