Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:55 - 29/05/2013

Αν περάσει ως έχει το λεγόμενο αντιρατσιστικό, μπαίνουμε στην εποχή της απόλυτης φίμωσης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αν περάσει ως έχει το λεγόμενο αντιρατσιστικό, μπαίνουμε στην εποχή της απόλυτης φίμωσης, αφού τιμωρείται όποιος δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει, σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.

Όποιος τολμήσει να εκφράσει άποψη, θα είναι τελειωμένος.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίζονται να πιέζουν, ενώ η Ν.Δ. εμφανίζεται να αντιστέκεται.

Το ότι δήθεν έχει ο νόμος αυτός στόχο την Χρυσή Αυγή, είναι μία ανοησία ολκής, διότι με κάλυμα την Χρυσή Αυγή, πάνε να βάλουν στο στόχαστρο κάθε πολίτη, που δεν είναι μεν παράνομος ή εγκληματίας, αλλά που θα τολμάει να εκφράσει την άποψή του πάνω σε θέματα ηθικής και πατρίδας.

Όλοι θα πρέπει να κυκλοφορούν με ένα λεξικό στο χέρι για να μην πουν κάτι που δήθεν προσβάλει κάποιον ή που θεωρείται ότι προσβάλει κάποιον.

Μιλάμε για ένα κείμενο που μόνο σε έργα χολυγουντιανού τρόμου θα μπορούσε να βρει κανείς ή στην κομμουνιστική χούντα του Στάλιν.

Σε κάθε περίπτωση, το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί την πλατφόρμα ερχομού της απόλυτης καταπίεσης καθώς απαγορεύει οποιαδήποτε αντίδραση σε όλη την επερχόμενη εθνική, ηθική και κοινωνική κατάπτωση.
Όλοι θα εκπαιδευτούν να μιλάνε με συγκεκριμένο τρόπο και θα επικρα;τεί ο τρόμος της άμεσης σύλληψης, φυλάκισης και οικονομικής καταστροφής.

Οι υπάρχοντες νόμοι του κράτους είναι υπέραρκετοί για να προστατεύσουν τους πολίτες και την κοινωνία.

Ο νέος νόμος απλά θέλει να δώσει σε κάθεκυβερνητική εξουσία, το εργαλείο αφανισμού κάθε αντιφρονούντος, με συνοπτικές διαδικασίες, έτσι για πλάκα.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:08 ΠΜ

    pate kala? ligmena arthra bazete? afou eipame, o nomos npike sto sirtari..

  2. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:13 ΠΜ

    καλα τοσες χουντες που καταδιναστευαν και καταδιναστευουν τους εργατες – εργαζομενους για να γινουν οι πλουσιοι πιο πλουσιοι ο σταλιν σε πειραξε ?
    δεν εχεις αλλο παραδειγμα ?

  3. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:39 ΠΜ

    EXTES MILISE MIA KYR.BOULFTI POS TOUS LA8ROMETANASTES DEN EXEI DIKEOMANA DIOKSEI TO KRATOS TOUS LA8ROMETANASTE KAI TO GNORISOUN OLA TA KOMMATA AFTO APLOS TO XRISIMOPOUN GI KOMMATIKA SINFEROUN!!(KAPOTE PREPI NA AFISOUN AFTOUS TOUS AN8ROPOUS APO TA STRATOPEDA DEN MPOROUN NA TOUS EXOUN MIA ZOH FILAKISMENOS!!!PRIN TOUS AFISOUN PREPI NA KANOUN SEMINARIA POS PREPI NA PROSARMOSOUNTE SE MIA KSENI XORA KAI NA TOUS BROUN DOULIA GIA NA MHN KLEPSOUN !!! H GERMANIA EINAI 80 EKATOMIRIA KOSMOS TO MEGALITERO POSOSTO EINAI KSENEI KAI EXOUN PROSARMO8EI!!!

