Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:24 - 22/05/2014

Αν ο άνθρωπος έκανε ορθή χρήση στη μνήμη του

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αν ο άνθρωπος έκανε ορθή χρήση στη μνήμη του

Θα θυμόταν πόσο δυσκολεύτηκε να κάνει τα πρώτα του βήματα. Πόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί τις πρώτες του μέρες στο σχολείο.

Πόσο δυσκολεύτηκε όταν έφαγε ξύλο από τη μαμά του ή τον μπαμπά του. Πόσο άσχημα ένιωσε όταν τον πρόσβαλαν. Όταν τον τρόμαζαν με έναν «μπαμπούλα».

Πόσο δυσκολευόταν να μάθει απ’ έξω την προπαίδεια. Πόσο φοβήθηκε στις εξετάσεις του στο σχολείο. Πόσο άβολα ένιωσε όταν ο δάσκαλος τον σήκωσε στον πίνακα και δεν είχε διαβάσει. Όταν είπε το πρώτο του ψέμα και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του από τον φόβο που ένιωσε.

Πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ερωτεύτηκε.

Πόσο άσχημα ένιωσε όταν του είπαν ψέματα.

Πόσο άσχημα ένιωσε όταν προδόθηκε.

Πόσο άσχημα ένιωσε όταν για πρώτη φορά δεν είχε να πληρώσει κάτι και πόση ντροπή ένιωσε.

Όταν…

Όταν…

Όταν…

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει στιγμές που πόνεσε, που φοβήθηκε, που τρόμαξε, και που ένιωσε «σκουπίδι».

Όταν αυτά που ένιωσες, που σκέφτηκες και πόσο πόνεσες τα θυμάσαι. Ξέρεις. Έχεις άποψη. Οπότε καλό είναι να τα θυμάσαι όταν πας να τα κάνεις εσύ στους άλλους. Μη τα συνεχίζεις όσο μπορείς. Προσπάθησε να μη λες ατάκες που εσένα σε έκαναν να νιώσεις άβολα είτε σαν παιδί, είτε σαν έφηβο, είτε σαν ενήλικα. Για να την στρώσουμε κάποτε την ιστορία και να μη βγουν άλλα παιδιά με τόσο βαρύ υποσυνείδητο γεμάτο πόνους- φόβους και ότι άλλο επώδυνο.

Να βάλουμε οδηγό την καρδιά μας, το νιώθω μας, την κατανόησή μας και όχι το μυαλό μας. Να θυμάσαι κάθε φορά πως ήταν όταν ήσουν…

Προσπάθησε να δίνεις το καλό με καλό και όχι με πόνο ή τιμωρία όπως το πήρες εσύ. Επειδή σε σένα έγιναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της δική σου ζωής, ας μη τα βιώσει άλλος, όχι τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι σου. Ας δούμε χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω μας από δω και πέρα και ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε αυτό. Είναι όμορφο να γνωρίζεις ότι έχεις πάντα μία αγκαλιά για ότι και να κάνεις. Είναι υπέροχο να αποδέχεσαι ότι είσαι άνθρωπος. Να προσπαθείς να διδάξεις με αγάπη και καλοσύνη.

Χωρίς να θέλεις πια να πονέσεις κανένας άλλος όπως εσύ. Βάλε εσύ τα πρώτα κομμάτια στον δρόμο αυτόν της ευτυχίας και όλο και κάποιοι θα ακολουθήσουν. Όταν ξέρεις τι είναι πόνος τότε θέλεις να μάθεις την ευτυχία. Όλοι μαζί να της δώσουμε υπόσταση από την αλλαγή στάσης μας. Αγκάλιασε αντί να κλοτσήσεις.

Ναι στη χαρά !!!

Ναι στην ευτυχία !!!

Με ένα απλό βήμα

ΘΥΜΑΜΑΙ !!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/22/2014 @ 9:43 ΠΜ

    μωρε καλα μας τα λες…..
    ομως εδω θα ρωτησω εγω. ολα οσα εχω διαβασει για τη ζωη των μασωνων. ,ιλουμινατι κλπ,
    οπως πχ ο μπους, και ομπαμα, εχουν να κανουν με μεγαλα παιδικα τραυματα, οπως ο πατερας μπους βιαζε λεει σε παιδικη ηλικια ( 3 ετων) το γιο του μπους τον νεοτερο, νταξ ολα αυτα ειναι ακατανοητα για μας τους μη μυημενους…. αλλα λενε πως τα τρυαματα στην παιδικη ηλικια βοηθουν υποσεινηδητα να φθασει ενα παιδι στην 4αρτο5μπτη διασταση, πουλοντας βεβαια την ψυχη του στον μπαχομετ ( σατανα)….
    ρε τι μαθαινουμε………
    και να πει κανεις μπαρουφες και δεν τα πιστευουμε η ολα αυτα που διαβασα για τα μαρτυρια που κανουν σε παιδακια στα υπογεια του λευκου οικου, ακομα και σημερα. αλλα οταν εχω πιστεψει τα της νεας ταξης πραγματων, τοτε φιλοι μου ολα ειναι πιστευτα……..παντως ακομα και οι γκουρου η και οι αγιοι ασκητες που εχουν φθασει σε πνευματικα επιπεδα ανωτερα των δικων μας, τα καταφερνουν μονο μετα απο επιπονη ασκηση που συνοδευεται απο πονο…..
    αυτα τα ολιγα
    ο μιχαλακης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*