13:47 - 13/03/2015

Αν το κάνει αυτό σε μαγνητικά ρινίσματα ..στο μυαλό σου τι κάνει;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα


Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Κάτω από το τραπέζι – μαγνήτης

  ts

 2. Της…το καγκελο γινεται !!!!
  Κι αν νομιζεις οτι μονο το κινητο κανει… κατσε για καφεδακι κοντα σε λιμανι και βαλε μια πυξιδα 'η ρινισματα μπροστα σου , οταν ελιμενιζεται ενα κρουαζεροπλοιο !!

 3. Για μούφα το κόβω. Από το σχολείο και τα πειράματα που κάναμε δεν κουνούσε τα απομακρυσμένα ρινίσματα. Σαν να μου φαίνεται πως ο μαγνήτης είναι κάτω από το τραπέζι.

 4. Ήρθε το τέλος :·(

 5. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!

 6. Ο βεελζεβουλ μεταμορφωμένος!!!!!!

 7. Μάλλον με μαγνήτη από γίνεται, που τον περιστρέφουν τοπικά.
  Γι' αυτό και η κίνηση των ρινισμάτων γίνεται με κυκλική φορά, ενώ το τηλ. είναι πάντα στην ίδια πλευρά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*