  4. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 10:37 ΠΜ

    Η ΝΔ φέρεται οτι απλά διαφωνεί Δημοσθένη. Στο κόλπο και αυτή. Η παλιά ΝΔ δεν υπάρχει, αλώθηκε εκ των έσω και διαλύθηκε.

  5. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 8:14 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS
    MOUGKA STIN STROUGA.

  6. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:53 ΜΜ

    12.39 παρε τοτε τους φιλους σου και βουρ για γερμανια . εμεις λογαριαζουμε να κρατησουμε την Ελλαδα για τους Ελληνες .

  7. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 10:08 ΜΜ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΥΜΩΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ . ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ ΔΗΜΟ…ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΛΕΥΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΑΣ .

  8. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 12:44 ΠΜ

    Δηλαδή το πρόβλημα σας είναι: ΔΕΝ ανέχομαι να μην μπορώ να κατηγορώ τους μετανάστες, αλλά δέχομαι ευχαρίστως να ζω μαζί τους 25+ χρόνια τώρα (πιθανότατα για να έχω κάτι να κατηγορώ).

  9. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 6:18 ΠΜ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΡΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.
    ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ).

  10. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:26 ΠΜ

    Παιδιά, έχω την εντύπωση, το διάβαζα εχθές σε άλλα sites, ότι αποσύρθηκε οριστικά το νομοσχέδιο αυτό και δεν τίθεται πλέον θέμα. Αυτό γιατί σίγουρα διαπίστωσαν ότι και πάρα πολλούς από δαύτους μπορούμε εύκολα να κυνηγήσουμε όλοι εμείς με τις μαλακίες δηλώσεις που κάνουν συνεχώς. Δηλαδή μπορεί να συμβεί και το αντίθετο από αυτό που περιμένουν.
    Μήπως να το ψάχνατε από τα "Κατοχικά" για να μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια εδώ μέσα;

  11. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:30 ΠΜ

    29 Μαΐου 2013 – 12:13 μ.μ.

    διαβάστε το παραπάνω σχόλιο για να καταλάβετε ότι -παρόλο που επί της ουσίας κανείς δε το θέλει και όλοι το απευχόμαστε- δύσκολα θα γλιτώσουμε τον εμφύλιο……. δυστυχώς κάποια μυαλά δεν έχουν ελπίδα και είναι μάλλον σκόπιμο να πάνε για …… "ανακύκλωση" δεδομένου ότι είναι αδύνατον να επαναλειτουργήσουν και δημιουργούν πρόβλημα στην εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου…… κάποιες φορές, στη φύση, θυσιάζεται κάτι για να προχωρήσει κάτι άλλο αλλιώς δεν ……..

  12. Ανώνυμος 06/04/2013 @ 12:39 ΠΜ

    Λιακοπουλε!! απο την μια καλα τα λες αλλα αφησε τον Σταλιν εκει που αναπαυεται, εκει πιανεσαι τελειως αδιαβαστος, Εαν υπηρχε ενας Σταλιν στην ρωσσια αυτην την εποχη οι Αμερικανοι και τα Εβραιοπουλα θα ητανε τουμπεκηδες και δημοκρατες, ετσι οπως το παιζανε παλοτερα. Μας εχεις πρηξει με τον Πουτιν τι εκανε ο Πουτιν απο το να τους κλασει τα αρχιδια, που ειδες προκοπη με τον Πουτιν. Επι Σταλιν με τον φοβο της ΕΣΣΔ αναγκαστηκανε και μας εδωσαν ενα καρο δικαιωματα, μεχρι κοινωνικο κρατος μας φτιαξανε, με τον Πουτιν τα εχουνε παρει ολα πισω μας εχουνε γυρισει στα 1800, Τρελλος εισαι ανθρωπε μου τι κολημα εχεις φαει με τον Πουτιν? αδελφος σου ειναι η μπαρμπα σου?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*