Απίστευτο…Γερμανικό προτεκτοράτο..με την ευλογία ΥΠΕΞ και Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων..

Απίστευτο…

Ο Ενιαίος Διοικητικός Τομέας π/θμιας και δ/θμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πριν μία εβδομάδα… έστειλε έγγραφο με το οποίο προσκαλεί τα δημοτικά σχολεία να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα !!!!!!.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο…

ΘΕΜΑ : « Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ευχετήριας κάρτας » Σχετικό έγγραφο : 179255/22 11 2013

Σας ενημερώνουμε ότι, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, με Ρηματική Διακοίνωσής της προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, προσκαλεί τα Δημοτικά Σχολεία, που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας.

Η ζωγραφιά του/της νικητή/τριας θα στολίσει το εξώφυλλο της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων για το 2013 και θα αποτελεί το εικαστικό της αντίστοιχης ηλεκτρονικής κάρτας της Πρεσβείας.

Ο διαγωνισμός μπορεί να υλοποιηθεί, στα μεν κλασικά Δημοτικά κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, στα δε σχολεία με ΕΑΕΠ στο μάθημα των Εικαστικών και αφορά σε παιδιά Δημοτικού.

Το θέμα του έργου θα πρέπει να είναι Χριστουγεννιάτικο, να αποτυπωθεί σε χαρτί τύπου Α4, να μην περιέχει γράμματα ή άλλα στοιχεία(ονόματα, λέξεις ευχές), η δε επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας είναι ελεύθερη.

Στην υποβολή του σχεδίου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται το ονοματεπώνυμο διαγωνιζόμενου και η ηλικία του, το σχολείο και η διεύθυνσή του, η τάξη στην οποία φοιτά ο μαθητής και τηλέφωνα επικοινωνίας με αυτούς.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική, δύναται να υλοποιηθεί σε όλες τις τάξεις δημοτικών σχολείων, η δε καταληκτική προθεσμία συμμετοχής είναι η 29η Νοεμβρίου 2013.

Τα σχολεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, θα αποστείλουν τα έργα των μαθητών που θα συμμετάσχουν, σε σκαναρισμένη μορφή ή φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pr-­‐100@athe.diplo.de

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: http://www.athen.diplo.de

Loading...

9 thoughts on “Απίστευτο…Γερμανικό προτεκτοράτο..με την ευλογία ΥΠΕΞ και Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων..

 1. Ανώνυμος says:

  θα τους ζωγραφισω ενα κηδειοχαρτο γιατι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος που ξεκινησαν θα τους σβησει απο το χαρτι.η γερμανια νομιζει οτι ολα πανε κατα το σχεδιο τους..δεν θα τους βγει ομως!!!!!!!!!! θα φανε χωνι απο τους πραγματικους ελληνες!

 2. Ανώνυμος says:

  Εγώ θα ζωγράφιζα εμένα ηγέτη της Ελλάδας στον Παρθενώνα και σαν σκυλιά δεξιά και αριστερά με αλυσίδες τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά με τα αυτιά πίσω και την ουρά στα σκέλια
  Και την Μέρκελ γονατιστή
  Με τα δύο της χέρια υψωμένα να ζητάει να την λυπηθώ

  Τα χρώματα δεν έχω σκεφτεί ακόμα

  Που να το στείλω ?

  Αντώνης

 3. Ανώνυμος says:

  Δεν βρίσκω κάτι περίεργο στο άρθρο, ο ρόλος μιας πρεσβείας είναι να κρατά καλές σχέσεις με μια χώρα, θα πρέπει να ανησυχούμε όταν αρχίσουν να κλείνουν οι πρεσβείες στην Ελλάδα.

  Αντώνη, έχει το mail των κατοχικών πάνω δεξιά στείλτο να δούμε.

 4. Ανώνυμος says:

  Και αν ανέθετε η πρεσβεία σε ιδιώτη θα λέγατε ότι αγνοούν την Ελλάδα κλπ. Κανείς δε γουστάρει τους γερμαναράδες αλλά μη λέτε ότι θέτε

 5. π² says:

  ΕΛΑ ΡΕ ΛΥΣΑΞΑΤΕ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *